LGBT-популацијата и современиот свет

• Креатор на темата Out Boy
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Филозофка

Amelie Poulain
Член од
21 јануари 2009
Мислења
1.680
Поени од реакции
525
По сојата сме како нација, затоа и бројката, нема бегање.....
НЕ е само сојата проблемот срц во текстот погоре пастиран од моја страна беше меѓу другото спомнат и фактот дека во месото посебно она што го ставаат во брза храна хамбургери и слично има голем процент на соја го мешаат со соја и не е само сојата има многу други хемикалии кој го мимифицираат тестостеронот во раната фаза на развој на Фетусот и со тоа значајно му одмогнуваат на машкото дете да се развие, пестицидите во зеленчукот истиот ефект го имаат, пластиката претходно спомната исто така, конкретно пластичните завеси што се користат во купатило имаше научен труд и за нив имаше статии на интернет дека при туширање на трудницата тие испуштаат некој состојки во целата таа влага што влијаат,некој состојки во одредени дезодоранси и препарати за хигиена сапуни, течни сапуни и слично посебно кога се користат помеѓу 2 и 5 месец од бременост го мимифицираат тестостеронот, и влијаат на развој на машкиот фетус, во комплетно машки или со примеси на женски карактеристики?.. значи целокупниот начин на правилен и неправилен живот и исхрана на бремената мајка, треба да биде обработен и добро документиран и се тоа да се внесе во учебниците за сексуално образование, предмет кој сакаат да го воведуваат сега во средните училишта, па потоа да помине некоја деценија и некоја генерација + за да се види резултатот и да опадне малку бројкава на ГЕЈ мажи зашто вака нација не се гради навистина.

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Само што ме примија од кај погоди хахах сериозно таму работам:D абе деца деца, не мора да бидете злобни, ако вие сте искочиле фалични на светов не мора да се нервирате и да имате желби да сите деца излезат фалични како вас, да потребна е кампања за едукација на младите мајки посебно кај нас, затоа што ситуацијата со ГЕј популацијава станува алармантна 200 до 250 000 е богами цифриШТЕ за оваа мала земја.
^ ^ ^ Прво по некоја реченица демек немаат ништо против таквите ко тебе, после по некоја реченица каде те сожалуваат, за на крај да им се придружат и на останатите кои те сметаат за болест на две нозе.

Дури и загрижувачки е како сте предвидливи.

cokance

Затишје пред курац.
Член од
11 август 2008
Мислења
686
Поени од реакции
145
^ ^ ^ Прво по некоја реченица демек немаат ништо против таквите ко тебе, после по некоја реченица каде те сожалуваат, за на крај да им се придружат и на останатите кои те сметаат за болест на две нозе.

загрижувачки е колку се трудите да покажете дека сте нормални со пишување ненормални работи... сфатете еднаш дека тоа однесување не само што не е нормално туку и штетно по репродукцијата и идните генерации
поздрав

Шкорпион

Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
за да се види резултатот и да опадне малку бројкава на ГЕЈ мажи зашто вака нација не се гради навистина.
А ти со искуство во градење нации, па знаеш. Оф леле душо ... хаха :vozbud:

Да беше точно, скоро сите вегетаријанци ќе беа геј или би, во контекст на тоа со зеленчуците што го спомна.

За останатите нема да коментирам, бидејќи тие "студии" и "научни трудови" што го обработуваат останатото кое го спомна се отфрлени.

НЕ е само сојата проблемот срц во текстот погоре пастиран од моја страна беше меѓу другото спомнат и фактот дека во месото посебно она што го ставаат во брза храна хамбургери и слично има голем процент на соја го мешаат со соја и не е само сојата има многу други хемикалии кој го мимифицираат тестостеронот
Најдобриот другар мој, се храни редовно со брза храна. Уште од мали нозе. Значи кога ќе може, дали е доручек, ручек, или вечера, брза храна или скара е на мени обавезно.

-Хетеросексуалец е иначе.

Нешто ова аргументиве не ви идат во прилог а Срц? :vozbud:

T

Tetro

Гостин
загрижувачки е колку се трудите да покажете дека сте нормални со пишување ненормални работи... сфатете еднаш дека тоа однесување не само што не е нормално туку и штетно по репродукцијата и идните генерации
поздрав
Чоканче, ако мисли дека се ненормални, како очекуваш да ти вратат на твоето мислење?
Треба да сфатиш дека тие уживаат во тоа, тоа е нивна определба и не можеш да го смениш таквото мислење.

Некој обожава да јаде сирење, но има такви што не можат да го поднесат сирењето и им се гади. Кои од овие не се нормални према тебе?

Шкорпион

Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
поздрав
Тоа со кој спие некој во кревет не е причина за нему/неа да им лепнеш етикета на ненормална личност. Барем се додека се работи за две возрасни индивидуи.

Иначе ти што си поточно? Парагон на нормалитет или?

PS: Шкафот е за алишта, а не луѓе. Cum out, cum out whatever you are :vozbud:...

Филозофка

Amelie Poulain
Член од
21 јануари 2009
Мислења
1.680
Поени од реакции
525

Немам ништо против тебе, и против сите ГЕј мажиња, имам против искривувањето на фактите и погрешно прикажување на вистината. Болест не е затоа објаснив и погоре се раѓаш ГЕЈ и неможеш да го промениш тоа, или барем моменталната медицина не покажува до толкав степен на напредок да се справи со овој проблем но може да се превенира во текот на бременоста и сите треба да знаат и да се едуцираат, сите жени, сите идни мајки, затоа што тоа и нив ги погодува највеќе, здраво дете секој сака да има, комплетно здраво, без понатамони проблеми со празнење на цревата, и појава на хемороиди големи колку орев и потреба од подложување на опасни по живот операции за отстранување на истите и здрав анус пред се! ЈАс би одела со таа парола, и така би ја крстила кампањата за едукација на младите мајки, здрав анус пред се!
Ако некого сожалувам тоа се 300 000 жени кои се од вишок во државава и служат само за раѓање на уште и уште мали оболени анусчиња кои не знаат што да прават со самите себе.
ПА што тебе ти е гајле дали јас те признавам тебе као ГЕЈ, жена, маж, ментално нездрава личност,или било што. Што толку се замарате со признавање или не. Едноставно фурајте си го филмот и готово., не мора да бидете злобни и вашиот болен начин на живот да им го пренесувате и на оние деца што сакате да ги посвојувате а притоа можеби се здрави деца, и од здрави да ги направите нездрави, знам тоа ви е целта, тоа не е многу етички од ваша страна...тоа е злобно и подмукло ако мене ме прашувате.

Шкорпион

Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Само што ме примија од кај погоди хахах сериозно таму работам:D абе деца деца, не мора да бидете злобни, ако вие сте искочиле фалични на светов не мора да се нервирате и да имате желби да сите деца излезат фалични како вас, да потребна е кампања за едукација на младите мајки посебно кај нас, затоа што ситуацијата со ГЕј популацијава станува алармантна 200 до 250 000 е богами цифриШТЕ за оваа мала земја.
Немам ништо против тебе, и против сите ГЕј мажиња, имам против искривувањето на фактите и погрешно прикажување на вистината. Болест не е затоа објаснив и погоре се раѓаш ГЕЈ и неможеш да го промениш тоа, или барем моменталната медицина не покажува до толкав степен на напредок да се справи со овој проблем но може да се превенира во текот на бременоста и сите треба да знаат и да се едуцираат, сите жени, сите идни мајки, затоа што тоа и нив ги погодува највеќе, здраво дете секој сака да има, комплетно здраво, без понатамони проблеми со празнење на цревата, и појава на хемороиди големи колку орев и потреба од подложување на опасни по живот операции за отстранување на истите и здрав анус пред се! ЈАс би одела со таа парола, и така би ја крстила кампањата за едукација на младите мајки, здрав анус пред се!
Ако некого сожалувам тоа се 300 000 жени кои се од вишок во државава и служат само за раѓање на уште и уште мали оболени анусчиња кои не знаат што да прават со самите себе.
ПА што тебе ти е гајле дали јас те признавам тебе као ГЕЈ, жена, маж, ментално нездрава личност,или било што. Што толку се замарате со признавање или не. Едноставно фурајте си го филмот и готово., не мора да бидете злобни и вашиот болен начин на живот да им го пренесувате и на оние деца што сакате да ги посвојувате а притоа можеби се здрави деца, и од здрави да ги направите нездрави, знам тоа ви е целта, тоа не е многу етички од ваша страна...тоа е злобно и подмукло ако мене ме прашувате.
And you call US evil? :)

За истополови парови со деца, свои или посвоени, имаш многу примери. Не се работи за хипотетичко прашање од типот "Што би било кад би било ... доколку им се дозволи посвојување на деца " и сл., бидејќи имаш возрасни луѓе кои израснале со две мајки или двајца татковци, и се комплетно здрави и нормални, со хетеросексуална ориентација.

Останатото не го коментирам, зошто и не очекувам нешто повеќе од провинцијалка :smir:.

Филозофка

Amelie Poulain
Член од
21 јануари 2009
Мислења
1.680
Поени од реакции
525
И што напиша сеа?
Имаше поента некоја постов или само да ме наречеш провинцијалка на крај :) што воопшто не е навреда иако сум од ск, ама и да не бев и да бев од некое забутано село пак немаше да го сфатам како навреда, јас каде те навредив тебе? Ако болната вистина за твојот болен анус те навредува што да правам, не си ни ти крив, те разбирам, кога немаш друга дупка, специјално направена за сексуален ужитак:) тоа е тоа него да се навратиме на темата дај некој пример на нормално развиено дете, од гејовци, сепак од секое правило има исклучоци, што го потврдуваат правилото, ако 99% се развијат во ГЕј 1% пак ќе си остане хетеро и ќе скршне од патот.

cokance

Затишје пред курац.
Член од
11 август 2008
Мислења
686
Поени од реакции
145
Чоканче, ако мисли дека се ненормални, како очекуваш да ти вратат на твоето мислење?
Треба да сфатиш дека тие уживаат во тоа, тоа е нивна определба и не можеш да го смениш таквото мислење.

Некој обожава да јаде сирење, но има такви што не можат да го поднесат сирењето и им се гади. Кои од овие не се нормални према тебе?
на место ти е споредбава сирење со заведување деца од ист пол и ширење пропаганда дека е тоа ок и нормално, мислам истополов секс и сирење, хахахаха
друго и педофилите уживаат во тоа што го прават, и зоофилите ... па ни ти не ги сфаќаш како нормални
за она што сметам дека е ненормално си го кажувам тоа е тоа

Шкорпион

Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
И што напиша сеа?
Прочитај повторно.

Ако болната вистина за твојот болен анус те навредува што да правам, не си ни ти крив, те разбирам, кога немаш друга дупка, специјално направена за сексуален ужитак:) тоа е тоа него да се навратиме на темата дај некој пример на нормално развиено дете, од гејовци, сепак од секое правило има исклучоци, што го потврдуваат правилото, ако 99% се развијат во ГЕј 1% пак ќе си остане хетеро и ќе скршне од патот.
Оф леле, скршнување од патот ...

Знаеш што? Гледам доволно мозок имаш да направиш профил на интернет форум, искористи дел од тој мозочен капацитет и удри Google, може? Ако навистина те интересира, и сакаш да знаеш. Мене ме интересирало, и сум проверил. На теби је ред :).

cokance

Затишје пред курац.
Член од
11 август 2008
Мислења
686
Поени од реакции
145
Тоа со кој спие некој во кревет не е причина за нему/неа да им лепнеш етикета на ненормална личност. Барем се додека се работи за две возрасни индивидуи.

Иначе ти што си поточно? Парагон на нормалитет или?

PS: Шкафот е за алишта, а не луѓе. Cum out, cum out whatever you are :vozbud:...
никогаш не сум бил против тоа што го правите во кревет, болеста е таква и ве тгера, но тоа што го птравите во јавност, декларирањето на деформации во развој да се прикажат како нормални не е нормално и сум против вашите извитоперени умови да ширите пропаганда.
за тебе сум совршенство кое нема да го достигнеш.
види вака и ти и лезбејката, пошто шкафови помињате, мене никад ни како мал ни како голем не сум бил малтретиран, не сум бил тепан, понижуван нити пак закључуван во вистински шкафови или некакви умствени, затоа ако некој има потреба да излезе од својот шкаф, затвор или што и да е, тоа сте вие кои го имате во главата, едно неразвиено или погрешно развиено делче, побарајте помош, има многу кои искрено ќе се обидат да ви помогнат, се викаат психијатри.....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom