Христо Спанаќо

• Креатор на темата Креатор на темата Lazarov
  • Време на започнување Време на започнување
Еј не ми го гибајте спанаќо:duel:! Секоја недела по една честитка ми дава на широк сокак ко ќе го најдам. Наводно то се тие амблеми кои се продават по милион денари :). Инаку неможи владата ништо да превземи .. се откажаја уште од пред некоја година. Чоекот се има кандидирано за градоначалник на Битола поќе од 10 пати сигурно. Ми текнува на овие последните избори .. се жалеше дека му скинале една 0 во броењето на гласојте :)

А имаше некој шо гласаше за него? :pos2::pos2:

abe na zaebancija zema po 1000 glasa a inace parketi mu ja ukrale strowberry od fioka a toj ja imal napisano pod imeto blueberry coeko mu ima odeno kaj edno moe drugarce da mu veli na tatko mu da tuzi ama nekako go kandisvat i sea po mediumite :pos2::pos2::pos2:

Кое преценување :pos2::pos2::pos2: Го копирале они него :pos2::pos2::pos2:
Што се нема во Македонијава ! :)

Идол ми е типов најискрено, се би дал да можам да дупам луѓе во очи да ги гледам и да не им се скина од смеење. Само АлиЏи и Спанаќо тоа го можат. : )

абе човекот ќе ни избега од македонија ке жалиме по него...:poss:

znaci luge... koj ja otvoril temava za da puka seir i da jade g**na za mentalno bolen covek. Treba da imate barem gram pamet u toa glavite za da svtite deka stvarite sto gi zbori i pravi ne se dela na licnost sto moze da rasuduva racionalno. Ne treba na nego da mu se smeete.. luge treba na vas da vi se smeat

Си праите смешки на сметка на болен човек. Да му се споврати на човек.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom