За ВМРОВЦИТЕ - Љубе или Груевски?

Љубе или Груевски?

• Вкупно гласачи
    166
Реплика

Прво сакам да го прашам Јордан, зошто го постави ова прашање, за да му го обориш рејтингот на Љубе или да го зголемиш вашиот? Нормално е дека Љубе нема никаква шанса да биде претседател, зошто денешново ДПМНЕ е како Германија во време на ФАШИЗМОТ. Грујо е Хитлер, и никој друг неможе никако да му се спротистави ... А инаку иди провери кој стои дека е ОСНОВАЧ на Вмро и после пишувај ...... Кажи ми колко од овие твои „ВИСТИНСКИ“ ВМРО вци биле активни во 1990? Колку од нив имале полициско досие? Колку од нив поминале барем една вечер во затвор за Македонија? Ова денеска не е ниту ВМРО, ова не е ниту ДПМНЕ, ова денеска е само АКЦИОНЕРСКО ДРУШТВО, каде командантите од ДУИ, поседуваат најголем број од акциите. Кажи ми како ПАРИЈАТА ЗА МАКЕДОНСКО НАЦИОНАЛНО ЕДИНСТВО, не сака да им даде пензија на бранителите, како оваа партија подржа кандидат за градоначалник кој е одговорен за масакр на 8 македонски бранители, како оваа партија подржа кандидат за претседател кој бил член на СКМ(сојуз кој се бореше против создавање на МАКЕДОНСКА САМОСТОЈНА ДРЖАВА)? И уште нешто сакаш да ми кажеш дека ЛАТАС е прав ВМРО-ец????
И едно да знаете ако Љубчо е бугараш, тогаш Груевски е албанец!!!!
Најпрво Горги Иванов беше избран за претседател на демократски избори.Сите релеватни надворешни институции го потврдија тоа.Па и Хитлер ако баш сакаш победи на избори.Во однос на што Груевски го поистоветувате со Хитлер ајде образложете вие и вашите брака од СДСМ.Каде е допирната точка на Хитлер И Груевски? Колку луге избегаа од Љубчо:Томе Стефковски Владимир Голубовски Доста Димовска Борис Стојменов Борис Змејковски Весна Јаневска Валентина Божиновска Горги Оровчанец.Сите тие се ненормални невмроовци само Љубчо.Мане Јаковлевски на кого му ја пружа подршката за претседател.Илија Андонов Ченто на кој му пружа.Ако не си чул за Драган Богдановски тогаш тој ваш Љубчо ништо не ве научил иако Љубчо дојде од МААК.А и Никола Кљусев беше до смртта за ВМРО-ДПМНЕ.Многу од основачите се во ВМРО-ДПМНЕ ама има нормално и промена на генерации не може едно исти луге да бидат од 1990-2009 тогаш ке станеме како СДСМ.А и 80% од Народна се врати.И доста со тоаантиалбанство бидејки Љубчо направи коалиција со најрадикалната партија од 1993-1998 ДПА дури Џафери даваше изјави во Софија дека Бугарија треба си го бара она што е нејзино во Македонија.А ОНА беше амнестирана во август 2002 кога Љубчо беше премиер.Доказ дека Иванов бил член на СКМ?А тоа што синот на братот се сликал со Красимир Каракачанов тоа што братот бара помош од бугарското МПО.Латас не е вмроовец туку приврзаник на власта има разлика.За Љубчо дали е бугараш е за тоа можам да пишувам три дена.Цела мегународна заедница го отфрли македонскиот народ едино вие неколку приврзаници.Но тоа е резултат на тоа што јас и ти немаме иста свест.Јас сум за македонштина не за ЛИЧНОСТ а ти си за личност па макар најисплукана

Добри се поддржувачите на Љубе.Им нема рамен нема што.Поради тоа што го обелоденив сите тие што се откажаа од Љубе на друга тема тие веднаш почнаа со закани.Е тоа веќе не пали.Помина времето на Бранко(партизанското)и на Љупчо(комитското)кога сите правеа што сакаат:toe:

Абе детенце листопадно дрво сте не се мавајте во гради кога го основане Вмро уште татковците ваши плукаа по нас а сега се мавате во гради дека сте поголеми патриоти од нас е за жал не е така.

Бре ВМРО-вци.

Уште фалеше SuicideMessiah да гласа за Љубе како ВМРО-вец:vozbud:

И имаш нешто против тоа што сме за брат Љубе детенце кажи ако имаш.

Најпрво Горги Иванов беше избран за претседател на демократски избори.Сите релеватни надворешни институции го потврдија тоа.Па и Хитлер ако баш сакаш победи на избори.Во однос на што Груевски го поистоветувате со Хитлер ајде образложете вие и вашите брака од СДСМ.Каде е допирната точка на Хитлер И Груевски? Колку луге избегаа од Љубчо:Томе Стефковски Владимир Голубовски Доста Димовска Борис Стојменов Борис Змејковски Весна Јаневска Валентина Божиновска Горги Оровчанец.Сите тие се ненормални невмроовци само Љубчо.Мане Јаковлевски на кого му ја пружа подршката за претседател.Илија Андонов Ченто на кој му пружа.Ако не си чул за Драган Богдановски тогаш тој ваш Љубчо ништо не ве научил иако Љубчо дојде од МААК.А и Никола Кљусев беше до смртта за ВМРО-ДПМНЕ.Многу од основачите се во ВМРО-ДПМНЕ ама има нормално и промена на генерации не може едно исти луге да бидат од 1990-2009 тогаш ке станеме како СДСМ.А и 80% од Народна се врати.И доста со тоаантиалбанство бидејки Љубчо направи коалиција со најрадикалната партија од 1993-1998 ДПА дури Џафери даваше изјави во Софија дека Бугарија треба си го бара она што е нејзино во Македонија.А ОНА беше амнестирана во август 2002 кога Љубчо беше премиер.Доказ дека Иванов бил член на СКМ?А тоа што синот на братот се сликал со Красимир Каракачанов тоа што братот бара помош од бугарското МПО.Латас не е вмроовец туку приврзаник на власта има разлика.За Љубчо дали е бугараш е за тоа можам да пишувам три дена.Цела мегународна заедница го отфрли македонскиот народ едино вие неколку приврзаници.Но тоа е резултат на тоа што јас и ти немаме иста свест.Јас сум за македонштина не за ЛИЧНОСТ а ти си за личност па макар најисплукана

-Брат се покакажа чиви браќе се СДС, јас имам забелешка дека ти и твојата партија повеќе време посветувате на Љубчо и Љубе отколку на СДС, како да имете некоја коалиција направено.
-Допирната точка на Груевски и Хитлер, злоупотреба на моќта дадена од народот. Па нели виде дека не сака да иде никој против него, ги тепаше млекарите па студентите, што е следно??? За време на избори не виде дека на секој можен начин проба да изврши притисок врз вработените во јавната администарицја???
-Ако Мане му ја дал на Иванов, еве ти доле линк провери на кому му ја дал брат му Гојко. Брат сега кога пари се во игра нема да ги видиш вистинските ВМРОвци, се виде кој беше кој после поразот во 2002, и кој плукаше по се што беше Вмроовско!!!!
извор
-Драган Богдановски е еден од идеолозите не ДПМНЕ, а основач е господинот Георгиевски. Многу ми е смешно кога сега го присвојувате ДПМНЕ, а до пред 10 години сите се оградувавте од него. Љубчо со помош на Богдановски и мнпгу други интелектуалци го создате ВМРО ДПМНЕ која беше партија што го заштитуваше Националниот Идентитет на Македонците. Да, точно е дека Љубчо бил во МААК, ама МААК е подобра од комунистичката ДА од каде што дојде Грујо и од СДС, од каде што е 60% од вашето членство.
-Љубчо направи коалиција со нив, ама они не повредија ниеден Македонец, а еве ти слики од делата на вашиете партнери : ДУИ И иди прашај ги фамилиите на загинатите со кого било подобро??????
-Доказ за ИВАНОВ дека бил член на СКМ: гледај го дуел со Фрчковски и ќе видиш дека самиот признава дека бил пратеник и исто така претседател на младината.
-Имаш некој докази со кој ќе можеш да го поткрепиш твојот аргумент дека Љубчо е бугарски држајванин?? И зошто само Љубчо е предавник кога 200000 македонци имаат бугарски пасоши, Латас има српски пасош, Велија има турски пасош, Керим има германски пасош итн.? Кога ќе го видиш пасошот тогаш ќе правиме подруг муабет.
-Да брат јас и ти немаме иста свест. Јас не се продавам за пари како тебе. Јас знам да го препознаам вистинското ВМРО, а ти знаеш да ги препознаеш парите .... Ама добро мора да има и некој како тебе.
Ова е последен пост во врска со оваа тема, дека можам да увидам дека ви ги испрале мозоците во ДПМНЕ!!!

За сите што не знаеа...
Ова ВМРО (портокаловото) не е вистинско ВМРО туку некоја масонска организација која им го пере мосокот на илјадници македонци со непродуктивни работи и со еден куп тешки срања.Секако дека тоа им успева затоа што овие масониве одбрале доста добро место за ширење на нивната идеологија...МАКЕДОНИЈА...каде што народот е глуп.
П.С. Не сум од СДС нито од било која партија...очигледно е дека ако некој зборува против некоја партија тогаш тој е припадник на онаа противничката...уште еден пример за простотилакот на на македонскиот народ

Што имате толку против Груевски? Ја реформираше партијата пoлека ја исправа и Македонија и сте му виснале на човекот како да е државен непријател.

Vo vmro nemase smena na generacii...taka trebase da bidi ama ne bidna...zato postojna politika na NG ja vodi vmro vo propast...a ovaa tema i site aktivnosti na rakovodstvo kontra sekoj sto misli poinaku e samo dokaz za to...

Inaku celta e i vie sto mislite dobro za Ng da glasate za novo Vmro...ili ako ne glasate barem da sakate koalicija so novo vmro...

Vo vmro nemase smena na generacii...taka trebase da bidi ama ne bidna...zato postojna politika na NG ja vodi vmro vo propast...a ovaa tema i site aktivnosti na rakovodstvo kontra sekoj sto misli poinaku e samo dokaz za to...

Inaku celta e i vie sto mislite dobro za Ng da glasate za novo Vmro...ili ako ne glasate barem da sakate koalicija so novo vmro...
Се извинувам до сите за офтопикот...
Перо, многу пати досега го спомнуваш „ново ВМРО“.
Ако може инфо нешто, што е работата, може и на ПП.
Благодарам.

Ех, дента кога го ослободија Брат Љубе онака ми потекоа солзи радосници, навистина беше возбудлив момент.
Но за жал за кратко време успеаја да го преобработат и тој потклекна и сигурно меѓудругото ќари некое милионче.
Можеби сега се кае што очигледно изгуби голем процент од неговите поддржувачи, можеби и не, но касно е за него, нема да биде оној Брат Љубе што го знаевме до пред 1 година

Најдобро ќе беше Љубе да одмори од политиката, ќе си беше херој, почитуван секаде. Јас не знам што му требаше сега ова. Па и изјава дава за грчка телевизија заедно со Фрчковски и Геровски, капак на се.

лол ... докажани сдсовци на форумов гласаат за Љубе ... :pos2::pos2:

Inaku celta e i vie sto mislite dobro za Ng da glasate za novo Vmro...ili ako ne glasate barem da sakate koalicija so novo vmro...[/quoteм Груевски ја води ВМРО во пропаст со петпати победа на избори со најголема подршка кај граганите.Дефинирај што е пропаст.И не создавајте лажна илузија ова раководство е раководство на членството на вмро-дпмне легално избрано и подржано.Нормано дека се конфронтираш со некој кога имаш различно мислење.Раководството го претсавува членството.И имаше смена на генерации и блчагодарание на таа смена с добиваат избори

-Брат се покакажа чиви браќе се СДС, јас имам забелешка дека ти и твојата партија повеќе време посветувате на Љубчо и Љубе отколку на СДС, како да имете некоја коалиција направено.
-Допирната точка на Груевски и Хитлер, злоупотреба на моќта дадена од народот. Па нели виде дека не сака да иде никој против него, ги тепаше млекарите па студентите, што е следно??? За време на избори не виде дека на секој можен начин проба да изврши притисок врз вработените во јавната администарицја???
-Ако Мане му ја дал на Иванов, еве ти доле линк провери на кому му ја дал брат му Гојко. Брат сега кога пари се во игра нема да ги видиш вистинските ВМРОвци, се виде кој беше кој после поразот во 2002, и кој плукаше по се што беше Вмроовско!!!!
извор
-Драган Богдановски е еден од идеолозите не ДПМНЕ, а основач е господинот Георгиевски. Многу ми е смешно кога сега го присвојувате ДПМНЕ, а до пред 10 години сите се оградувавте од него. Љубчо со помош на Богдановски и мнпгу други интелектуалци го создате ВМРО ДПМНЕ која беше партија што го заштитуваше Националниот Идентитет на Македонците. Да, точно е дека Љубчо бил во МААК, ама МААК е подобра од комунистичката ДА од каде што дојде Грујо и од СДС, од каде што е 60% од вашето членство.
-Љубчо направи коалиција со нив, ама они не повредија ниеден Македонец, а еве ти слики од делата на вашиете партнери : ДУИ И иди прашај ги фамилиите на загинатите со кого било подобро??????
-Доказ за ИВАНОВ дека бил член на СКМ: гледај го дуел со Фрчковски и ќе видиш дека самиот признава дека бил пратеник и исто така претседател на младината.
-Имаш некој докази со кој ќе можеш да го поткрепиш твојот аргумент дека Љубчо е бугарски држајванин?? И зошто само Љубчо е предавник кога 200000 македонци имаат бугарски пасоши, Латас има српски пасош, Велија има турски пасош, Керим има германски пасош итн.? Кога ќе го видиш пасошот тогаш ќе правиме подруг муабет.
-Да брат јас и ти немаме иста свест. Јас не се продавам за пари како тебе. Јас знам да го препознаам вистинското ВМРО, а ти знаеш да ги препознаеш парите .... Ама добро мора да има и некој како тебе.
Ова е последен пост во врска со оваа тема, дека можам да увидам дека ви ги испрале мозоците во ДПМНЕ!!!
Зошто не се обидеш да ми реплицираш на цел текст ?

извор

Vojvodi_Te, chitam shto pishuvash,dobar poznavach na rabotive vo VMRO DPMNE si, pa bi te zamolil da mi kazesh od koja godina se chlenovi na VMRO DPMNE najbliskite ludje( vlast 98-02) na Brat Ljube: Daravelski, Staninov, Chedomir Kraljevski (koordinator na prat. grupa), Aleksandar Dashtevski, Kocho Topuzovski, Djulistana Jumerovska Markovska.....da ne brojam ima ushte mnogu, ama Tasa Bogdanovski ke e shteta da ne go spomenam.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom