Теми за размислување... [Што е форумот денес?]

Г

Господ

Гостин
Јас форумот денес а богами и денови уназад го разбирам како поле за

-Изнесување на мислење без притоа да се очекува туѓо различно.
-Attention Prostitution
-Исфрлање дневни фрустрации
-Тролање

Немецитирајтенесакамдагознамвашетомислењевсушностсакамдагознамносакамдагосмените!

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Форумот има прафила, исто така едно од тие е да не се отвораат двојни и тројјни кориснички имиња, како и да не се отвора нов профил доклклу стариот е своеволно избришан. А забележувам има луца кои флагрантно го кршат тоа правило, дури и се фалат наоколу дека ги измамиле одговорните.

Како Силбер, Сиријан Спирит и многу други.

Ете, и тоа не чини покај се друго наведено!

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
двајца разменуваат мислења, доаѓа трет и почнува кавга, а четвртиот од страна јаде пуканки и фаќа сеир. доаѓа инспекција ги брише постовите оти наводно биле оф топик. се отвара нова тема, се разменуваат нови мислења, а тие предходно што се карале или си даваат црвени (за репутација) дур не умрат или се прават како да не се познаваат :toe:

тоа е форум

P

PewDiePie

Гостин
е јебеш ли ми матер ако знам што се случува на форумов денес...секој со свои маки,жалби,желби и поплаки.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
е јебеш ли ми матер ако знам што се случува на форумов денес...секој со свои маки,жалби,желби и поплаки.
:cuc: Се ебачиш4а, алал ви вера!
cbf responding and arguing

• Ми се допаѓа
Reactions: VIP
Член од
6 септември 2007
Мислења
1.361
Поени од реакции
2.176
Администраторите се поретко се присутни на форумов.. Квалитетните модератори исто така, ретко од тие кои се присутни имаат било каков авторитет врз дечиштава што се накотиле, така да нека не ви биде чудно... Стадо без овчар не бива.

M

marsovka

Гостин
Exactly my point. Се давиме во неквалитет а никој не го боли да го запре тоа.
Tочно ... ај вака зошто не се пријавиш за модератор ?
Ти би губела време секој ден по 2-3 саати читајќи глупости? и бришејќи?
И тинтрање членови пошто се другарчиња со некој таму ? а гледаш дека поебуваат пола форум? Дека тролаат? знаеш ли колку до сеа требаше да бидат банирани?

Или пак не можеш да ги банираш пошто нивните постови не се офтопик туку се он а се глупи?
Тоа е :toe:

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Виктор се обиде, ама не успеа ништо да каже. Впрочем, одамна нема ни Виктор кажано, а зошто, исвини ГГ, ама и ти си паднал под влијание на дудл ми дис дудл ми дет.

Околу личните навреди. Рече Дивајн, некои треба да си ја исперат гнасната муцка со сапун, потоа со Листерин, а птоа да молкнат додека не научат да комуницираат.
Има шефе такви работи ама и ти не си имун на тој вирус, како беше она од твоја страна тушли, потоа розево знаеш што :icon_lol:, така да малку самокритика да си дадеш не ќе е лошо. Не сум ни јас светец ама сепак сметам дека во дискусиите толку ниско не паѓам.

Член од
6 септември 2007
Мислења
1.361
Поени од реакции
2.176
Tочно ... ај вака зошто не се пријавиш за модератор ?
Ти би губела време секој ден по 2-3 саати читајќи глупости? и бришејќи?
И тинтрање членови пошто се другарчиња со некој таму ? а гледаш дека поебуваат пола форум? Дека тролаат? знаеш ли колку до сеа требаше да бидат банирани?

Или пак не можеш да ги банираш пошто нивните постови не се офтопик туку се он а се глупи?
Тоа е :toe:
Прво, не би се пријавила за модератор затоа што не иде тоа така, треба они да мислат дека треба да бидеш.
Второ, да, ако се согласам да сум, тоа си повлекува некои обврски, не би била титула без нив, нели?
Трето, тинтрањето членови во принцип не би требало да се толерира кога веќе сите се согласиле дека треба да се иде на квалитет а не на квантитет. Меѓутоа, пошто верувам дека ретко на кој му е сеуште битен квалитетот, и тоа го разбирам.
Следствено, не би имала цел темава ако не се стреми да се подобри нешто, не?

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Има шефе такви работи ама и ти не си имун на тој вирус, како беше она од твоја страна тушли, потоа розево знаеш што :icon_lol:, така да малку самокритика да си дадеш не ќе е лошо. Не сум ни јас светец ама сепак сметам дека во дискусиите толку ниско не паѓам.
Нели?
А кој културен термин да го употребам за едноставно навредливите и кајгано-деградирачки мисли и идиотизми кои се постираат!

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Нели?
А кој културен термин да го употребам за едноставно навредливите и кајгано-деградирачки мисли и идиотизми кои се постираат!
Гледај ги нештата што се идиотски и размисли зошто се такви, па ќе резонираш генијално :icon_lol:.

Па на тие туѓи навредливо деградирачки мисли кога ќе ги додадеш и твоите слични на нив, форумот ќе продолжи да тоне и тоне.....

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Бучо, еј олади, навистина, замараш многу!

Ако ти е дојдено со мене ум да мериш, губиш пријателе, мене умот ми е безмерен, а немам намера со вонаби да полемизирам, си кажав што имам. Не ме цитирај, оти џабе, не те читам.

КиреМали 1911

Модератор Неимар
Член од
23 јуни 2007
Мислења
1.313
Поени од реакции
223
Бучо, еј олади, навистина, замараш многу!

Ако ти е дојдено со мене ум да мериш, губиш пријателе, мене умот ми е безмерен, а немам намера со вонаби да полемизирам, си кажав што имам. Не ме цитирај, оти џабе, не те читам.
Луѓето со безмерен ум, полемизираат со оние кои сакаат да мерат ум, секогаш. Поради две причини: или за да им докажат дека имаат безмерен ум (тоа поретко, оние суетните), или за да ги натераат на поголема ментална активност соговорниците (као поблагородна варијанта). Во секој случај, луѓето со безмерен ум не навредуваат. Тоа последно им паѓа на памет. Уште помалку, сечат недовршен дијалог со изговорот дека соговорникот е поглуп од нив.

Си зедов за право да реплицирам на туѓа дебата, следејќи го принципот на улетување во разговори на цитираниот :)

Kajgana Shop

На врв Bottom