иначе да, има многу крпени девојки, во мода било тоа, посебно ако сакаш да се мажиш, за озбилно.
а ова за орџи нема да го коментирам. кој не пробал, може само лиги да му течат и да лечи фрустрејшн со изливи на емоции :pusk:
станува збор за генетска причина.
а дека еден брат и една сестра можат да се заљубат еден во друг, тоа е факт. познати се примери каде децата растеле одделени уште од мали и ете од сите луѓе во светот, се вљубиле во брат/сестра за кој/а не знаеле дека ја имаат.
Шпанските серии!
Башка кога дознаваат патат за љубов,лошите си го добиваат бумерангот шехерезад и онур+касандра и игнацио ќе се венчат...тоа е...ама во шпанските серии.
Каква фиштенк орџи бог да чува...со две цури да видиш убаини...а да те истресат 4 фегити еден по друг бог да чува......аутбој.. пиша во темата оглас како тројца бараат дупедаец...па кај е љубовта,едни велат има геј барови,други велат нема...исто така може да се земат и на пример како во австралија и други земји каде четвроток или Х ден од неделата е за геј и лезбејки...а петок или друг ден за стрејтери...
а и плус тоа...абе не го слушаат елтон џон...еве лепота..Од индија
арно ама кај нас ТРАДИЦИОНАЛНИТЕ погледи на светот не дозволуваат такво нешто....башка не верувам да има некој сопственик кој би дозволил да има посебен геј најт...башка и пушењето е забрането:pos2:
ехеее, да знаеш колку дедовци има што сакаат да плескаат 15 годишни девојчици, па па па... како оние зајачиците... ама ок, тие се легализирана проституција и спонзорушење, тука нема компарација со ситните педерчици.
Треба да се направи ДИСТИНКЦИЈА помеѓу хетеросексуалците и болештините дефинирани во модерната медицина..значи 40 годишен психо шо сака да буцне 15 годишно путе е болен...тој кој силува ИСТО...зоофилите исто...додека вријат педераната од 73..бла бла...абе за тоа време во СССР и кина одеа на терапија со електрошокови и хормони...и види бе ќерата имало некои резултати но воглавно неефективни,досега најдобар резултат е пациентот Б како и вториот обид кои имаат ефект,денеска таква направа може да биде неприметлива-тоа ќе значи немање на хомосексуалци...инаку денеска хомосексуалноста е дефинирана со поблак термин психичко застранување(не како болест) бидејќи сексот е 99% функција на мозокот.
Значи мене не ми сметаат гејоњ,помеѓу 4 цида нека прават не орџи...ако сакаат и торпедо у чмарот да си шибнат па ваљда г-точката ќе ги фане....гајле ми е,но во јавност никако бе,не може тоа така знаеш зошто оти ова општество е
ТРАДИЦИОНАЛНО,ова не е ЕУ капиш???
Мене лично не ми сметаат и во јавност да се шеткаат...додуше лезбејките ил бисексуалките ми се многу закон...ама гејоњ не но немам условен рефлекс како одредени луѓе(има луѓе кои едноставно повраќаат,или им се слошува ако видат гејој како се шмекаат-ЕВИДЕНТИРАНО) така да ете и да се донесе во македонија закон за цивилна унија не би бил против....оти најверојатно претпоставувам можеби ќе ја намали промискуитетноста во македонија а со тоа и превентивно ќе се влијае на ширењето,сида,хепатит,гонореа....значи не сум забеган тврдокорен конзервативец-секоја конзервативност т.е екстрем е негативен,така да до цивилна унија толеранција може....но проблемот е со посвојувањето деца иако сега веќе е јасно според студиите дека гејовите се раѓаат со поженски мозок односно се предодредени да бидат геј,сепак сметам дека треба да се изврши подолга студија бидејќи сексуалноста покрај од генетски фактори зависи и од социјално психолошки...затоа сум против терми9н БРАК и право на ПОСВОЈУВАЊЕ... најреално еве шала настрана,нека дозволат цивилна унија по претпоставка...дискриминацијата и омразата кон геј заедницата гарант ќе се зголеми,а и имај предвид...која влада би одобрила такво нешто...единствена опција се либералите кои се малку и немаат гласачко тело,значи мали се бшансите...единствена опција е коче нека почне со собирање потписи...ако се потпишат 200000 граѓани тогаш цивилната унија би требало да се усвои...