Да и јас се сложувам со тоа.А јас ќе им дадам 5 имиња од сегашното Вмро Дпмне па нека ме исправат ако и тие се лажни.
1.Сашко Мијалков - за мијалкови пишував,земунски клан
2.Љубиша Георгиевски- со самото то што е амбас. на Бугарија па на Србија дали нешто ти кажува да размислуваш
3.Силвана Бонева- жената не знае што е,посебно не незиниот маж
4.Марјан Ѓорчев- човекот што учеше со хари костов и ристо пенов а неговата жена во време на сдсм напредува во судот како судика не знам што да мислам
5.Коце Трајановски- со коце работев во Металски завод на времето,кога ние лепевме пароли во 1996 и излагавме по митинзи тој како шеф ни ги конеше плакатите за вмро-дпмне од канцеларија
6.Владимир Ѓорчев-Влатче е полтронче,а татко му Ангелко Ѓорчев беше комуњар кога малиов протестираше, после во 2000 отиде во бмро-македонска со Стојменов
7.Антонио Милошоски- исто полтроче, порано на Доста,затоа што кога се скара со Филип го исклучија од Младинска си отиде во закрила на Доста,која после го вработиво Агенција за разузнавање и после го прати да се дошколува во германија,сега е полтронче на грујо
8.Марјан Ристески- Марјан кобајаги бранител,а сега се дистанцира од нив
9.Илија Китановски- Абе на него татко му уште носи шајкача во Кичево
10.Трајко Вељановски-За трајко не зборете,тој ми е комшија,се држеше за Војо Михајловски и го советуваше додека беше во фондот му влечеше пари за после да се откажува од него како да не го познавал
11.Владимир Талески- Кој талевски бе од 2005 година вмровец, жими мајка
12.Мартин Протуѓер- Абе Прадедому ги истепал и ги предал сите македонски војводи додека не скопчале кој ги дава наредбите за ликвидација па го средиле.
Луѓе, 20 години ги познавам сите,оти сум членувал во сите тела во вмро дпмне,секакви гадови се промуваа.Посебно за овие скопскиве,сите ги знам.Не сум бил ни вработен во полиција ни во министерства,работам во аптека и тоа кај газда.
Барате звучни имиња кои се добри.
Нема звучни имиња,вистинските луѓе се анонимни,како мене,кои ништо не барале од партијата туку таму биле заради идеологија и сега некои дистанцирани од ова дпмне,и си ги чекат своите 5 мин.
...........................има уште.............ајде вие понудете некој вистински:smir: