M
MKEUpatriot
Гостин
Реплика
Најпрво Горги Иванов беше избран за претседател на демократски избори.Сите релеватни надворешни институции го потврдија тоа.Па и Хитлер ако баш сакаш победи на избори.Во однос на што Груевски го поистоветувате со Хитлер ајде образложете вие и вашите брака од СДСМ.Каде е допирната точка на Хитлер И Груевски? Колку луге избегаа од Љубчо:Томе Стефковски Владимир Голубовски Доста Димовска Борис Стојменов Борис Змејковски Весна Јаневска Валентина Божиновска Горги Оровчанец.Сите тие се ненормални невмроовци само Љубчо.Мане Јаковлевски на кого му ја пружа подршката за претседател.Илија Андонов Ченто на кој му пружа.Ако не си чул за Драган Богдановски тогаш тој ваш Љубчо ништо не ве научил иако Љубчо дојде од МААК.А и Никола Кљусев беше до смртта за ВМРО-ДПМНЕ.Многу од основачите се во ВМРО-ДПМНЕ ама има нормално и промена на генерации не може едно исти луге да бидат од 1990-2009 тогаш ке станеме како СДСМ.А и 80% од Народна се врати.И доста со тоаантиалбанство бидејки Љубчо направи коалиција со најрадикалната партија од 1993-1998 ДПА дури Џафери даваше изјави во Софија дека Бугарија треба си го бара она што е нејзино во Македонија.А ОНА беше амнестирана во август 2002 кога Љубчо беше премиер.Доказ дека Иванов бил член на СКМ?А тоа што синот на братот се сликал со Красимир Каракачанов тоа што братот бара помош од бугарското МПО.Латас не е вмроовец туку приврзаник на власта има разлика.За Љубчо дали е бугараш е за тоа можам да пишувам три дена.Цела мегународна заедница го отфрли македонскиот народ едино вие неколку приврзаници.Но тоа е резултат на тоа што јас и ти немаме иста свест.Јас сум за македонштина не за ЛИЧНОСТ а ти си за личност па макар најисплуканаПрво сакам да го прашам Јордан, зошто го постави ова прашање, за да му го обориш рејтингот на Љубе или да го зголемиш вашиот? Нормално е дека Љубе нема никаква шанса да биде претседател, зошто денешново ДПМНЕ е како Германија во време на ФАШИЗМОТ. Грујо е Хитлер, и никој друг неможе никако да му се спротистави ... А инаку иди провери кој стои дека е ОСНОВАЧ на Вмро и после пишувај ...... Кажи ми колко од овие твои „ВИСТИНСКИ“ ВМРО вци биле активни во 1990? Колку од нив имале полициско досие? Колку од нив поминале барем една вечер во затвор за Македонија? Ова денеска не е ниту ВМРО, ова не е ниту ДПМНЕ, ова денеска е само АКЦИОНЕРСКО ДРУШТВО, каде командантите од ДУИ, поседуваат најголем број од акциите. Кажи ми како ПАРИЈАТА ЗА МАКЕДОНСКО НАЦИОНАЛНО ЕДИНСТВО, не сака да им даде пензија на бранителите, како оваа партија подржа кандидат за градоначалник кој е одговорен за масакр на 8 македонски бранители, како оваа партија подржа кандидат за претседател кој бил член на СКМ(сојуз кој се бореше против создавање на МАКЕДОНСКА САМОСТОЈНА ДРЖАВА)? И уште нешто сакаш да ми кажеш дека ЛАТАС е прав ВМРО-ец????
И едно да знаете ако Љубчо е бугараш, тогаш Груевски е албанец!!!!