Куманово, кумановци, кумановки

Кумановски Quote of the day: "ЗА ПИЧКУ СОК,ЗА МЕНЕ ДАЈ ЕДНУ ФАНТУ"

"ај поздрав... куде у куманово живите ви иначе..?[/quote]"

------------------------------
На почетак на Октомврискy кудe продавницу на KYMCO-motori...:):):):D

Имам на факултет една колешка од Куманово и стварно супер е чупето,многу е друштвена,фина,многу ми е интересна иако не ја разбирам секогаш шо ми зборува.:):):)

да ве обавестам...вчера бев у куманово(како да сум знајал дека ќе дојдам вчера па сум оставил пост хехе), беме си на прослава хехе...зезам се...туку куманово да ти било ноооогу ладно,дури поладно и од штип... ајде ПИС!

кумановски збор на денот: ИСКОЧИСМО хехе

Бреее Тарзан да дојдеш у Куманово, а да не не обавестиш на време, ќе пуштесмо грејање...хаха :):):)

хехехе,абе испадна дека за прославата дојдеме,јако беше... штета пиштоло дома на клавиро си го забрави! па немаше со шо да пукам хаха да не имаше после проблеми,оти ние си дојдеме околе 7-8 вечерта?? ајде кумановци...па и кај нас пишите нешто...бидете малку солидарни хаха

Кумановски збор на денот: СВУГДЕ

еве и ја сам нова од куманово па да се пријаву!
иначе не ми е јасно зашто смо им толко интересни на људи низ македонију ама бш ми е мило!!
и још нешто -ако ве интересира нешто за ноќан живот овдека куде нас прашајте ме добро сам упутена!
мислу не-селски ориентирана хихи
:nesum:
шалу се позз

Еее нема што да се чудиш
ајде кажи ќе се дешава ли нешто сга брзо:pipi:

па ке доваѓа некој дј од босну у линку на први март зашто ке има тој презентација на нов сајт што се вика укуманово и тамо ке се дешава нешто па ваљда ке биде добро! тамо ке смо!!!

pozdrav do kumanovo do profesor dule todorovski i gazda viktor

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom