Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Мене ми треба мрежа (како на гол) само да биде поситна плетка. Ми треба за двоење на простор...

Бев у Хубо само пластична има, бев на Бит Пазар имаат ко оние на тениски игралишта што се ставаат на оградите - ама не ми одговара такво нешто пошо ми е поприлично грубо. Се работи за внатрешен простор, не за надворешен.

ТенкЈу!

Слушалици без микрофон? Не ми треба нешто ептен професионално, ама сакам да вади убав звук. Ја гледав понудата во Анхоч немаат.

Некој да налетал на вакви?

Слушалици без микрофон? Не ми треба нешто ептен професионално, ама сакам да вади убав звук. Ја гледав понудата во Анхоч немаат.

Некој да на летал на вакви?
И ја барам, ако најдеш - кажи.

Џебни часовници, и цени. :)
По антикварнициве низ чаршија во Скопје. Чинам дека имаше од 600ки натака.
Имаш и една на плоштад - кај ќошето што се преоѓа на кеј истотака во Скопје.

гајгеров бројач, или што и да е, за мерење радијација, требе на еден другар у јапан да му пратам

Кај има продавница за вакви маици и слични ствари со тематика реге хипи и остало :)

magic_hippie_van_tshirt-p235948319596940523qmkd_400.jpg

Дали некој можеби од вас, членови на форумов, има или пак познава некој што има желка? Навистина би сакала да купам една.. проверив по неколку пет шопс, али нема. Навистина би ви била благодарна.

Дали некој можеби од вас, членови на форумов, има или пак познава некој што има желка? Навистина би сакала да купам една.. проверив по неколку пет шопс, али нема. Навистина би ви била благодарна.

Aко си од Скопје и не ти е мрза да идеш до Ѓорче,ќе ти кажам локација кај има желки,но не од оние големите,туку мали желчиња :)

Продавница или некој што откупува антиквитети? Пример како ова подоле:

100leva193.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom