К
*Каталонец*
Гостин
Врло реален резултат. :helou:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Само не ми е јасно зошто толку не интересира како е во грција и се споредуваме со неа?И Грците не се лоши 44 место![]()
Не споредив ништо,само кажав.:helou:Само не ми е јасно зошто толку не интересира како е во грција и се споредуваме со неа?
Давам збор дека веке нема да плукам:helou: А вие?
Тоа што го гледаме по улиците и контејнерите иако многу грдо изгледа е најмалото загадување......други се големите загадувачи...
Чистотијата не е само во воздухот и водата!а и анкетата не оценува само поради тоа.Тоа што го гледаме по улиците и контејнерите иако многу грдо изгледа е најмалото загадување......други се големите загадувачи...
Плукањето не загадува, тука ја помага фотосинтезата...Плукај те колку сакате!![]()
Конечно во нешто да сме први!
Bidejki sum nadaleku poznat ribar ( site me znaat u ribarnica :pos2: ) cesto idam po riba od Struma pa do Drina i mozam da kazam deka definitivno imame najzagadeni i najgnasni reki na Balkanov. Jas se kladam deka u nasive reki ima poveke plasticni sisinja otkolku ribi.