БУГАРИТЕ ФОРМИРААТ ПАРТИЈА ВО МАКЕДОНИЈА

• Креатор на темата Креатор на темата sofiqrulez
  • Време на започнување Време на започнување
Реков на почетокот Ратко има за цел да биде уште еден кочничар или пак некакво алиби во одереден временски период кога за тоа ќе им биде потребно на бугарите. Нели е јасно дека тие работат во сенка заедно со греците.

Нема тоа каква и да било врзка с Грциja.Се имат хората за бугари и сакат бугарска партиja да прават.Доколко ОМО си ги изполнат условите ке се сдобиjaт и тие с партија.А они што прават одат на хората по домовите и нудат пари за подпис...така не се формира партиja...това или го можеш или не.На мене лично са ми нудеи пари на врата да се пишам в ОМО!С пари или без пари неможат да ме направат тоа што не сум.Колко се толко да се регистрират штом искат и да се дружат кои им брани?

Нема тоа каква и да било врзка с Грциja.Се имат хората за бугари и сакат бугарска партиja да прават.Доколко ОМО си ги изполнат условите ке се сдобиjaт и тие с партија.А они што прават одат на хората по домовите и нудат пари за подпис...така не се формира партиja...това или го можеш или не.На мене лично са ми нудеи пари на врата да се пишам в ОМО!С пари или без пари неможат да ме направат тоа што не сум.Колко се толко да се регистрират штом искат и да се дружат кои им брани?

„А ти да не си бе од министерскија свет на блгарија па толкова добре знеш за какво ште се формира Ратко“.

Уште колку лаги треба да измислите за да ја оспорите вистината за не регистрацијата на ОМО?:uvo::uvo:

иииииии пАРАДИГМ какво казваш бе . ОМО толку ли е богата па се раздава со пари:kesa::jaj:

По примерот на Шведска најверојатно ќе тргнат и кај нас,кога веќе можат Бугарите,зошто да не и пиратите?:

Шведската Партија на пиратите оди на европски избори

Шведската Партија на пиратите соопшти дека бележи зголемување на членството, што му дава надеж на раководството дека антикорпоративното чувство ќе се прелее во изборен успех. Партијата се кандидира за јунските европски избори, излегувајќи со 20 кандидати. Таа бара брзи реформи на законот за заштита на авторските права и ставање крај на патент-системот. Зголемувањето на членството уследи по минатонеделното затворање на четворицата основачи на веб-сајтот за размена на фајлови „The Pirate Bay“.
http://www.utrinski.com.mk/?ItemID=67121F0B522E08489FD65943063241ED

Еха-а-а-а, па ке има "Ако умрам ил загинам..."

Еха-а-а-а, па ке има "Ако умрам ил загинам..."
Кога доjдат парите и членовите на "партиjата" от софиjската шпионажа МВРо, де!

Читам, и не верувам на ушите си...

Абе забранете во уставот партии на етничка основа и ке ви е мирна главата. Така е во нормалните држави.

Како не те е срам да лажеш ? Таквите како тебе ја создаваат омразата меѓу нашите два народа. Не можам да најдам збор да те наречам , толку ме гнасуваш...

Сегде те има да му се сневиди, кај не те сеат таму никнеш. Што се однесува до бугариве они можат да го бркаат у леѓен со зејтин :pusk:

Сегде те има да му се сневиди, кај не те сеат таму никнеш. Што се однесува до бугариве они можат да го бркаат у леѓен со зејтин :pusk:
Tи од обид знаеш?:toe:

Читам, и не верувам на ушите си...

Абе забранете во уставот партии на етничка основа и ке ви е мирна главата. Така е во нормалните држави.
Не имаме забрана во уставот за етнички партии,ама имаме забрана за партии кои шират верска и етничка омраза.Фосилине од Уставен суд ќе го спречат секое регистрирање на партија со такви цели и заложби.
Е така да си знајш Болвару...

Не имаме забрана во уставот за етнички партии,ама имаме забрана за партии кои шират верска и етничка омраза.Фосилине од Уставен суд ќе го спречат секое регистрирање на партија со такви цели и заложби.
Е така да си знајш Болвару...

Како што ги спречија да се регистрираат партиите на Албанците со кој имавме “мал конфликт“ во 2001ва.Или тие не шират верска,етничка или било каква омраза,тие само пукаат од забава по свадби и денови на туѓи знамиња?:tapp:

А немој за албанските партии во МК,пошто не ти гине Хашки трибунал.Нив не сакав да ги спомнам.Фосилите од Уставен кај нив не можат да тренираат почитување на Уставот.:toe:

некои не се .. но некои се ... си земаа пасоши поради бизниси и поради коли ... и верувај бројката не е за потценување ....
е сега прашање е дали тие сите ќе паднат на притисокот ...
Абе пријателче визната бариера ќе падне а потоа никој нема да сака да вади бугарски пасош а со едно убаво скоцкано законче за двојно државјанство се ќе се среди, и покрај тоа што ВМРО-ДПМНЕ се противеше на тоа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom