Христо Спанаќо

Член од
2 октомври 2008
Мислења
1.016
Поени од реакции
50
Еј не ми го гибајте спанаќо:duel:! Секоја недела по една честитка ми дава на широк сокак ко ќе го најдам. Наводно то се тие амблеми кои се продават по милион денари :). Инаку неможи владата ништо да превземи .. се откажаја уште од пред некоја година. Чоекот се има кандидирано за градоначалник на Битола поќе од 10 пати сигурно. Ми текнува на овие последните избори .. се жалеше дека му скинале една 0 во броењето на гласојте :)

V

Viktoranius

Гостин
А имаше некој шо гласаше за него? :pos2::pos2:

Z

ziko bt

Гостин
abe na zaebancija zema po 1000 glasa a inace parketi mu ja ukrale strowberry od fioka a toj ja imal napisano pod imeto blueberry coeko mu ima odeno kaj edno moe drugarce da mu veli na tatko mu da tuzi ama nekako go kandisvat i sea po mediumite :pos2::pos2::pos2:

Член од
2 април 2009
Мислења
1.405
Поени од реакции
177
Кое преценување :pos2::pos2::pos2: Го копирале они него :pos2::pos2::pos2:
Што се нема во Македонијава ! :)

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.688
Поени од реакции
48.881
Идол ми е типов најискрено, се би дал да можам да дупам луѓе во очи да ги гледам и да не им се скина од смеење. Само АлиЏи и Спанаќо тоа го можат. : )

Miss Right

happiness machine
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.308
Поени од реакции
142
абе човекот ќе ни избега од македонија ке жалиме по него...:poss:

Член од
17 март 2008
Мислења
39
Поени од реакции
0
znaci luge... koj ja otvoril temava za da puka seir i da jade g**na za mentalno bolen covek. Treba da imate barem gram pamet u toa glavite za da svtite deka stvarite sto gi zbori i pravi ne se dela na licnost sto moze da rasuduva racionalno. Ne treba na nego da mu se smeete.. luge treba na vas da vi se smeat

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Си праите смешки на сметка на болен човек. Да му се споврати на човек.

Kajgana Shop

На врв Bottom