Фризерка силувала лопов

• Креатор на темата Креатор на темата vone
  • Време на започнување Време на започнување
Абе може да има кризни моменти, ама пак да го повреди човекот сигурно ова веке не било кризен момент, туку оваа сигурно е некоја нинфоманка.
Па секоја ќе си го брани тоа што е нејзино.
Он неа ќе ја ограбува. :pos:
Nympho <3. :icon_lol:
Тој па со кој памет ќе ограбува фризерница? :nesvest:. Се` помалку и помалку ги сфаќам луѓето на денешницата. :)

Тој па со кој памет ќе ограбува фризерница? :nesvest:. Се` помалку и помалку ги сфаќам луѓето на денешницата. :)

ако било накај 8ми март или па 30 декември тие годишни периоди, ја би рекол дека е доста паметен лопоФ :):P

Би сакал да се шмекам со оваа :)
Уште при самото влегување на Шмекерот во фризерницата се осети неговата позитивна аура. Chilly breeze го пропрати шмекерот додека ја праќаше својата шмекерска насмевка кон внатрешноста на салонот. Фризерката го погледна. Хемијата се чуствуваше во воздухот. “Ти си на ред.“ - му се обрати фризерката. Изгледаше одлично за жена во нејзините години, а и ножиците во нејзините раце ја правеа да се чуствува моќно. “Повели, легни на мојот кревет“...Шмекерот фрли уште еден поглед кон збунетите муштерии кои беа чекале со саати. “Благодарам“ - изусти шмекерот, ја шмекна еднаш но не ја погоди многу фризерката. “Хм, самодоверба, ми се свиѓа, оддамна сум немал предизвик“...

останатото е имагинација :)

Па секоја ќе си го брани тоа што е нејзино.
Он неа ќе ја ограбува. :pos:
Nympho <3. :icon_lol:
Да бе, што ке ограбува во фризерница, да не е ова супермаркет. Ебате ретардираниот свет што го има.
Би сакал да се шмекам со оваа :)
Шмекеру, земај ме со тебе, ја ке ти бидам асистент.

Уште при самото влегување на Шмекерот во фризерницата се осети неговата позитивна аура. Chilly breeze го пропрати шмекерот додека ја праќаше својата шмекерска насмевка кон внатрешноста на салонот. Фризерката го погледна. Хемијата се чуствуваше во воздухот. “Ти си на ред.“ - му се обрати фризерката. Изгледаше одлично за жена во нејзините години, а и ножиците во нејзините раце ја правеа да се чуствува моќно. “Повели, седни“...Шмекерот фрли уште еден поглед кон збунетите муштерии кои беа чекале со саати. “Благодарам“ - изусти шмекерот, ја шмекна еднаш но не ја погоди многу фризерката. “Хм, самодоверба, ми се свиѓа, оддамна сум немал предизвик“...

останатото е имагинација :)
Ете...поправка само. Она би рекла...повели легни на мојот кревет ...наместо повели седни :)

Шмекеру, земај ме со тебе, ја ке ти бидам асистент.
Кулен...под услов да имаш шмекерски изглед и става...ако го немаш тој талент..нема асистент

Абе некој да стави слика од фризерката, па да видиме што зверка била женава.

Мене ова малку фејк ми делува ама ај...

Свашта по светов. :pos:

Абе некој да стави слика од фризерката, па да видиме што зверка била женава.
frizer-siluvala-kradec-03.jpg

П.С: Кајганџии ќе ограбуваат фризерски салон:pos::pos::pos::pos::pos::pos:

И сега на фризерницата ќе и тргне на подобро. Освен шишање може да даваат и други типови на услуги :). Кога некој маж ќе падне во криза за е**ње само си оди кај оваа, пробува да ја ограби и работата е решена. И после зашто е Русија светска велесила. Ете затоа!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom