Конечно ми го исполнија срцето. Почнав да гледам од 8та минута негде и вика Игорче: Флечер пропушти можност во 4та и Сколс во 8ма...неам појма шо било. Одлична игра на сите, Флечер некако грешки во средината (не толку карактеристично за него) и Нани многу млитаво ми делуваше. Фостер машина, враќањето на Немања и те како се осеќа (нека се ситат хејтерите сега, нема цела сезона швајцарско сирење). Тука беа искусните Невил и Евра, а и Еванс одигра супер. Ги сакам пробивите на Валенсија (уште една грешка на Игорче рече дека е од Колумбија :pos2

, многу е брз, добро нафрла...Сколс ме исплаши малку да не го поцрвенат али добро одигра и тој. За Руни неам зборови, и со глава почна да дава голови, вториот негов мајсторија, како само пронајде простор. Нека му честито 100ката. Многу ме израдува Бербатов по тоа што слушнав дека не дал гол 15 меча, колку само и тој самиот се радуваше. Одлично навлечува играчи и со прецизни додавања остава простор за другите. Техничар е нема што. За Овен ми е мака пошто само што слегнав до доле и 0:4. На снимката после видов, убав погодок кој го прави посамоуверен, а и од клупата влезе. Тоа е тоа што го викав претходното коло, дека Руни-Берба треба прва постава, а Овен така од 70 мин. да се обидува да погоди. И за крај Нани ме исправи со прекрасниот погодок, Киркланд жалниот не ни мрдна

. Се на се одлична партија, со огромна желба го очекував тоа знаејќи дека 4то коло го пречекуваме Арсенал, па да гледаме интересно дерби. Среќен сум што Јунајтед се враќа во потребниот колосек, очекувам да продолжи да реди победи, па хејтерите нека пукнат!
П.С. Среќен роденден РедДевлФоревр :wink: