Се имате ли онесвестено?

• Креатор на темата Креатор на темата Alley
  • Време на започнување Време на започнување
Мене ми се има десено еднаш. Некаде кога бев 7одделение, играв жмурка шуткајчи се низ дворови на жица вратов ми се фати не ја видов дефинитивно и на земја. Единствено што памтам е дека седам на под со главата надоле, некако убаво ми идеше. Потоа кога ме разбуди една баба ме испрска со вода. Се ми беше црно, глава ме болеше, шетав како зомби така да одвај стигнав дома многу глупаво чуство неописливо :toe: . Испив милион антибиотици и легнав да спием.

досега само еднаш сум бил блиску ова но за среќа излегов од просторијата каде ми земаа крв тоа беше првиот пат кога ми вадеа крв од вена знам само дека почна да се омалаксувам и на цела среќа ме примети докторката и сам незнам како успеав да излетам низ врата уф грозно чувство

Да, кога Касандра за малку ќе умреше во една епизода.

And I though I was the only one! :pos2:

Он топик: Немам, често пати сум бил мноооогу близу ама не. Кој ми е крив што чекам ептен!, ама ептен, да огладнам па да јадам.

da bas vo nedelata mi se slosi ne bev jadena i kako sto trgnav da setam naednas:nesvest: mi se stemni se pred oci i koga se razbudiv imav uzasna glavobolka i site stoea nad mene i me gledaa bledo:toe:

Се имам онесвестено 2 пати,ама имав "среќа" што имаше доктори во близина и од што беа "брзи" им требаше пола саат за да стигнат и да ме освестат.Повеќе ми помогнаа луѓето што беа околу мене,отколку докторите.
Лошо во секој случај,не дај боже да се повтори.

Се онесвестив во Тунис на одмор пред неколку години. . . Не ми беше арно претходните ден - два, нон стоп повраќав и имав грчеви во стомак. Господ знае што сум голтнал.
Стојам во фоајето на хотелот и наеднаш мртва темница и од целата врева наеднаш тишина. Среќа татко ми ме задржал иначе ке сум се струполел ко покосен. Кога се освестив една германка ме масираше а тој тунижанецот ми тупна некоја трева под нос да мирисам...
Како и да е добро искуство!

Еднаш во парк ме бркаа алфи али среќа им избегав а беа накај 6 души.. како луд трчав ни Јусеин Болт не ми беше рамен :) и кога стигнав дома само ми се стемни малку али за среќа не се онесвестив.

Денес се возам у дупла 57 мица .. накај град, и слушам на тоа ем пе трој4ето продиџи нешо си праам филмови .. тепам време у автобус.. и само гледам одеднаш луѓево скокнаа.. ко да се тумбаме.. тоа едно девој4е(околу 15 год) падна се онесвести.. едно 3 минути беше без свест ја легнавме на столчиња вода ја прскаме,со тетратка дувај .. се освести бледа и право во градска .

Не е првпат вака во автобус да се онесвести некој.Некои деца за учење,по цела вечер не спијат.. не јадат исплашени што ќе направат во школо..и сето тоа резултира со колапс (ова ме потсеќа на мене само што не сум се онесвестил поради тоа)

Онака од ништо ми се нема случено да се онесвестам. Инаку ми се случи еднаш кога бев на скијање и преминував од едната на другата страна да стигнам до скилифтот, додека поминував го слушнав гласот на другарками како ми вика "пази", потоа гледав црна слика како се врти и мислев дека умирам:kesa:(а во меѓувреме ме удрил некој со скии), по некое време се разбудив и видов многу луѓе околу мене како ме прскаат со снег да се освестам. Потоа се беше нормално само малку главата ме болеше од ударот најверојатно и тоа. Друг пат не ми се случило да се онесвестам фала богу.

Ехх кооолку пати. Веке и не бројам, ама знам дека штом ми ослабне крвта се онесвестувам. Чуството е ЈЕЗИВО:jaj:

Еднаш на баскет ме здрвија така јако по глава (ваљда со баскетот) шо сум бил пар минути у несвест. Освен тоа, фала Богу, сум немал такви случки

Да, два пати до сега...и во двата случаи поради тоа што немав јадено цел ден...јако чувство во секој случај...те има те има, одеднаш ќе ти се стемни и ооооп ќе те снема...:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom