Теми за размислување... [Што е форумот денес?]

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Срце беше и она и и ПротивП и едне куп други, ама со затворање на политика поради меѓупартсики и меѓуетнички тролуивања, навредувања и слични дебилизми, покрај сувото, изгоре и суровото. Штета.
Мене ми фали и short1.

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.983
Поени од реакции
12.620
Јас мислам дека многу ја тупите(моето мислење не се важи затоа што сум нов член, неважно), како што рече Леандра, одете и пишувајте, наместо да си ги мерите мадињата на оваа тема...На некои не им е дојдено до вашите големи мадлаци, вашата голема репутација, на вашата Хисторија на форумот.
Ако ви пречи моменталниот статус на Кајгана, одете и подобрете ГО!

If you understand, things are just as they are.
If you do not understand, things are just they are.

- Zen -
:helou:

B

Borg_Drone

Гостин
А да не тупете вие со тоа како тупат некои членови со дискусии од ваков тип може?Или пак ова го пишувате колку да се напише нешто.Јас немам ништо против тоа што некои членови напишале зошто е форумот таков и.т.н. На крај крајава, дискусии од ваков тип се потребни и за модераторите но и за членовите, мора да има меѓусебна комуникација, членовите да си ги искажат своите маки, а и модераторите да си ги искажат своите маки и да се дојде до взаемно решение, трета алтернатива попозната во бизнисот како „компромис“.
Затоа не пишувајте колку да бидете во „тренд“ со другите кои пишуваат колку да се истакнат, но не и да напишат нешто паметно.Опуштено, ќе кажам само браво што има вакви дисуксии, потребни се!

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Откако решија велможите на форумот да го остават Сиријан Спирит, да не речам мамлазот пар екселанс, без бан иако беше торл торлосан, а поради keeewl што им беше на други морлоци, почнаа да се клонираат слични идиоти кои и натаму ќе придонесат за НЕКВАЛИТЕТ НА ФОРУМОТ!

Повелете, уверете се!

Mason_Petrarka

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
Форумот денес е прифатилиште за луѓе со нарушен социјален живот!

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
не го сфаќајте ова како навреда, ама тешко да најдеш форумџија без нарушен социјален живот.

MPTOB

GSH
Член од
3 јули 2008
Мислења
46
Поени од реакции
14
Форумот е за луѓе кој немаат свој живот и го започнуваат оној сајбер живот.

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Форумот денес е прифатилиште за луѓе со нарушен социјален живот!
не го сфаќајте ова како навреда, ама тешко да најдеш форумџија без нарушен социјален живот.
Форумот е за луѓе кој немаат свој живот и го започнуваат оној сајбер живот.
Индиректно се претставувате или во недостиг на храброст да се исплукате, плукате по другите? Ваквите работи и постови секогаш ќе ме држат на форумов. Ради сеир и одвлекување на внимание од секојдневието од кое секој понекогаш сака да избега.:vozbud:
Иначе во темата за генерациско пребројување се наоѓа одговорот на сите ваши прашања и разочарувања. Факт е дека не може да се дискутира на сериозни теми со деца, а децата го преплавуваат форумов во последно време (јас тоа можам да го потврдам, бидејќи сум тука повеќе од пет години). Оние самобендисани и самоуверени, кои мислат дека ја држат планетава на дланка, знаат и можат се`. Но добро, така се расте и ваљда и тоа е во ред.:toe:

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Divna, zena predivna!

Znaes, ima maka forumot.

U

UniqueGirl

Гостин
Да бевте способни да водите квалитетна дискусија немаше да го потите курот на секој втор пост у стилум:

- јебем ти дрољетине мале
- јебем ти шмизле
- јебем ти фото дрољање
- јебем ти мале дркоше

Откоа се убацив на форумов едина ствар шо ја читам се фрустрации, фрустрации, фрустрации..
Зашо е форумот таков каков шо е?
Пошо некојси издркан куртон со модераторска задница залутал у виртуелното - гејминг поднебје, го исплескале на дота и ми баца фрустрации.
Пошо некоја си дркотина стара на која форумов служи ко психо - терапевт, место на триес и кусур да се бафта со курвање, швалерај ми се курнази на толку подол и дебилен начин.

Чекајте малце.
Ова беше елоквентниот ми супер мод. админ?
Кој кур ви го квари форумот?

Пополека „играчница тимот“ го презеде форумот, ликови како Марјан Мики и слични покемон суштества.
Молам? :icon_lol:
Марјан ви ги фати и гризна прстињата?
Или навикнати сте увек вината да ја префрлате на некој друг м?
Ма шо е битно.
Битно е да се хејтаме.
На форум да си вадиме очи, па после на една лицемерна собиранка да си пружаме рака.
После следуе една msn - конверзација сеанса.
Па напаѓајте хиени.
Kewl - ери, мајки терези.
Преку кур од епитети. Преку кур.

Ne e do administracijata!
Do nas e, do forumdziite, ako nie nemame disciplina da gi ignorirame provokastorite, kewl majmunite i trolovite...
Во тој случај никој не би те читал.
Not fun, не? :icon_lol:

На крај краева форумов не може да ви претставуе алатка која ќе ве избави од асоцијалната мизерија.
Место да се серете тука кој коо ќе укопа излезете на кафица.
Не ќе ви дое лошо.

Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.120
Поени од реакции
104
Да бевте способни да водите квалитетна дискусија немаше да го потите курот на секој втор пост у стилум:

- јебем ти дрољетине мале
- јебем ти шмизле
- јебем ти фото дрољање
- јебем ти мале дркоше

Откоа се убацив на форумов едина ствар шо ја читам се фрустрации, фрустрации, фрустрации..
Зашо е форумот таков каков шо е?
Пошо некојси издркан куртон со модераторска задница залутал у виртуелното - гејминг поднебје, го исплескале на дота и ми баца фрустрации.
Пошо некоја си дркотина стара на која форумов служи ко психо - терапевт, место на триес и кусур да се бафта со курвање, швалерај ми се курнази на толку подол и дебилен начин.

Чекајте малце.
Ова беше елоквентниот ми супер мод. админ?
Кој кур ви го квари форумот?

Молам? :icon_lol:
Марјан ви ги фати и гризна прстињата?

Или навикнати сте увек вината да ја префрлате на некој друг м?
Ма шо е битно.
Битно е да се хејтаме.
На форум да си вадиме очи, па после на една лицемерна собиранка да си пружаме рака.
После следуе една msn - конверзација сеанса.
Па напаѓајте хиени.
Kewl - ери, мајки терези.
Преку кур од епитети. Преку кур.

Во тој случај никој не би те читал.
Not fun, не? :icon_lol:

На крај краева форумов не може да ви претставуе алатка која ќе ве избави од асоцијалната мизерија.
Место да се серете тука кој коо ќе укопа излезете на кафица.

Не ќе ви дое лошо.
Би било дрско да пастирам чет-логови од разговори со одредени форумџии, зарем не? :helou:

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Годините на форумџиите не треба да имаат никаков фактор, некој ако е пример 14 години не значи дека автоматски не е способен за дискусии со 30+ годишен. Постарите одма кога ќе видите дека пишало некое дете го игнорирате мислејќи дека не е спосебен да напише нешто
А кога во дискусиите детето ќе ве "јаде" се користи изреката у стил на: дете, оди мајкати пелените нека ти ги смени, не ми кажуј мене тука, можам мајка/татко да ти бидам.

Тоа што е претрупан форумов со малолетници нема врска со пропаѓањето на дискусиите.

U

UniqueGirl

Гостин
@ Aurora~Borealis

Тоа се приватни пораки кои и те као имаат утицај за да се создаде комплетна слика и за моето дрско однесување.
И молимте не ми болдирај вулгарности, пошо доста искусна сум и у вујаклија водите. :icon_lol:
That's me.
:back:

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.766
Поени од реакции
5.055
@ Aurora~Borealis

Тоа се приватни пораки кои и те као имаат утицај за да се создаде комплетна слика и за моето дрско однесување.
That's me.
:back:
Не знаев дека до таа мера некој ќе се заканува :uvo:

Иако приватни пораки не ги засегаат одговорните , треба да се направат отстапки и да се превземе нешто , пошто кој би сакал да ти трпи такви факменски закани и после најнормално да водиш дискусија...фала богу не сме ботови.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Е од пичлеми страда!
Od retardirana stoka!

Od isfrustrirani wannabe mockovci koi nemaat realen zivot i mrsimudat po virtualata za edno zelenko i vetuvanje za cybersex.

Nejse, nekvalitet kolku sakas, barem seuste ima dve tri katcinja kade retardite retko se pripojavuvaat. Za srekja.

Е од пичлеми страда!
Od retardirana stoka!

Od isfrustrirani wannabe mockovci koi nemaat realen zivot i mrsimudat po virtualata za edno zelenko i vetuvanje za cybersex.

Nejse, nekvalitet kolku sakas, barem seuste ima dve tri katcinja kade retardite retko se pripojavuvaat. Za srekja.

Kajgana Shop

На врв Bottom