За ВМРОВЦИТЕ - Љубе или Груевски?

Љубе или Груевски?

• Вкупно гласачи
    166
а ти по него одеше низ Кичево па знаеш што како било
а Љубе што е прв другар со Харадинај
што изјави дека во 2001ва немало терористи
што почитува тој?

Abe dosta izmisuvate Ljube so Haradinaj?????Mozis nekoj mali decinja da lazis taka zosto Ljube se borese protiv tie teroristi ,a ne tvojot Grujo i negoviot pro-bugarski patriotizam.

Дефинитивно Груевски,зошто има толку доверба,затоа што прави разни проекти,во поголемите градови,во факлутетите инвестира и затоа има толку голема доверба од граѓаните!

Abe dosta izmisuvate Ljube so Haradinaj?????Mozis nekoj mali decinja da lazis taka zosto Ljube se borese protiv tie teroristi ,a ne tvojot Grujo i negoviot pro-bugarski patriotizam.

Љубе не се бореше против никој тој беше тој тоа време што измислуваше прикаски, а и сега
и ништо не измислувам тоа е вистина и сите го знаеме нивното пријателство, а ти ако не сакаш да го признаеш твој проблем
и дајми од Грујо едно нешто со што е пробугарски ориентиран

Љубе не се бореше против никој тој беше тој тоа време што измислуваше прикаски, а и сега
и ништо не измислувам тоа е вистина и сите го знаеме нивното пријателство, а ти ако не сакаш да го признаеш твој проблем
и дајми од Грујо едно нешто со што е пробугарски ориентиран

A koj bea tie koj 3 pati se obidoja da go ubijat Ljube i to pred kamerite??Dali kamerite togas izmisluvaja prikaski??

За то избега дури во Бразил?

A koj bea tie koj 3 pati se obidoja da go ubijat Ljube i to pred kamerite?? Dali kamerite togas izmisluvaja prikaski??

За то избега дури во Бразил? И бараш заштита от Георги Младенов??? :-)))))))

Кога Љубе би застанал на чело на ВМРО ДПМНЕ тогаш СДСМ лесно би победили на наредните парламентарни избори затоа сега тие во повеќе наврати го споменуват и него и некој стари членови на ДПМНЕ кои сами знаат како ја подигнале партијата и за тоа заслужуват почит и сигрно не би се откажале од новото раководство на партијата предводено од Груевски.

Ја ценам жртвата на Љубе Бошковски што ја даде за Македонија.
Претседател на ВМРО ДПМНЕ никогаш!!!!!
Прво Братот да им се извини на голобрадите момчиња како што тој ги нарекуваше на овие избори , а треба да знае дека голобради момчиња гинеа под негова команда за време на ратот.
Второ да не им се поклонува и бацува раце на тие против кого се бореше и отиде на робија.
Трето да е удри главата во нешто и да му текне кој го прати во Хаг, а кој го извади од Хаг.
Четврто да ја прекине својата политичка кариера и да се занимава со некоја работа за која го бива , секогаш ке остане Херој но треба да изброи до десет пред да каже нешто,и нека ги пакува парталите и да оди во Хаг да сведочи за Јохан Тарчулоски да си дојде нашиот прав бранител дома.
Поздрав

citam i se cudam
vo mnogu pisuvanja mi padna vo oci deka LJubco ja dovel dpmne do dnoto,a grujo ja voskresnal ja reformiral i ja napravil uste pogolema.
e sega da ve prasam pa istiot ovoj grujo bese na vlast zaedno so LJubco,znaci licno ucestvuval vo namaluvanje na rejtingot na dpmne.
SMISLENO ILI NE VIE KE SI ODLUCITE
koga pocna da paga rejtingot na dpmne ? koga cile izleze od koalicijata so LJubco.
mislite deka i ova bese slucajno?
se sto pravese grujo togas ,i sto pravi sega e so edna edinstvena CEL-da vladee
kako LJubco bese pocesen pretsedatel na vmro-dpmne ,i ovaa funkcija mu ja priznavase grujo,znaci togas bese dobar,za vednas stom si gi sobra grujo drugarcinjata vo dpmne od propadnatata partija na cile demokratska alternativa,pocna da go vrti clenstvoto na vmro-dpmne protiv LJubco ,pocna da go omalovazuva,da go navreduva so javni izjavi kolku bil los politicar.
zasto ???? za da moze da pravi sto saka so partijata ???

I OVA LI E VO RED ZA VAS ,ZAR NE MOZE DA GI VIDITE FAKTITE DEKA POLEKA VE ISSTISNUVA OD PARTIJATA ,POTOCNO VI GO PRAVI TOA STO IM GO NAPRAVI NA LJUBCO I NA LJUBE DENES,I ISTOTO VE CEKA I VAS I VIE ZA KRATKO VREME KE BIDETE SAMO LOSO I NESPOSOBNO CLENSTVO,A PARALELNO NA TOA KE SE VELICAAT KAKO MNOGU USPESNI "DRUGARCINJATA NA GRUJO" I NIVNITE BLISKI,SAMO ONI KE GI IMAAT PRIVILEGIITE NA VLASTA ,A VIE KE BIDETE SAMO DOBRI METLACI

Прво Братот да им се извини на голобрадите момчиња како што тој ги нарекуваше на овие избори , а треба да знае дека голобради момчиња гинеа под негова команда за време на ратот.
Второ да не им се поклонува и бацува раце на тие против кого се бореше и отиде на робија.
Трето да е удри главата во нешто и да му текне кој го прати во Хаг, а кој го извади од Хаг.
Четврто да ја прекине својата политичка кариера и да се занимава со некоја работа за која го бива , секогаш ке остане Херој но треба да изброи до десет пред да каже нешто,и нека ги пакува парталите и да оди во Хаг да сведочи за Јохан Тарчулоски да си дојде нашиот прав бранител дома.
Поздрав

A zosto imame i kriv branitel??

citam i se cudam
vo mnogu pisuvanja mi padna vo oci deka LJubco ja dovel dpmne do dnoto,a grujo ja voskresnal ja reformiral i ja napravil uste pogolema.
e sega da ve prasam pa istiot ovoj grujo bese na vlast zaedno so LJubco,znaci licno ucestvuval vo namaluvanje na rejtingot na dpmne.
SMISLENO ILI NE VIE KE SI ODLUCITE
koga pocna da paga rejtingot na dpmne ? koga cile izleze od koalicijata so LJubco.
mislite deka i ova bese slucajno?
se sto pravese grujo togas ,i sto pravi sega e so edna edinstvena CEL-da vladee
kako LJubco bese pocesen pretsedatel na vmro-dpmne ,i ovaa funkcija mu ja priznavase grujo,znaci togas bese dobar,za vednas stom si gi sobra grujo drugarcinjata vo dpmne od propadnatata partija na cile demokratska alternativa,pocna da go vrti clenstvoto na vmro-dpmne protiv LJubco ,pocna da go omalovazuva,da go navreduva so javni izjavi kolku bil los politicar.
zasto ???? za da moze da pravi sto saka so partijata ???

I OVA LI E VO RED ZA VAS ,ZAR NE MOZE DA GI VIDITE FAKTITE DEKA POLEKA VE ISSTISNUVA OD PARTIJATA ,POTOCNO VI GO PRAVI TOA STO IM GO NAPRAVI NA LJUBCO I NA LJUBE DENES,I ISTOTO VE CEKA I VAS I VIE ZA KRATKO VREME KE BIDETE SAMO LOSO I NESPOSOBNO CLENSTVO,A PARALELNO NA TOA KE SE VELICAAT KAKO MNOGU USPESNI "DRUGARCINJATA NA GRUJO" I NIVNITE BLISKI,SAMO ONI KE GI IMAAT PRIVILEGIITE NA VLASTA ,A VIE KE BIDETE SAMO DOBRI METLACI

Оваа ми личи повеќе на убедување отколку на некој факт или треба сега во партијата да се вратат луѓе на бел коњ

Поздрав

Само човек кој не сака или нема свајќања и карактер не може да ги свати твоите четри укажувања.
ПОЗДРАВ

Eve na nekoj drugi forumi citam kako se dvoumele dali Johan e Makedonec ili ne??Dali e branitel ili ne???Jas 100% sum siguren koga ke izlezi Johan od Hag vie ke plukate po nego kako so plukate denes na Bratot Ljube.

Citiram od forumot:

би сакал и јас да кажам нешто, ќе оставам сами да расудите.
1. Зошто Г-ѓа Трчуловска пееше песна за Тодор Александpo на последниот фестивал, и зошто кажа дека тој е идол на нејзиниот сопруг.
Јас се размислувам за вистинската страна на Трчуловски. А Вие како сакате

A zosto imame i kriv branitel??
Читај и толкувај,Не се прави мало дети и не заобиколувај. Сакаше да ти каже дека Трачуловски не е виновен за тоа што е осуден, "цивилите" не се цивили.

Eve na nekoj drugi forumi citam kako se dvoumele dali Johan e Makedonec ili ne??Dali e branitel ili ne???Jas 100% sum siguren koga ke izlezi Johan od Hag vie ke plukate po nego kako so plukate denes na Bratot Ljube.

Citiram od forumot:

би сакал и јас да кажам нешто, ќе оставам сами да расудите.
1. Зошто Г-ѓа Трчуловска пееше песна за Тодор Александpo на последниот фестивал, и зошто кажа дека тој е идол на нејзиниот сопруг.
Јас се размислувам за вистинската страна на Трчуловски. А Вие како сакате

научи прво кој е Тодор Александров
а Тарчуловски сеуште нема ништо скењато како што кења Љубе па да се плука по него

Читај и толкувај,Не се прави мало дети и не заобиколувај. Сакаше да ти каже дека Трачуловски не е виновен за тоа што е осуден, "цивилите" не се цивили.

Pa skoro 70% od albancite ne se civili tie na sekoja vtora slika na internet se so oruzje, na svadbi na suneti segde slavat so pukanje, nesto slicno kako kurdite ili grcite od Kipar.Koga ima nesto demonstracii ili vojna tie pukaat a ako pukas ti na niv togas pukas vo civili, izgleda haskiot tribunal nema slusnato za vooruzeni civili.

научи прво кој е Тодор Александров
а Тарчуловски сеуште нема ништо скењато како што кења Љубе па да се плука по него

Pa jas samo go citirav od forum to i nisto ne napisav za Todor Aleksandrov. A koj bil Todor jas mnogu dobro znam.Toj bil cist Makedonec

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom