Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
N

navivacka

Гостин
И без Руни Гигс,Евра...успеавме да победиме во Москва...браво мајстори...задоволна сум...честитки за победата.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.094
Поени од реакции
1.656
Не стигнав да ја глеам утакмицата, у школо бев до сеа.Не верував дека ќе тепаме, ова е голем резултат со оглед на дербито што го имаме во недела.Некој да ми пише со кој состав искочивме?

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.163
Поени од реакции
6.040
Ван дер Сар, Невил, Фердинанд, Видиќ, Фабио, О'Ши, Сколс, Андерсон, Валенсија, Нани, Бербатов

K

kaiser soze

Гостин
Валенсија во добра гол серија влезе.Три гола за една седмица,од кои еден за Еквадор.Добро е што влегува во препознатливата форма,тоа е веќе евидентно.
Јунајтед го изигра можеби најздодевниот натпревар оваа сезона.Сепак оправдано,не се напрегаше премногу,ја контролираше играта во средина,особено Андерсон и Сколс добро ја држеа топката.Бербатов речиси без никаков ефект,инертен,незаинтересиран...На крајот се оправда со асистенцијата,ама тоа не е доволно,во отсуство на Руни треба да е прва виолина во нападот.Нани имаше релативно добар настап,иако факт е дека некогаш претерува со дрблинзите,треба да игра поколегијално.
И Невил и Фабио многу солидни,постојано напред-назад,
вториот и го сопре Красиќ,освен секако во еден наврат кога србинот беше опасен по Ван Дер Сар.Единствено што сега загрижува е неговата повреда,која и не изгледа баш наивно.
Добро е што тимот победи во овој дуел,така што речиси си осигура место понатаму..Многу значајни бодови за тимот според мене.Гостинска победа против Цска овоа време,не е мала работа.Сер Алекс ќе биде во можност понатаму да екпериментира,па шанса да добиваат играчите кои во моментов се во втор план,а и притисокот ќе е помал.Тоа е многу важно,ако се знае дека и оваа сезона ќе биде долга и тешка за нас,а одморот за дел од играчите е добредојден.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Сега станувам од дремење после екскурзија, среќна сум што победивме, ќе го гледам натпреваров снимка некаде, ме радува што сме тепале со овој состав, честитки, нека ни се множат :)

П.С. Earn Dollars, уште еден спам пост да пишеш и одиш на перманент.

Член од
5 август 2008
Мислења
6.015
Поени од реакции
5.336
Ае честито победа. Здодевен натпревар ама залужена победа повеке ја имавме топката во наши нозе имавме неколку шанси. Сепак сум задоволен шо тепавме!!

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.757
Поени од реакции
43.945
Честито..:smir:
Фала,честито и на вас..:)

Иначе и од мене честитки за победата..Тешка победа,многу тешка..Добро е што Валенсија почна да дава голови..Иначе пречката :drk:,што вика коментаторот ја помести за 10 цм стативата :):):)

Сеа имаме 9 поени, 5 поени повеќе од второпласираниот Волфсбург и 6 повеќе од третопласираната ЦСКА,па со победа на Олд Трафорд за 2 недели ќе си го обезбедиме пласманот во следната рунда..Добро е што и без неколку стандардни првотимци успеавме да обезбедиме 3 поени,па сеа само да се сконцентрираме на Ливерпул и на задржувањето на врвот во ПЛ.:smir:

Член од
22 јули 2009
Мислења
93
Поени од реакции
1
Нека ни е честито победата и со замената тепаме веке несопирливи сме

CopyOfDeath

Die Die My Darling!!!
Член од
30 ноември 2005
Мислења
4.186
Поени од реакции
48
Абе кај се мрчаторите шо мрчеа у летниот преоден рок
за Овен и Валенсија:?
Две утакмици поред:?

инаку секоја чест на Валенсија дечкото без емоции едноставно машина

нај заслужен за победата сепак
нинџата НАНИ ама истрча секоја чест

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
From Russia with love :tv:

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.604
Поени од реакции
6.390
Se izvinuvam za latinicata.
Cestitki za pobedata,igrata bese zdodevna no vazna e pobedata.Odlicno e toa sto valencija pocna da dava golovi....isto taka akcijata pri preckata na valencija me ostavi so podzinata usta :vozbud: :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom