Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Има негде во Скопје школа за билјард (пул или снукер сеедно)?! :)

дали некој знае каде би можел да најдам генералска капа ?

eве на што мислам,

http://www.pgwing.i12.com/prods/p11-11.JPG

:)

пред гтц, пред да се качиш на скалите има еден со клупичка и шитка вакви работи... застани пред теранова,погледни накај скалите и ке го видиш,:vozbud:

Книгата "Предусловието на утешение грешних" од Теодосиј Синаитски? Кај ја има или некој дан ја има веќе? Го частам пиво/кафе/сок/било шо на тој шо ќе ја најт!

Книгата "Предусловието на утешение грешних" од Теодосиј Синаитски? Кај ја има или некој дан ја има веќе? Го частам пиво/кафе/сок/било шо на тој шо ќе ја најт!

а да си отидеш ти во библиотека и да ја земеш од таму?

Каде во Скопје има табакери? Мора да се купи нешто такво пошто почнаа да ги ставаат оние језивите слики од заболени органи на кутииве од цигари.

а да си отидеш ти во библиотека и да ја земеш од таму?

вау еј, како не ми текна? место да ја побарам во библиотека јас на форум ќе ја барам?
ја нема во библиотеки, затоа тука ја барам

Audi-q7.jpg
Вакви исти количиња ауди ?

Дали бараш обично количе или со даљинско што се тие?

Ако бараш обично TINEX, Discount Tinex, исто и во Алби кај ЈБТ имаш вакви волкава големина.

Во Скопје, каде може да најдам некој кој принта слики/текст на лицето на CD/DVD-ња?

Каде има маици или блузони со Misfits? (некој ќе каже influence, знам дека можно е да има таму ама ми треба некој што бил и има видено дали има 100%... да не цепам толкав пат неќам за крај да нема ништо)

каде во скопје можам да најдам рокерски марами?

А бе да не ја знае некој страната на словенски автопазар. Никако не можам да ја најдам:toe:

А бе да не ја знае некој страната на словенски автопазар. Никако не можам да ја најдам:toe:
http://www.autobazaret.sk/
?
Во Скопје, каде може да најдам некој кој принта слики/текст на лицето на CD/DVD-ња?
имаш таква хартија во секоја книжара, дома моеш да принташ...
ако немоеш дома - фотокопирница :)

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom