Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Честито победа со задоцнување (нормално од технички причини). Краток коментар: Ова е стриот Манчестер без експерименти, натпревар во кој оние кои вредат беа на теренот, а не на клупата. Со Сколс секогаш сме средени и организирани во играта. Секоја чест за Овен, одлично комбинираше и со Руни (како негов партнер) и со сите. Не грижете се, ако добива минутажа понатаму, сигурно ќе биде и поефикасен.
А за Нани нема ништо да кажам, само ќе поставам едно прашање:
"Дали сеуште (тука во фан клубот) има некој кој ќе каже дека Нани не вреди, макар тоа и да го кажал за инает?"
I hope to see Gary Neville enter as a sub, do a Keano on Tevez and then retire![]()
Добро де ... Бекам, Нистелрој, К. Роналдо си отидоа бар додека јас знам за Јунајтед, а имам 15 години и Јунајтед пак останува тука во врвот.Ако Ферги мисли дека треба да си оди, нека биде така ќе дојде друг, и Јунајтед пак ќе биде во врвот^
Не знам зошто,но нешто ми кажува дека Видиќ ќе си иде летото..Вчера читав на еуроспорт демек Ферги ќе го продавал Видиќ на Барса за 25м,а ќе го земал Киелини за пола цена и некој 19 годишен голман од Атлетико исто..Иако ова се само шпекулации,нешто сумљива ми е ситуацијава со Вида..
Фала богу тоаДобро де ... Бекам, Нистелрој, К. Роналдо си отидоа бар додека јас знам за Јунајтед, а имам 15 години и Јунајтед пак останува тука во врвот.Ако Ферги мисли дека треба да си оди, нека биде така ќе дојде друг, и Јунајтед пак ќе биде во врвот![]()
June 1, 2009: Sir Alex Ferguson says the following about Danny Welbeck: "Danny's a certainty to make it to the highest level. I've told Fabio Capello the boy will be in his World Cup squad next year."
January 25, 2010: Ferguson sends Welbeck on loan to Championship strugglers Preston.