Помош со бутирање

• Креатор на темата Креатор на темата Wh1Te
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
29 ноември 2008
Мислења
238
Поени од реакции
4
Epa vaka koaj go podigam windows-ot mi se pojavuaa dva Windows 7 a imav i xp, deka sea instalirav Win 7 sea gleam mi se pojavuvaat dva Win7 a prosliot pat imav Win 7 i XP a sea stariot Win 7 i noviot Win 7 RC.. Spustiv EASYBcd i procepkav ama nema opcija za win xp da se vrati. Ako mozhe nekoj da pomogne :( :( :( ... Fala odnapred !

Dva pati sum ja pisal temava po greska . Neka se izbrise ednash.

Да не случајно новата инсталација на 7мицата си ја напраил врз ХР-то, а не врз старата 7-мица?
Мене така ми мириса.
Тоа во превод значи дека не можеш да го вратиш ХР-то (и мораш да инсталираш Linux :pos:).

Да не случајно новата инсталација на 7мицата си ја напраил врз ХР-то, а не врз старата 7-мица?
Мене така ми мириса.
Тоа во превод значи дека не можеш да го вратиш ХР-то (и мораш да инсталираш Linux :pos:).
Не, не ја инсталирав врз икс пе, баш инсталирав над таа што беше бетата а не над икс пе, а икс пе се изгуби незнам зашто. И сварно неможам да го вратам пробав и неможам... ??

Кога ќе избереш било која од двете 7мици што ти ги нуди при подигање, се подига различна 7мица, нели?

Кога ќе избереш било која од двете 7мици што ти ги нуди при подигање, се подига различна 7мица, нели?
Да, да а не икс пе и 7-ца, а баш гледав да не заебем ама еве се заебало а убоо напраев знаем... Кај шо беше 7-ца стаев таму да се инсталира оваа другава 7-ца, а не кај икс пе... и незнам што да праем сеа.. Иначе фала вака што пишуваш ти, другиве не се заинтересирани ваљда... Зборам за оние што прочитале.

Да, да а не икс пе и 7-ца

Си ја утнал партицијата, бачко... Се надам немаше нешто битно таму...
Да немаше ништо инсталирано таму ќе имаше шанси да се врати нешто.. вака сега... ојдено јабана... :toe:

Речи му на чичко Бил, има поклон од мене толинки и вибратор. Топлинките ако сака да си ги носи, а со вибраторот да се еби. Па можеби така ке му се подотворат очите и ке види дека Виндоузот не е она што тој го замислил (или видел што има линукс па се обидел безуспешно да копира). Инсталирај линукс и кулирај.

Он топик... Внуче веќе ти објасни, си инсталирал виндоуз 7 на две места, а ХР-то си го збришал.

Си ја утнал партицијата, бачко... Се надам немаше нешто битно таму...
Да немаше ништо инсталирано таму ќе имаше шанси да се врати нешто.. вака сега... ојдено јабана... :toe:
Епа добро, ајде пак инсталл XP. Поздрав. :salut:

Речи му на чичко Бил, има поклон од мене толинки и вибратор. Топлинките ако сака да си ги носи, а со вибраторот да се еби. Па можеби така ке му се подотворат очите и ке види дека Виндоузот не е она што тој го замислил (или видел што има линукс па се обидел безуспешно да копира). Инсталирај линукс и кулирај.

Он топик... Внуче веќе ти објасни, си инсталирал виндоуз 7 на две места, а ХР-то си го збришал.
Ок, сватив. Ипак фала :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom