Хакет Мен
Juventus Till I Die
- Член од
- 23 јануари 2009
- Мислења
- 10.227
- Поени од реакции
- 3.414
Зборуваш за Роналдињо кога се сопна ?Иако ми е мерак што заврши нерешено (јбг ИНтер навивач ...) имаше чист пенал за Милан .....
Зборуваш за Роналдињо кога се сопна ?Иако ми е мерак што заврши нерешено (јбг ИНтер навивач ...) имаше чист пенал за Милан .....
видовтеНерешено,точен резултат 1-1 или 2-2:baeh:
Леле се нанервирав до максимум, па тие јувентус у гз се праени бе да му се сневиди и она судијана педериште, се ставаат ли такви анонимуси судии на вакви дерби мечеви. Сметам дека милан беше на 2 пати оштетен прво имаше чист пенал во ситуација коа киелини несмасно го собра пато и црвениот картон на фавали и не мораше да биде покажана ако гледаше судијата со ист критериум оној поулсен 5 жути требаше да има добиено. во дербиво јувнетус ниеднаш не покажаа доминација само од контра беа опасни и ништо повеќе среќа невидена судија црно-бел
абе италијанските екипи е општо познато дека имаат среќа али зборам конкретно за вечерва, тоа буфонот имаше среќа али иди види им ги телата на одбрабенине играчи од блокирани токи какви им се, плус и тоа судијата како ме нанервира.Не знам кој се у гз праени:smir::smir::back:
Каде виде пенал?:smir:Иако ми е мерак што заврши нерешено (јбг ИНтер навивач ...) имаше чист пенал за Милан .....
Милан имаше повеќе посед на топка ама Јуве имаа поконкретни шанси за гол.Слаб натпревар, неинтересен. Штета.
Реален резултат може да се каже. Иако мож Милан играа подобро и поседот на топката беше кај нив поголемиот дел од натпреварот. А и повеќе шанси но јебига кога не знаат да ги искористат.
Најинтересен дел кога Малдини се нанервира и ќе го затепаше нослето :pos2: Малдини ретко се гледа во таква ситуација
Кај го виде пеналот жити све, или само да кажеш нешто да не ти биде празен постот.Иако ми е мерак што заврши нерешено (јбг ИНтер навивач ...) имаше чист пенал за Милан .....
да да беше пенал ама се на се КАТАСТРОФА и од двете страниКо го сопнаа на Пато, ете кај беше чист пенал!
Леле се нанервирав до максимум, па тие јувентус у гз се праени бе да му се сневиди и она судијана педериште, се ставаат ли такви анонимуси судии на вакви дерби мечеви. Сметам дека милан беше на 2 пати оштетен прво имаше чист пенал во ситуација коа киелини несмасно го собра пато и црвениот картон на фавали и не мораше да биде покажана ако гледаше судијата со ист критериум оној поулсен 5 жути требаше да има добиено. во дербиво јувнетус ниеднаш не покажаа доминација само од контра беа опасни и ништо повеќе среќа невидена судија црно-бел