Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Chombe_United
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
SВЕР!! Очекувам летово да му го продолжат договорот и да стане најплатен фудбалер во премиер лига.

Честито победа со задоцнување (нормално од технички причини). Краток коментар: Ова е стриот Манчестер без експерименти, натпревар во кој оние кои вредат беа на теренот, а не на клупата. Со Сколс секогаш сме средени и организирани во играта. Секоја чест за Овен, одлично комбинираше и со Руни (како негов партнер) и со сите. Не грижете се, ако добива минутажа понатаму, сигурно ќе биде и поефикасен.

А за Нани нема ништо да кажам, само ќе поставам едно прашање:

"Дали сеуште (тука во фан клубот) има некој кој ќе каже дека Нани не вреди, макар тоа и да го кажал за инает?"

АЈ со мало закаснување честито победа!! Одлична игра сите изиграа добро посебно Руни и Нани!! Да се надоврзам на Канал 89!! СТварно ја никад не сум рекол дека Нани некам да си оди обожавам таков стил на играчи како него што знаат да пробијат а он ни е единствен таков во моментов за Обертан уште има време!! Се надевам дека сега ке му понудат нов договор и на Нани и ке му го продолжат!!

Ауф Wayne ги отвори :) звер! Само вака да продолжиме и се ќе биде :wink:
иначе очекувам во среда да ги тепаме Сити со едно 2/3 гола ... :manfan:
(L) UNITED

Честито нека ни е победата и да ни се множат.:wink: Шити чувај се имам некое лошо претчуство дека ќе има прегазување на Олд Трафорд во Среда 5-0 ЗА ЈУНАЈТЕД поздрав.:helou::helou:

Честито победа со задоцнување (нормално од технички причини). Краток коментар: Ова е стриот Манчестер без експерименти, натпревар во кој оние кои вредат беа на теренот, а не на клупата. Со Сколс секогаш сме средени и организирани во играта. Секоја чест за Овен, одлично комбинираше и со Руни (како негов партнер) и со сите. Не грижете се, ако добива минутажа понатаму, сигурно ќе биде и поефикасен.

А за Нани нема ништо да кажам, само ќе поставам едно прашање:

"Дали сеуште (тука во фан клубот) има некој кој ќе каже дека Нани не вреди, макар тоа и да го кажал за инает?"

Кажал сам ного пати оти ми се ареса стило и оти го сакам, сличен ми е на роналдо. Изигра добро со Хал, стварно. Едвај чекам да го видам наредните 2-3 утакмици как ќе ги изигра, сакам да ме демантира. :wink:

greenandgold1.jpg

greenandgold3.jpg

greenandgold2.jpg

greenandgold4.jpg

LUHG9.jpg

LUHG8.jpg

LUHG31.jpg

Manchester+United+v+Hull+City+Premier+League+-ChDKEeyW73l.jpg

Manchester+United+v+Hull+City+Premier+League+VkfwV-QCSedl.jpg

Manchester+United+v+Hull+City+Premier+League+orZon0axG1Ll.jpg

Manchester+United+v+Hull+City+Premier+League+z5DpVS4qFKDl.jpg

Manchester+United+v+Hull+City+Premier+League+ZRQFR52QKNfl.jpg

Manchester+United+v+Hull+City+Premier+League+L3a8SejmAP1l.jpg

I hope to see Gary Neville enter as a sub, do a Keano on Tevez and then retire :icon_lol:

Конечно форумов онлајн :vozbud: Деновиве се случија неколку настани кои вреди да се нагласат. Конечно победа со повеќе од 3 гола разлика, први 4 гола на Руни, КОНЕЧНО Нани да изигра како што знае, Фердинанд се врати, Велбек на позајмица во Престон. Како што знаеме ни следи натпревар во Карлинг со шупците Шити. Тука ќе бидат важни неколку факти и тоа:

- Десниот бек (Браун или Рафаел) да изиграат на ниво со Белами
- Невил да му напика златно-жолт шал на Тевез (Argie twat) во задникот
- Да се извади полн состав без калкулации
- 4-4-2
- Руни и Нани да ја повторат играта со Хал

Натпревариве со Сити почнуваат да стануваат прилично важни, моментално натпреватите со нив ми се на второ место, ептен блиску со оние со Ливерпул. Искрено не го сметам Карлинг за нешто многу важно натпреварување ама кога сме блиску до освојување трофеј и уште при тоа да имаш можност да ги елиминираш идиотите Шити, тогаш мора сериозно да се земат тие натпревари.

22040293792199609666589.jpg

United Soul is never sold,
So Proudly wear that green and Gold,
We’ll never wear our famous Red,
Till Glazers gone or even dead,
So raise that ancient standard high,
By Green and Gold we’ll live or die,
That day will come for sure,
When we can wear our Red once more..

За натпреварот против Хал неможан да речам лош збор за никого. Руни фантастичен, Нани покажа дека вреди, да се надеваме дека не е ова само флеш и дека ке ја задржи оваа форма и со Валенсија по крилата ќе ги тероризираат противничките бекови.Исто ме израдува и враќањето на Фердинанд, одма се осети сигурност во одбраната. Сега нареди се Шити(и Карлито) да им одржиме лекција.

^:pos:

Не знам зошто,но нешто ми кажува дека Видиќ ќе си иде летото..Вчера читав на еуроспорт демек Ферги ќе го продавал Видиќ на Барса за 25м,а ќе го земал Киелини за пола цена и некој 19 годишен голман од Атлетико исто..Иако ова се само шпекулации,нешто сумљива ми е ситуацијава со Вида..

^:pos:

Не знам зошто,но нешто ми кажува дека Видиќ ќе си иде летото..Вчера читав на еуроспорт демек Ферги ќе го продавал Видиќ на Барса за 25м,а ќе го земал Киелини за пола цена и некој 19 годишен голман од Атлетико исто..Иако ова се само шпекулации,нешто сумљива ми е ситуацијава со Вида..
Добро де ... Бекам, Нистелрој, К. Роналдо си отидоа бар додека јас знам за Јунајтед, а имам 15 години и Јунајтед пак останува тука во врвот.Ако Ферги мисли дека треба да си оди, нека биде така ќе дојде друг, и Јунајтед пак ќе биде во врвот :)

Добро де ... Бекам, Нистелрој, К. Роналдо си отидоа бар додека јас знам за Јунајтед, а имам 15 години и Јунајтед пак останува тука во врвот.Ако Ферги мисли дека треба да си оди, нека биде така ќе дојде друг, и Јунајтед пак ќе биде во врвот :)
Фала богу тоа :)..Мада мора да признаам малце мака ќе ми биде.:smir:

Иначе никогаш не сум се замарал премногу за Карлинг Куп,но утре (вторник сме веќе) сакам најмалце 3 да им опниме на педерите..Не за друго,дека ни се ривали и дека најмногу ги мразам...А плус кога стигнавме доовде веќе..:toe:

June 1, 2009: Sir Alex Ferguson says the following about Danny Welbeck: "Danny's a certainty to make it to the highest level. I've told Fabio Capello the boy will be in his World Cup squad next year."

January 25, 2010: Ferguson sends Welbeck on loan to Championship strugglers Preston.
:icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Симнете ја патетичната гордост и приуштете си смеа на сметка на нашиот омилен тим. :)

И покрај убедливата победа од 4 - 0 не можам да кажам дека играта беше којзнае каква, со оглед на тоа дека при 1 - 0, Хал беше опасен во неколку наврати. Браво за Руни, оваа година можеби промаши доста шанси, но сепак е каде каде поефикасен од минатите.

Нани изигра добар натпревар, но и натаму не ми е омилен и Валенсија според мене е многу подобар избор за десно крило. Сепак во интерес на екипата е да покаже дека не е толку промашување.

Очекувам некој резутлат 3 - 1 против Сити, таман да биде за поминување.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom