LGBT-популацијата и современиот свет

• Креатор на темата Out Boy
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
L

Liberation

Гостин
Тоа ти мислиш дека е последица на некои си природни околности за тоа што пар доктори у свет од политички причини решиле да кажат дека хомосексуалноста не е болест. Не нема да кажам како што си навел горе, ама едно е јасно ти се момче кое е исплашено премногу заради својата сексуална ориентација и со овој приод само се обидува да себе си си докаже дека не е така.

Ако ми каже такво нешто навистина не знам како ќе реагирам, ама нема да е тоа позитивно секако. Откако се роди моето дете велам само подалеку од Дрога и Хомосексуалност - двете најлоши работи во современиот свет!
Пар доктори не се сите релевантни медицински асоцијации у свет.
Тоа кога бев исплашен поради мојата сексуална ориентација беше кога бев 13-14. Скоро пред десет години.

Слабо ти оди некако со психолошките матрици. Ќе седнеме некогаш на кафе (доколку хомофобијата ти дозволи), па ќе се разубедиш самиот :)

--- надополнето ---

Зависи дали е актив или пасив, јас ли ќе те учам како идат тие работи :vozbud:
Јас знам, затоа реков.
А со ова ти самата докажуваш дека им ги меркаш контурите на пенисите на сите твои машки пријатели.

Филозофка

Amelie Poulain
Член од
21 јануари 2009
Мислења
1.680
Поени од реакции
525
Јас знам, затоа реков.
А со ова ти самата докажуваш дека им ги меркаш контурите на пенисите на сите твои машки пријатели.
Читај му потпис бе он тоа го прави:wink:
па шо и да им ги меркам ми личи:icon_lol:

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
И сигурно на сите твои другари хетеросексуалци им ги меркаш контурите на нивните пениси преку пантолома:vozbud: блазе си ти хаххахаха:pos2:
Ме правиш тежок перверт сега ... :nenene:

Само затоа што сум геј, не значи дека се палам на се што има пенис и оди на две нозе. Имам другари кои сметам дека добро изгледаат, но истото го мислам и за другарки. Да не ме прави тоа бисексуалец?

Добар изглед и атрибути е едно, а да реагираш на (според мене недолично и невкусно е) тоа е друго.

Дел од нив и знаат дека сум геј, ги спречило да се дружат? Не. Очигледно кој си има комплекси ќе го дрви на форум како геј мажите се гнаса, а други имаат доволно тестиси да седнат на кафе или пиво со еден, и да свртат муабет.

Што мислиш, зошто воопшто се дружат тие стрејтери со мене? Сигурно сме нашле пар работи заеднички и од таму тргнало пријателство. Сигурно не збориме за најнова мода, или колку е одлична Лејди Гага.

Не, он им ги мерка задниците.
Од каде знаеше?:uvo:

Член од
25 јануари 2011
Мислења
2.263
Поени од реакции
5.082
Вие хетеро што плукате константно немој да мислите дека некој геј маж ќе ве мерка баш вас, не си ласкајте толку!

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.878
Поени од реакции
20.501
Јас ете сакам да седнам на кафе да се размуабетиме, арно ама некако не сакате да дружите многу женки или јас нешто грешно имам сватено? Бај д веј мажена сум со деца не се секирајте не напаѓам и немам никакви предрасуди кон никого, чисто се ме интересира кој како размислува по што сте различни, а што е исто и да навистина не познавам геј маж баш би сакала да запознам:)

cokance

Затишје пред курац.
Член од
11 август 2008
Мислења
686
Поени од реакции
145
Јас знам, затоа реков.
нормално е женско тоа да ја интересира, не е нормално тебе да те интересира

Член од
28 јули 2010
Мислења
232
Поени од реакции
41
Јас ете сакам да седнам на кафе да се размуабетиме, арно ама некако не сакате да дружите многу женки или јас нешто грешно имам сватено? Бај д веј мажена сум со деца не се секирајте не напѓам и немам никакви предрасуди кон никого, чисто се ме интересира кој како размислува по што сте различно а што е исто и да навистина не познавам геј маж баш би сакала да запознам:)
Хахаа, де бе Лусилу, зошто да не те дружиме. Точно е дека реков дека жените хомофоби се најстрашни, ама тие што се спријателени со гејојте, се најјаки. Има многу такви случаи:) А можеби познаваш гејмаж, ама се крие:)

поздрав ајде ќе размислам за на кафе:)

Шкорпион

Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Сакаш да кажеш дека болестите настанале како последица на модерното живеење:jaj: какви глупости се изнатреска уште од почетокот на човештвото постоеле болести,аномалии, психички пореметени, умоболни и разни синдроми нема сега цел медицински атлас да ти го набројувам....
Природен катализатор. Болестите се дел од механизмот со кој еволуцијата постигнува резултати. Затоа луѓе на различни подрачја имаат поголем имунитет кога се работи за една болест, отколку луѓе на други подрачја. Плус ако не беа болестите, медицината немаше олку да напредне, ниту билогијата, анатомијата и сл. Голем дел од науката денес немаше да постои.

И да, некои болести (вируси, бактерии) постојат уште од добата на човештвото, други се појавуваат подоцна. Не гледам тука многу трескање глупости, ако во конкретниов случај, се земе фактот дека има и пештерски цртежи каде се прикажани сексуални односи меѓу припадници од ист пол. Ајде пукни! :vozbud:

Зависи дали е актив или пасив, јас ли ќе те учам како идат тие работи :vozbud:
Мојата улога во кревет е лична работа, која само луѓе кои сметам дека може да знаат, дознале. Ти, во секој случај си женско, не знам зошто има потреба да знаеш.

Читај му потпис бе он тоа го прави:wink:
па шо и да им ги меркам ми личи:icon_lol:
Не знам дали си имала, ама си чула барем за орален секс? Ај да не те учам :), не значи дека ако сакам пениси, дека ќе сакам да ги имам и/само во задник.

Шкорпион

Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Вие хетеро што плукате константно немој да мислите дека некој геј маж ќе ве мерка баш вас, не си ласкајте толку!
^ ^ ^ What she said :)

------------------------

Дури и да си искочен како од моден магазин, и да си ми дал дрво во гаќи со тоа, ако карактерот и однесувањето не ти се на место, остануваш само еден голем turn off.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.696
Поени од реакции
34.216
За што се залага еден хомофоб? Ако сакаат да ве колат, бесат, палат, клада, етц само затоа што сакаш ти дома во твојата спална да примаш кур, тогаш hell, ќе дојдам да ве поддржам на парадите. Но, ако вие парадирате за бракови, посвојување деца, и остали додатни закони кои уствари го дискриминираат обичниот човек, барајќи додатни закони за вас, пошо и вие имате исти права (да се жените ви е дозволено, да си направите дете ви е дозволено) тогаш јас сум хомофоб со потпис. Потпишувам со 2 раце. Онака, буквално. Дека двете раце ги користам за пишивање на тастатурава. :)

Член од
28 јули 2010
Мислења
232
Поени од реакции
41
Природен катализатор. Болестите се дел од механизмот со кој еволуцијата постигнува резултати. Затоа луѓе на различни подраќја имаат поголем имунитет кога се работи за една болест, отколку луѓе на други подрачја. Плус ако не беа болестите, медицината немаше олку да напредне, ниту билогијата, анатомијата и сл. Голем дел од науката денес немаше да постои.

И да, некои болести (вируси, бактерии) постојат уште од добата на човештвото, други се појавуваат подоцна. Не гледам тука многу трескање глупости, ако во конкретниов случај, се земе фактот дека има и пештерски цртежи каде се прикажани сексуални односи меѓу припадници од ист пол. Ајде пукни! :vozbud:

Мојата улога во кревет е лична работа, која само луѓе кои сметам дека може да знаат, дознале. Ти, во секој случај си женско, не знам зошто има потреба да знаеш.

Не знам дали си имала, ама си чула барем за орален секс? Ај да не те учам :), не значи дека ако сакам пениси, дека ќе сакам да ги имам и/само во задник.
Остај ја, она не ни знае што е дудлање. Сигурно го гризе и ја одбива. Не за џабе се викало тој што го има подобро го прави тоа.
А можда нејзе и е фантазија малку зачинет анален секс па го топори тука.

M

mar30

Гостин
GLBT ti je ustvari kancer koj konstantno dramatizita i se obiduva da metastazita glumenje covecki prava drn drn jarinja sareni magarinja

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom