- Член од
- 14 јануари 2008
- Мислења
- 4.251
- Поени од реакции
- 909
Го заборавил и Диаби да го стави во напад, одличен играч е со глава, така да нашата формација би била 4-5-3 :helou:Сака да каже дека нашиот 12 играч е судијата :smir:
Го заборавил и Диаби да го стави во напад, одличен играч е со глава, така да нашата формација би била 4-5-3 :helou:Сака да каже дека нашиот 12 играч е судијата :smir:
Се гледа дека од скоро време си почнал фудбал да гледаш и да учиш за него или пак нешто математикава не ти иде нешо или пак како апокалипто што пиша да прилегнеш нешто и утре пак да пробаш со постов. Ајде 2:1 заврши мечот свирна судијата за крај и толку и без Роналдо ете дојде поразот тактиката никој не ја гледа туку крајниот резултат и оној кој на крај ќе ја крене титулата. И дајте еднаш созрејте и прифатете пораз. Секогаш наоѓате да мрчите за нешто. Лани киеран гибс млекото не го испил па се сопнал, а алмунија бил пијан па не можел топката да ја фати и слични измислици. Кажете едно добро не тепавте честито и ќутете до следниот меч.Manchester United formation 4-5-2
Arsenal Formation 4-3-3
Море да ќутат додека не не' стасаат со титули!!!!Се гледа дека од скоро време си почнал фудбал да гледаш и да учиш за него или пак нешто математикава не ти иде нешо или пак како апокалипто што пиша да прилегнеш нешто и утре пак да пробаш со постов. Ајде 2:1 заврши мечот свирна судијата за крај и толку и без Роналдо ете дојде поразот тактиката никој не ја гледа туку крајниот резултат и оној кој на крај ќе ја крене титулата. И дајте еднаш созрејте и прифатете пораз. Секогаш наоѓате да мрчите за нешто. Лани киеран гибс млекото не го испил па се сопнал, а алмунија бил пијан па не можел топката да ја фати и слични измислици. Кажете едно добро не тепавте честито и ќутете до следниот меч.
Abre ajdeee... taka znaci? vie trebase da kutite do sea koga nekoj ke vi spomnese "Liverpool".Море да ќутат додека не не' стасаат со титули!!!!
Глуп ! 18-18 во титули, треба ли да се плашиме од Ливерпул.Abre ajdeee... taka znaci? vie trebase da kutite do sea koga nekoj ke vi spomnese "Liverpool".
Ko prvo bez navredi. Samo ja citirav glupata teorija na kolegata tvoj.Глуп ! 18-18 во титули, треба ли да се плашиме од Ливерпул.
На вас кој и да ви спомнат од сите се плашите, и секогаш имате решение (причина) за вашиот пораз.:pos2::pos2:
Берба збудалел против Црна Гора
Во премиер лига сме ПРВИ по титулите...а општо Англиски фудбал (дааалеку пред Премиер лига) имаме исто толку титули колку и Лузепул...Разликата е тоа шо ние си нижиме титули од 1992 наваму(премиер лига) А лузерпул го дрват на титула еве веќе 17 години и немаат ни Т од титула:smir:Abre ajdeee... taka znaci? vie trebase da kutite do sea koga nekoj ke vi spomnese "Liverpool".
Kaкви 17 години,не ги преценувај.У мај имат јубилеј,20 години без титула у ПЛ.Во премиер лига сме ПРВИ по титулите...а општо Англиски фудбал (дааалеку пред Премиер лига) имаме исто толку титули колку и Лузепул...Разликата е тоа шо ние си нижиме титули од 1992 наваму(премиер лига) А лузерпул го дрват на титула еве веќе 17 години и немаат ни Т од титула:smir:
Знаев дека Јунајтед ќе посегнат по Акинфеев. Не би бил лош избор за голман, иако и Асенхо би можел одлично да се вклопи.Добро бе, ако имате да му вратите ко шо треба, пишете му факти, демантирајте го.Не одма за титули ко фановите на Реал се фаќате ебаго.
Јунајтед заинтересирани за Акинфеев
Aсенхо? Младиот Шпанец? Дечкото штотуку отиде во Атлетико Мадрид, така да многу тешко дека би дошол во Манчестер. Инаку да, еден од најдобрите млади голмани во светот. Блескава иднина е пред него без сомнение.Знаев дека Јунајтед ќе посегнат по Акинфеев. Не би бил лош избор за голман, иако и Асенхо би можел одлично да се вклопи.
Само малку ми е криво за Хауард, кај нас беше дрво а сега е фаворизиран да освои награда за голман на годината во ПЛ, :nerv:, што значи стварно голманиве имаат кулминација на своите способности од 30 години па натаму.
За него имав поголема надеж кога видов дека пратиле скаути Манчестер по него, ама веројатно имале некој друг избор, еве на пример Акинфеев. Асенхо ќе го замени Касиљас достојно, и повеќе од веројатно е.Aсенхо? Младиот Шпанец? Дечкото штотуку отиде во Атлетико Мадрид, така да многу тешко дека би дошол во Манчестер. Инаку да, еден од најдобрите млади голмани во светот. Блескава иднина е пред него без сомнение.
А за Хауард, нема потреба да ти е криво. Има многу такви случаи, каде што некои играчи (голман конкретно во случајов) не успеваат во еден тим, а во друг се ѕверови (Анри-Јувентус-Арсенал; Пирло-Интер-Милан...).
Е ова ми се свиѓа. Акинфеев е стварно талентиран, а и помлад е така што може да го искористиме повеќе години и со тоа се разбира ќе има простор и за негов напредок.Добро бе, ако имате да му вратите ко шо треба, пишете му факти, демантирајте го.Не одма за титули ко фановите на Реал се фаќате ебаго.
Јунајтед заинтересирани за Акинфеев