Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Chombe_United
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Прекрасен натпревар !!
Кога заврши прво полувреме му реков на тато: тато, глеј саа манчестер шо ке направат у 2 полувреме:)
5-0:pos2:
Мислам дека засега Руни има најмногу голови, нели :)??
::D:
reddevil4ever хепи брдеј:)

Клеверли и Дринквотер стрелци за своите тимови во пониските лиги...

Aуууууу колку сум задоволна од играта и победата:vozbud:се вракаме шампионски...жал ми е за пропуштените шанси од Флечер но простено е заради високата победа...Фостер конечно почна да се докажува...Прекрасен погодок на Нани, а воедно и нека му е честит првиот гол на Овен,нека пукнат скаузерите:)се гледа дека и одбраната со Вида заличува на нешто...Идемо даље:salut:

reddevil4ever Срекен Роденден и да дочекаш многу вакви победи.

Мислам дека засега Руни има најмногу голови, нели :)??
::D:

3 гола има

Конечно ми го исполнија срцето. Почнав да гледам од 8та минута негде и вика Игорче: Флечер пропушти можност во 4та и Сколс во 8ма...неам појма шо било. Одлична игра на сите, Флечер некако грешки во средината (не толку карактеристично за него) и Нани многу млитаво ми делуваше. Фостер машина, враќањето на Немања и те како се осеќа (нека се ситат хејтерите сега, нема цела сезона швајцарско сирење). Тука беа искусните Невил и Евра, а и Еванс одигра супер. Ги сакам пробивите на Валенсија (уште една грешка на Игорче рече дека е од Колумбија :pos2:), многу е брз, добро нафрла...Сколс ме исплаши малку да не го поцрвенат али добро одигра и тој. За Руни неам зборови, и со глава почна да дава голови, вториот негов мајсторија, како само пронајде простор. Нека му честито 100ката. Многу ме израдува Бербатов по тоа што слушнав дека не дал гол 15 меча, колку само и тој самиот се радуваше. Одлично навлечува играчи и со прецизни додавања остава простор за другите. Техничар е нема што. За Овен ми е мака пошто само што слегнав до доле и 0:4. На снимката после видов, убав погодок кој го прави посамоуверен, а и од клупата влезе. Тоа е тоа што го викав претходното коло, дека Руни-Берба треба прва постава, а Овен така од 70 мин. да се обидува да погоди. И за крај Нани ме исправи со прекрасниот погодок, Киркланд жалниот не ни мрдна :). Се на се одлична партија, со огромна желба го очекував тоа знаејќи дека 4то коло го пречекуваме Арсенал, па да гледаме интересно дерби. Среќен сум што Јунајтед се враќа во потребниот колосек, очекувам да продолжи да реди победи, па хејтерите нека пукнат!

П.С. Среќен роденден РедДевлФоревр :wink:

како тргнала работава се некако мислам реал ќе понуди 100 милиона за Руни идното лето:pos2:

како тргнала работава се некако мислам реал ќе понуди 100 милиона за Руни идното лето:pos2:

Ма и 200 нека понудат, Руни е англичанец и ке остане во Манчестер до крај на кариерата :smir:

Далеку послабо одиган натпревар од натпреварот со барнли
али Едноставно со барнли несакаше да влезе

али да го заборавиме барнли
Прекрасни 0-5 денеска
дефинитивно флечер деструктивец добро ги сопира 70 % од противничките акции
топкато го имаше одминато киркланд али ногата на одбранбениот фудбалер го спаси голот
ФОстер има големи шанси ако продолжи така да го засени Едвин
сепак Видич е столбот на целата одбрана се докажа тоа денеска

МИ СЕ ДОПАДНА ГИБСОН ме потсека на некој али ке ви кажам на кој после 2-3 утакмици ако игра пак

Хаха, ништо чудно, 25 гола секако ќе даде, ама ќе го добијат Руни кога ќе излезе некој друг играч со такво име :pos2:.

Лузерпулци кај сте сега а??? Честито победа, и среќен роденден реддевил4евер. Ако може последните два гола, не ги видов.

П.С: Уште сме отпишани, или сеа сме фаворит за титулата?? :haha::haha:

МИ СЕ ДОПАДНА ГИБСОН ме потсека на некој али ке ви кажам на кој после 2-3 утакмици ако игра пак
На Сколс? :)

Лузерпулци кај сте сега а??? Честито победа, и среќен роденден реддевил4евер. Ако може последните два гола, не ги видов.

П.С: Уште сме отпишани, или сеа сме фаворит за титулата?? :haha::haha:
Годинава сите не отпишаа уште пред почетокот на сезоната така да останува само да играме стрпливо и да изненадиме, зошто никој од нас не ни очекува да направиме нешто што е и добро:smir:

Инаку гледам 0-5, да не играше Гејналдо за нас и да не постигна хет-трик зошто не гледам други играчи кој би постигнувале голови за Јунајтед?

Инаку гледам 0-5, да не играше Гејналдо за нас и да не постигна хет-трик зошто не гледам други играчи кој би постигнувале голови за Јунајтед?
Лузерпулци: Да ви играше Гејналдо, ќе беше 0-9. :vozbud:

ја ке се радувам на 29 ко ке напишам овде
FТ 3-0

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom