ФК Победа без Европа 8 години

• Креатор на темата Креатор на темата olaf
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
znaci..to e to...:toe:
i to go dokekavme.
eden od nasite najdobri timovi vo evropa ostana bez nea celi 8 godini.
dilema...dali trebase tolku stroga kazna za timot i pokraj to so se znae deka drug gi redi natprevarite?
dali gradot prilep zasluzuva vakva kazna (ne acule..toj si zasluzi, duri i malku mu e).
kazuvajte mislenja :vozbud:
moe e deka klubot ke se zali i mozebi ke dobie nekakvo namaluvanje na suspenzijata...

Прилеп не заслужува, на Ацуле дупло му треба.

Сигурно ке ја намалат казната ако направат тотална реконструкција во врвот на Победа. Првиве години и така нема шанси според мене Победа да иде во Европа али ако се среди ако се среди после и направи добар тим, нема зашто УЕФА да не ја намали казната. Али како успеа да бидат првиот тим во светов кој е казнет дека наместил утакмица... :toe:

...

Сигурно ке ја намалат казната ако направат тотална реконструкција во врвот на Победа. Првиве години и така нема шанси според мене Победа да иде во Европа али ако се среди ако се среди после и направи добар тим, нема зашто УЕФА да не ја намали казната. Али како успеа да бидат првиот тим во светов кој е казнет дека наместил утакмица... :toe:

pobeda mozi da se sredi i organizaciski i igracki za edna poolusezona..SAMO DA GO NEMA TO LAJNOTO ACULE!!! :vozbud:
sekogas ima zainteresirani sponzori da vlezat vo klubot koj ima bogata tradicija, ama acule gi brkase site...e pa sea ce go cica...steta samo za klubot i za onie vistinski ljubiteli na Pobeda!!!

pobeda mozi da se sredi i organizaciski i igracki za edna poolusezona..SAMO DA GO NEMA TO LAJNOTO ACULE!!! :vozbud:
sekogas ima zainteresirani sponzori da vlezat vo klubot koj ima bogata tradicija, ama acule gi brkase site...e pa sea ce go cica...steta samo za klubot i za onie vistinski ljubiteli na Pobeda!!!

Али со казнава незнам колку ке се интересираат спонзорите. Затоа нека фати пополека да се средува цел клуб од корен. За една полусезона ке направиш успеси исто толку време. А ако го средуваш клубот подолго толку повеќе време и успеси ке има.

Индиректно, Победа го заслужи ова, ако за ништо друго, заради тоа што го има Ацуле за сопственик толку долго време, иако се знае дека тој матно го води тимот.

А на Ацуле очигледно не му е важно како ќе функционира Победа, туку само тој да си биде на власт. Е па ако ни на Победа не ѝ е важно да биде голем клуб, може да го задржи Ацуле доживотно на власт, ама барем 8 години нема да ја види Европа. Ацуле со тоа би бил задоволен, зашто би бил на власт, нели.

Или, ако Победа сака да оди во Европа, нека си ги среди внатрешните нечистотии, па можеби и ќе ја види Европа порано (сигурен сум дека казната би се намалила ако клубот се преконструира и се постави на здрави основи; секој сака да има работа со чисто поставени клубови, а матните се непожелни секаде).

Значи, сега Победа треба да одлучи како ќе се постави во следните 8 години. Има избор, па ќе видиме.

Фала богу...време беше да стигне казната, после толку глупости.

Има тема на која се дискутира истото .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom