Немам ништо против тебе, и против сите ГЕј мажиња, имам против искривувањето на фактите и погрешно прикажување на вистината. Болест не е затоа објаснив и погоре се раѓаш ГЕЈ и неможеш да го промениш тоа, или барем моменталната медицина не покажува до толкав степен на напредок да се справи со овој проблем но може да се превенира во текот на бременоста и сите треба да знаат и да се едуцираат, сите жени, сите идни мајки, затоа што тоа и нив ги погодува највеќе, здраво дете секој сака да има, комплетно здраво, без понатамони проблеми со празнење на цревата, и појава на хемороиди големи колку орев и потреба од подложување на опасни по живот операции за отстранување на истите и здрав анус пред се! ЈАс би одела со таа парола, и така би ја крстила кампањата за едукација на младите мајки, здрав анус пред се!
Ако некого сожалувам тоа се 300 000 жени кои се од вишок во државава и служат само за раѓање на уште и уште мали оболени анусчиња кои не знаат што да прават со самите себе.
ПА што тебе ти е гајле дали јас те признавам тебе као ГЕЈ, жена, маж, ментално нездрава личност,или било што. Што толку се замарате со признавање или не. Едноставно фурајте си го филмот и готово., не мора да бидете злобни и вашиот болен начин на живот да им го пренесувате и на оние деца што сакате да ги посвојувате а притоа можеби се здрави деца, и од здрави да ги направите нездрави, знам тоа ви е целта, тоа не е многу етички од ваша страна...тоа е злобно и подмукло ако мене ме прашувате.