Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Chombe_United
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако се анализира според проблемите со повредените играчи, ние денес сме во предност пред мечот со Тотенхем. Се надевам дека Рио Фердинанд ќе успее да си ја исполни желбата да му се приклучи на тимот. Тој е и тоа како потребен затоа што Тотенхем имаат добар напад за кој се надевам (мислам на нападот) дека нема да биде подпомогнат од "акробациите" на Фостер па да ни ставаат евтини голови. Многу е важно да не примиме гол заради психичка стабилност. Ако се анализира според некои статистики дека одамна не не победиле на нивни терен, пак сме во предност. Ако се анализира според квалитетот и големината на клубовите, секако дека и тука сме во предност. Единствено мала предност им давам на Тотенхем заради добриот старт оваа сезона, но длабоко во мене се надевам дека за се има еднаш крај, па така и денес ќе биде крајот на нивниот добар старт оваа сезона. Гледам и кладилниците даваат голем коефициент за победа на Манчестер (2.35), но за победа на Тотенхем уште поголем (2.80) :). Како и да е не треба да ги потценуваме и доколку е тоа така сигурно ќе биде позитивен резултатот за нас. Од мене, она што може секој верен навивач да го посака пред еден натпревар, а тоа е среќа и успех!

Уф... што се нема по светов бе :tapp: внимавајте на ова:

Вујкото на Бербатов (свештеник) го советувал да не оди кај "ѓаволите"

My exorcist uncle was worried about me joining the Red Devils! :tapp:

Хахаха, тоа е Бугарска работа.
Иначе супер што Рио се враќа дефинитивно ни треба на овој натпревар
:smir:

...................Foster..................

Brown......Vidic.......Rio(Evans)......Evra

Park.......Carrick.......Fletcher...........Nani

.........Berbatov........Rooney............

на парк не му е местото моментално таму мора да почне ВАЛЕНСИЈА

на парк не му е местото моментално таму мора да почне ВАЛЕНСИЈА

Се согласувам Парк е надвор од онаа негова препознатлива форма..И сигурен сум дека Валенсија ќе го почне мечот.

Очекувам тврд натпревар денес, типично кога Јунајтед гостува на ВХЛ. Мое мислење е дека 1 гол ќе реши овој меч, дај Боже да е во мрежата на домаќините. :wink:

Гледам дека можеби Рио ќе биде фит за денеска, ако тоа е вистина, тогаш го очекувам во првите 11, бидејќи ќе ни треба и тоа многу. По крилните позиции би требало да бидат Парк и Валенсија, а во средината Флеч и Сколс .. А Руни и Берба би ги ставил во нападот.

П.С. : Ќе има пренос на Сител ????

Aјде нека ни е со срека денес,се надевам на победа иако овие почнаа фуриозно...се надевам на одлична партија на одбраната ама мислам дека Рио нема да започне од старт...како и да е одиме на победа без приман гол:helou:

Има ли официјален состав?

Aјде нека ни е со срека денес,се надевам на победа иако овие почнаа фуриозно...се надевам на одлична партија на одбраната ама мислам дека Рио нема да започне од старт...како и да е одиме на победа без приман гол:helou:

Има ли официјален состав?
Фостер,О'Шеј,Фердинанд,Видиќ,Евра,Сколс,Андерсон,Флечер,Гигс,Руни Бербатов.
На клупата се Kерик,Овен,Еванс,Нани,Фабио,Кушчак,Валенсија.

Неочекуван состав,барем за мене,Гигс и Сколс заедно не знам како ќе функционира,но ќе видиме.Добро е што Фердинанд се враќа.

Tottenham: Cudicini, Corluka, King, Bassong, Assou-Ekotto, Lennon, Huddlestone, Palacios, Defoe, Crouch, Keane.
Subs: Gomes, Hutton, Bentley, Jenas, Pavlyuchenko, Naughton, Kranjcar.
Man Utd: Foster, O'Shea, Ferdinand, Vidic, Evra, Fletcher, Scholes, Anderson, Giggs, Berbatov, Rooney.
Subs: Kuszczak, Owen, Carrick, Nani, Fabio Da Silva, Jonathan Evans, Valencia.

Немаме крила во тимот, незнам што е работата...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom