Травеститите во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата lady_QUEER
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
А што кога немало такви операции? Би требало ако е грешка во гените да имало и порано такви луѓе а кај нас се појави последниве години како влијание од западот.

najverojatno vo vreka gi vrzuvale,i mavale da im izleze toa,spored vas pederlukot,ama bilo toa nekogas.....

Имаше на Канал 5 скоро една серија, “Law and Order“, у една епизода еден тип налик Лејди Квир го осудија за убиство, го стрпаа у машки затвор, нормално, у извод му пише дека е маж.

Муабетот ми е, шо ќе праиш ако у некој сплет на околности завршиш у затвор бе баќо? Или подобро кажано, шо ќе ти прават? :jaj:

Ете ја причината зашто сакаш да си жена. Немаш голем "доказ" дека си маж.

Ми го зеде зборот, мамата...

Така кажи си бе маци, речи маљо ми е, не се вади на травестии... :))

Имаше на Канал 5 скоро една серија, “Law and Order“, у една епизода еден тип налик Лејди Квир го осудија за убиство, го стрпаа у машки затвор, нормално, у извод му пише дека е маж.

Муабетот ми е, шо ќе праиш ако у некој сплет на околности завршиш у затвор бе баќо? Или подобро кажано, шо ќе ти прават? :jaj:
mnogu svesno otvoriv tema,nemam jas problemi so zakon nikakvi,duri i po kuceto sobiram izmet,vazam za ugleden graganin,inaku prasaj vo helsinski tetka mi e dosta vlijatelna,koj bi me stavil vo zatvor i za sto ????

А што кога немало такви операции? Би требало ако е грешка во гените да имало и порано такви луѓе а кај нас се појави последниве години како влијание од западот.

Ами порано овие луде са ги сметали дека са gay. После се изаснува што gay и трансексуален не са едно .
Between ,првите опити по смена на пола са праени во немските концлагери од д-р Менгеле

mnogu svesno otvoriv tema,nemam jas problemi so zakon nikakvi,duri i po kuceto sobiram izmet,vazam za ugleden graganin,inaku prasaj vo helsinski tetka mi e dosta vlijatelna,koj bi me stavil vo zatvor i za sto ????

Хелсинки а? :icon_lol:

...
Биди си ти угледен граѓанин, нема ништо лошо у тоа, ама... несреќи се случуваат, ќе согазиш човек со кола на пример, не е ни битно тоа, хипотетички зборувам, да речеме дека завршуваш у затвор.

У машки или у женски ќе те стават?

Аман темата за неколку саати доби колку страни??????? Нели гледате игра си со вас? Оставил линк до профил на Мај Спејс и веднап тој е тој :nesvest: Нема попаметна работа, глупира се по форуми :tapp: Оди лечи се бе FREAK (со големи букви наперно)

Аман темата за неколку саати доби колку страни??????? Нели гледате игра си со вас? Оставил линк до профил на Мај Спејс и веднап тој е тој :nesvest: Нема попаметна работа, глупира се по форуми :tapp: Оди лечи се бе FREAK (со големи букви наперно)

Fun брејкер. Па и да фејкува пак е интересно....

Homosexualizmot e obst termin i za dvata pola.Zborot lezbejka moze da bide smenet i so homosexualistka.Obicno postojat kup stereotipi na za toa deka lezbejkite se maskudanki ili stremat kon maski profesii.Kaj zenite mnogu pocesto se srekava pridobiena bisexualnost-po neuspesen brak ili kako demonstracija na slobodno odnesuvanje isl.Za ralika od gay populacijata,maska)lezz polesno naogaat partner,imaat postabilni vrski,traat podolgo...

ne e od myspace:pusk:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom