LGBT-популацијата и современиот свет

• Креатор на темата Out Boy
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Gruevski ima dete, zenet, ceka novo mislam. Milososki ima dete, zenet. Manevski li e gay? Jankulovska zivee so momceto, zaedno kupija stan, od nemuaket svadba seuste nemaat napraveno, a i deka e prezafatena. Koj? Protugjer? Ima devojka.

Koj ajde?

Татко ми се познава со "пријателчето" на Грујо. И јас го имам видено исто така. Како од магазин изваден :wink:, просто да го изедеш. Сериозно му завидувам на Груевски.

The Apostle Paul, writing by inspiration of the Holy Spirit, declares that homosexuality "shall not inherit the kingdom of God" (I Corinthians 6:9; 10).

"And such were some of you: But ye are washed, but ye are sanctified, but ye are justified in the name of the Lord Jesus, and by the spirit of our God" (I Corinthians 6:11). All of the sins mentioned in this passage are condemned by God, but just as there was hope in Christ for the Corinthians, so is there hope for all of us.

Ima spasenie i za vas, pokajte se gresnici!
Можеби за овие стихови треба да бараш потврда од Ватикан, на твоја штета, нема да ја добиеш. Па ти сега постирај цитати и што ти е знам што, но валидитетот на истите е под знак прашање.

Шо бе, сакаш да бидам антимакедонец?

Да пишувам глупости за да бидам читан?

Божјиот збор ќе оденке во ушите на правоверните и тие ќе се радуваат, а ќе ги оглуви и порази неверниците и девијантните бидејќи се грешници.

А ако не ми верувате, трк или во соборна или во окружната црква или кај вашиот локален советник од единствената македонска политичка опција.
Александар Македонски кој ги удрил темелите на Македонската Држава бил хомосексуалец. Антимакедонско е да плукаш по него како што плукаш по останатите гееви.

Член од
9 јануари 2010
Мислења
51
Поени од реакции
3
Ајде истурете го отровот од осилото:vozbud:... отакако ве сметнаа од функција сега можете да јадете трици и до утре и двајцата... Само знаете што, уште да знаете што зборите ќе биде во ред... Хахахаха :)))

Само вашето чини па макар и нека е полигамија и нека е изневерување, само да не е гејско... е па братче, како што јас, како што ти или кој и да е стрејт има право да стапи во брак со жена така треба и геевите да го имаат истото право... А ако сме тука да си лечиме комплекси врз одредена група, и тоа што некои од вас се сомневаат дека модерното време ќе ги направи, а некои пак мислат дека е модерно да се стане геј, тоа е друга работа... Ама многу се бесмислени тие работи... Јас велам, вас тој вашиот бог нека ви го пронајде мирот и патот до спокојството, да не ги враќам псотовине наназад, како и по други теми па да си ги бројте гревовите кои не се совпаѓаат ни со првите 10 божји заповеди, па не со останатото... Прави манипулатори сте... нема што...:smir::smir::smir:
Браво браво браво другар.Илјада шамари со еден пост.Најдоброто од постот е ПРАВИ МАНИПУЛАТОРИ СТЕ што е и те како точно.И не само манипулатори туку и ФОЛИРАНТИ што се фолираат со религија по форуми,а во реалност живеат 500 км спротивно од религијата.Тука сите се против хомосексуалците и ги пљукаат ,а сите до еден ДРКААТ и се ПАЛАТ на лезбејки ,а лезбејството што е ако не е ХОМОСЕКСУАЛНОСТ.Самите на себе се промискуетни.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Ајде истурете го отровот од осилото:vozbud:... отакако ве сметнаа од функција сега можете да јадете трици и до утре и двајцата... Само знаете што, уште да знаете што зборите ќе биде во ред... Хахахаха :)))
Функција?? Јас колку што знам сеуште сум на истото работно место, на истата функција, добро платена функција и позиција.
Никој од никаде не ме сметнал?! А баш добив пофалби до претпоставените за минатогодишниот труд и работа и овој месец и бонус!

А, да не бидам толку оф топик, само ќе посочам дека да беше природно хомиславењето, абортирањето, нагрдувањето на своето тело со обетки, звонци и прапорци, цигарите, наркоманијата и останатите абоминантни дејанија во Макеоднија немаше да се врати Бог во нашите срца и да го доведе ДПМНЕ на власт за да ја врати државата в божјите недра бидејќи Македонија е земја библиска, мила на Бога!

Александар Македонски кој ги удрил темелите на Македонската Држава бил хомосексуалец. Антимакедонско е да плукаш по него како што плукаш по останатите гееви.
Филип, а не тој полумакедонецот, Филип е темелителот на Македонската држава, а не либералниот космополит Ацуле.

Скриптурите се извадоци од Библијата. ватикан нема што да ми дава мене. Охридската архиепископија ми е доволна! И ДПМНЕ!

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
С

Да, и педофилијата затскриена позади религија и традиционални вредности во некои земји, најмногу кај Средниот Исток, се практикува. Да се почитуваат и слават традиционалните вредности, нели? Да си го воведеме и ние тоа? 13 годишни девојчиња, присилно (мандаторно како што рече Никса) се венчани за 50/60 годишни мажи и да бидат силувани уште првата брачна ноќ (да не збориме за понатаму), и тоа сосем легално и законито. Легализирана педофилија. Но таму е традиција. Да си ја воведеме и ние, а?
НИКАКО!
Македонија е длабоко традиционална, и културна земја.
Ни педофилија ни некрофилија ни зоофилија ни педерлукот нема да се воведат.
На кој му е до легална педофилија нек се сели на исток на кој му е до зоофилија нек оди во африка на кој му е до педерлук нек се истреби во холандија.

Ова е нормално и здраво општество.

Член од
9 јануари 2010
Мислења
51
Поени од реакции
3
НИКАКО!
На кој му е до легална педофилија нек се сели на исток на кој му е до зоофилија нек оди во африка на кој му е до педерлук нек се истреби во холандија.

Македонија е културна земја.Стварно.Па кого заебаваш ти!По што го процени тоа.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
НИКАКО!

Ова е нормално и здраво општество
.
Особено последниве три и кусур години откако се симна превезот на лажнотијата наметнуван од комунистите кои преку тоа сакаа да ја сотрат семката Македонска.

Шкорпион

Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Првото - За време на комунизмот, кога сеуште не се дозволуваше враќањето на традиционалните рисјански вредности!
Второто - абортусот е убиство!
Второто - Не, јас конечно го откривам своето лице, јас сум ВМРО, Рисјанин и горд Македонец со самото тоа!
Второт второ одговара и на третото!
Четвртото - Бог ги сака сите, затоа ви дава надеж да се покаете, но, доколку тоа не го сторите и се откажете од смртните гревови кои ги чините, ќе бидете поразени, убиени од Архангел Михаил и крвта ќе биде на ваша глава додека се мачите во вечна мука во пеколот!

Елем пишав претходно! Таќе стојиТ вов Библијата!
Првото се однесуваше на форумов друже .......

А силуваните жени? Има Бог за нив решение?

Бог ги создава луѓето такви какви се. Сега бирај, или Бог е склон кон правење грешки (HINT: Ева и оригиналниот грев), или хомосексуалноста е од Бог создадена особина.

Функција?? Јас колку што знам сеуште сум на истото работно место, на истата функција, добро платена функција и позиција.
Никој од никаде не ме сметнал?! А баш добив пофалби до претпоставените за минатогодишниот труд и работа и овој месец и бонус!

А, да не бидам толку оф топик, само ќе посочам дека да беше природно хомиславењето, абортирањето, нагрдувањето на своето тело со обетки, звонци и прапорци, цигарите, наркоманијата и останатите абоминантни дејанија во Макеоднија немаше да се врати Бог во нашите срца и да го доведе ДПМНЕ на власт за да ја врати државата в божјите недра бидејќи Македонија е земја библиска, мила на Бога!

Филип, а не тој полумакедонецот, Филип е темелителот на Македонската држава, а не либералниот космополит Ацуле.

Скриптурите се извадоци од Библијата. ватикан нема што да ми дава мене. Охридската архиепископија ми е доволна! И ДПМНЕ!
Ватикан јавно призна правење керефеки со валидитетот на Библијата и наброја кои стихови. Guess what? Сите каде се спомнува хомосексуалноста се дел од листата. Она за Содома и Гомора исто така, кога видов ... да се послужам со авито на Exlex - I LOL'D ! :pos2:

Патем, Филип бил бисексуалец ....... :kesa:

:pusk: FAIL.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Јас признавам за геј или омосексуалец оној кој ќе стане и сам ќе каже дека е, а не на муабети кој друг му ги вади.
Дали имате изјава од Александар или Филип дека биле хомосексуалци или бисексуѕалци.
На кои “аргументи“ ги темелите тврдењата дека и александар и филип биле гејој или би??

Zodiak DJ

♥ I feel you... Anyway ♥
Член од
8 август 2009
Мислења
286
Поени од реакции
21
НИКАКО!

Уште да беше... хахаха.... Тргни си од тебе, па надолу по темава и број колку се.... А ви напоменав да не ви ги барам постовите по теми си знајте шо сте кажале против верата која сега ја тупите тука и општествените норми.... А без врска ја мешате и природата која ниту сте ја осознале ниту знете како функционира туку трескате глупости... Секој си се знае себеси... кој си ти да ја ограничуваш љубовта и сексуалната ориентадција кон полот (не зборувам за помали од 18 години) со закони или не знам што...Геевите си имаат право и тоа им следува.. Дали јас и ти ќе се убедуваме... сепак тоа е нивно право кое треба да им го даде уставот, кој и онака е бул шит во македонија... Имаме најкрш устав, кај и во цела Европа и свет, па и на балканот...

Член од
2 јануари 2009
Мислења
239
Поени од реакции
16
Holy See, а не chair! Света столица - Holy See!
Google me this, Google me that, aren't you a dumbbell to oppose the big bad cat? Особено кога вистини пишувам!

Се гледа сега кој е начитан, образуван и кој не е!
Извини што си се покажа квалитетот на твоето расудување од ниво на 3ипол годишник!

Сакате хомиславења, пеки, ама не во Македоија, светата библиска земја!
Kako i da bilo, za mene toa "Holy See" ne e nisto poveke od edna udobna kozena fotelja, ili STOLICA, koja e zaleana so krvta na milioni, ubieni potcineti, ograbeni, izmanipulirani , vo nejzino ime, i vo imeto na Gospod Bog, koj mozebi postoi, ama NEMA NIKAKVA VRSKA SO OVA STO TI GO NAREKUVAS RELIGIJA, CRKVA, I SE STO PROIZLEGUVA OD NEJZINITE KUJNI, T.E BIBLIJATA.
Toa sto napisav holy chair, bese i degradacija, na nesto sto ne samo sto ne treba da go glorificirame, tuku treba i da go plukame, barajki javno izvinuvanje za iljadnici izvrseni masakri, od Rim do Erusalim, i posiroko!!!

Zodiak DJ

♥ I feel you... Anyway ♥
Член од
8 август 2009
Мислења
286
Поени од реакции
21
Јас признавам за геј или омосексуалец оној кој ќе стане и сам ќе каже дека е, а не на муабети кој друг му ги вади.
Дали имате изјава од Александар или Филип дека биле хомосексуалци или бисексуѕалци.
На кои “аргументи“ ги темелите тврдењата дека и александар и филип биле гејој или би??

Хахахахах се тешиш со ова... хахахха :) Ако не го гледаш нештото не значи дека не постој... и овој Гарфилдов не го видел Господ па ми го пика тука по темава наваму натаму преку некој апостоли... хахаха

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Јок, не бил Филип би!
Македончиште бил. Ебаал женишча, праел јунаци и ги поразил грчишчана!

Инаку, на првото - false pretenses колку сакаш имало и ќе има насекаде!

Бог работи на мистериозни за нас и несфатливи начини!

Доколку силуваната го прифати Бог, ама искрено, во срцето, Бог ќе и помогне и ќе ја вознесе на скалилото во хиерархијата и ќе и обезбеди солидна живеачка. Но, само онаа која вистински го љуби Бог и која е десно ориентирана бидејќи само десницата на ДПМНЕ го чекори вистинскиот пат.

Бог не прави грешки! Грешници сме ние! Но, доволно е милозлив да ни дава преку искушенијата да се воздигнеме и возљубени да успееме.

П.С. Зојче, Гаро никому ништо не пика освен ако не е жена возљубена!
И Зојче песнопојче гејољубче, гаро не треба да го види Бог, бог е во мене, со мене!

ДиесИрае, кај сувото гори и суровото, не се тоас масакруи, тоа се исчистени души од гревовите пурифицирани за да може да се најдат крај Бог во рајските граидни доколку се покајат, а доколку не, во пеколот.

Шкорпион

Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Тогаш немало интервјуа и новинари :pipi:. По 12 "придружници" секој престој во различна земја, богами ќе создаде некоја љубопитност.

Инаку има изјавено љубов кон неколку машки. Имињата не ми текнуваат, но ќе проверам кои беа.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Хахахахах се тешиш со ова... хахахха :) Ако не го гледаш нештото не значи дека не постој... и овој Гарфилдов не го видел Господ па ми го пика тука по темава наваму натаму преку некој апостоли... хахаха
Од одговорот гледам дека немаш аргументи и докази дека александар или Филип биле гејој или бисексуалци.
Само џаба муабети им вадиш на луѓе кои се мртви скоро 2500 години и кои не можат да кажат ништо самите за себе околу тоа...

Педерска работа.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Тогаш немало интервјуа и новинари :pipi:. По 12 "придружници" секој престој во различна земја, богами ќе создаде некоја љубопитност.

Инаку има изјавено љубов кон неколку машки. Имињата не ми текнуваат, но ќе проверам кои беа.
Се изјавува братска љубов! не е гејојски ако бртот свој или татко или братучед го сакаш! Искрено, а не сексуално!

Од одговорот гледам дека немаш аргументи и докази дека александар или Филип биле гејој или бисексуалци.
Само џаба муабети им вадиш на луѓе кои се мртви скоро 2500 години и кои не можат да кажат ништо самите за себе околу тоа...

Педерска работа.
И Буљашка!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom