LGBT-популацијата и современиот свет

• Креатор на темата Out Boy
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Малку оф - Смартес, шо ти е НАМБЛА?

Инаку, јас како рисјанин и вмровец не можам да замислам свет во кој ЕлЏиБиТи-овите ќе си шетаат спокојно, за раче испофатени!
Додуша, затоа нашиот премудар лидер донесе закон со кој е казниво искажување нежност во јавност, не само затоа што Бог не сака адвертајзинг на интима, туку и да не се нагрдуваат семејните вредности од ранзоразни абоминации на улица кои се гушкаат, пипаат, љубат...бљак!

Единствена љубов која треба јавно да се искажува е љубовта кон Бога!

S

smart ass

Гостин
Малку оф - Смартес, шо ти е НАМБЛА?

Инаку, јас како рисјанин и вмровец не можам да замислам свет во кој ЕлЏиБиТи-овите ќе си шетаат спокојно, за раче испофатени!
Додуша, затоа нашиот премудар лидер донесе закон со кој е казниво искажување нежност во јавност, не само затоа што Бог не сака адвертајзинг на интима, туку и да не се нагрдуваат семејните вредности од ранзоразни абоминации на улица кои се гушкаат, пипаат, љубат...бљак!

Единствена љубов која треба јавно да се искажува е љубовта кон Бога!
Хммм...

Јас не би рекол Офф.

Грешно нашпишав,мислам се изразив.

треба NAMBLA=North American Man BOY Lovers Association.

Овие имаат лоби,влијаат па се прават докторати каде тврдат дека деца од 5 години се сексуално зрели-спремни за секс...

Овие се гејојштина шо имаат однос со -15 а најмногу сакале од 7-12(докажано-по силувања=злоупотреба)....

Тамн е.

Ова спаѓа во патологија ама...

ова се ДецоДУПедрилци

еве дрилл

(П.С не е со цел некои гејоњ или др да се запалат-а за дамите...може:vozbud:):wink:

Културен сум јас.:smir:

S

smart ass

Гостин
Не знам....ваљда има гејспешл едишн,а може и по порачка да се отекува чмарот.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
А, не, јок, само ако имаш пролив со напињање и ти се појават хемороиди. Инаку, не!

Нормално да ако не си девијантна личност и абоминација и клет нерисјанин!

Ме интересира што ли ЛГБТ-ојте праат по смртта, кога ќе ојдат в пекол?
Гарант ги мачи со голи женски и не им дава да се прцаат!

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
НИКАКО!
Македонија е длабоко традиционална, и културна земја.
Ни педофилија ни некрофилија ни зоофилија ни педерлукот нема да се воведат.
На кој му е до легална педофилија нек се сели на исток на кој му е до зоофилија нек оди во африка на кој му е до педерлук нек се истреби во холандија.

Ова е нормално и здраво општество.
Затоа ли немаме визи сега, за да се иселат обратните од Македонија?

L

Liberation

Гостин
ало луѓе... ве молам... абе не смеете да зборите за лујѓево со име и презиме... ќе ве носат уќумат. и марсовец да е .. ако тој самиот не се изјасни јавно... колку и да е очигледно... не смеете да зборувате за тоа...

гарф... што ти се случило... човек...? грижа на совеста? илуминација? ме разочара... од тебе ги научив најубавите дискусии за одбрана на групниот секс кој толку многу си го сакам... :(

друго... како бе можете да се повикувате на пишанија стари 2.000 години и да живеете според тоа што рекле? па имало по нив уште многу други филозофи... еве јас редовно го читам кант. колку од вас ја читале библијата?

пак гарф... навистина ме трогнуваат твоите зборови и цитати од библијата... како русо, кој воскликнал: назад кон природата! така и ти... како павле апостолот од грешник го најде спасот... во овој живот...

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Не знам, ама ми се чини дека ова е уште еден обид да не уништат како држава, како земја библиска.
Видоа дека се враќаме кон стартие добри традиционални рисјански вредности, се уплашија, а му поверуваа на Кочо дека има куп хомислави и со цел да се донесат болежтиње, укинаа визи со надеж дека сега преку ЛГБТиштата ќе се рашират сиди и други сексуално хомиславно преносливи болести.

И сето тоа само за да ја кутнат кон вистинските рисјански вредности!

Аутбој пардон Либерешн, од секогаш сум бил едноставна личност, побожен, богољубен понизен човек и скромен пред бога и света! Не знам од каде сега муабети ми ваѓаш?!

L

Liberation

Гостин
Ме интересира што ли ЛГБТ-ојте праат по смртта, кога ќе ојдат в пекол?
еве да те удостојам со одговор... сите лгбткшљ... се во пеколот и имаат проклето добра журка... оргијање до бесконечност... бањкање во џакузи... шампањац...

во рајот кажуваат многу досада имало... ни секс имале... ни ништо... ниту пак јаделе... не им требало ништо...

а темава отиде јабана... ајде химната на дупимене да ја чујам!

ZoraNaSlobodata

Чоечко суштество
Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.736
Поени од реакции
111
О Македонијо мајко мила, нема да те газат давајдупци погани, нема да те руши таја грозна чума.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
еве да те удостојам со одговор... сите лгбткшљ... се во пеколот и имаат проклето добра журка
И јас слушнав така, одма му врастува пенис в чмар а жлездите во устата наместо плунка им лачат сперма.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Да, да, Аутбој теши се.

Гаранат има ѓаоли кои ве клукаат вијагра и тераат женски хомиславки да ви рипаат на пенисите!

За да видите и бие и лезбејките каде е убајната, а пошто сте задрти хомислави, тоа е за вас најголема мака!

И ѓаолот, натемаго, е дел до планот Божји и ја врши божјата воља.

Ryxx_SF

Lyric Mastah
Член од
11 јануари 2010
Мислења
5
Поени од реакции
0
еве да те удостојам со одговор... сите лгбткшљ... се во пеколот и имаат проклето добра журка... оргијање до бесконечност... бањкање во џакузи... шампањац...

во рајот кажуваат многу досада имало... ни секс имале... ни ништо... ниту пак јаделе... не им требало ништо...
Каков пекол бе,да одат во пеколот ќе го направат поладен од Антарктикот...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom