СДСМ темпира етничка бомба во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата exlexmk
  • Време на започнување Време на започнување
Перењето мозок е комплексна работа, и ако тебе ти испрал чичко ти Караманлис мозок.......

Неоснованите напади се својствени само на шупците кои незнаат што да кажат.

Доколку мислиш дека не си таков, аргументирај !

Зарем постојат поголеми аргументи од твоите постови ??

Па дај бе човек најди еден пост, стегни го овде сите да го прочитаат, и да видат дали мене Караманлис или тебе Латас ти го испрал мозокот.

Затоа без празни реторики.
Повели и АРГУМЕНТИРАЈ....!
Ајде бе....ооо ти голем патриоту.
Шо бидна со аргументите ?
Објасни ми зошто мене Караманлис ми го испрал мозокот ?
Биди фраер.
Еве ти и линк од сите мои постови.
Најди еден од многуте предавнички, и лупни го овде за да сите видат колкав голем предавник сум.

И ќе повторам:
Без празни реторики.
Факти на маса и пуцај.

Повели.....

Хехе, а како гласаа за Борис, и тоа масовно? Да излезеше Љубиша Георгиевски од на времето со тоа канџите и орлите повеќе гласови ќе собереше од Иванов.

Се гласа исклучиво по партиска директива. Албанците не гласаа зошто ДУИ и ДПА решија да не гласаат, а не по своја волја. Тие се многу дисциплинирано гласачко тело. И нема теорија да им рекле fuck off на своите партии. Тоа што рекле овие во јавност си е приказна за јавност. Жалосно е што морам ова да ти го цртам.

Иначе ако им е тој конзервативен го имаа другиот како опција.

Ти каде живееш?
хехе ама тогаш и 50% не беше проблем а сега едвај 42 %
аха да дисциплинирани затоа гледам го изгубија и тетово хммммм......

гледам нема теорија ....

Како прво збориме за оспорениот легитимитет на иванов ако одиме кон таа насока албанците покажаа далеку поголема зрелост од нас со тоа што не гласаа бидејќи ниедниот од двата кандидати не беше за претседател ,за разлика од нас каде што гласаа за партијата а не за кандидатот,во демократска држава кога некој не го бива ни за к*р не искачаат да гласаат тоа еден вид праќање на порка

Сите смрдите променете нешто да ние кои ќутиме да не почнеме да менуваме по насилен пат.....

ја свати поентата?

А што Латас,внукот на Омер - Паша - Лтас,не ве разбрав.

Само за потсетување. За г-динот Трајковски (за тие избори) во некои реони гласаа 100% гласачи.

гледам нема теорија ....

Како прво збориме за оспорениот легитимитет на иванов ако одиме кон таа насока албанците покажаа далеку поголема зрелост од нас со тоа што не гласаа бидејќи ниедниот од двата кандидати не беше за претседател ,за разлика од нас каде што гласаа за партијата а не за кандидатот,во демократска држава кога некој не го бива ни за к*р не искачаат да гласаат тоа еден вид праќање на порка

Сите смрдите променете нешто да ние кои ќутиме да не почнеме да менуваме по насилен пат.....

ја свати поентата?

ti si odbra da si aut od procesot , imas glasanje ne izleguvas...sega pak ke osporuvas legitimitet ))))))0 zosto?

zasto tvojot standard ne se ispolni za kvalitet na kandidat..pa koj te sprece od 7 ponudeni da najdes.....a i toags mozebi ne malo po tvoj standard a??? e pa togas izmisli go....pronajdi go...od ponudeneto zadovoli se...ili cekaj nova roba da dojde...do togas trpi

ustvari moz ne ni zivees tuka ali nema veze toa duri i uste poloso ako e taka da osporis legitimitet.

legitimitet mozes da osporis samo na neregularni izbori, vo sprotivno tvoeto blekanje e samo nesoglasuvanje so pobednickata opcija i nisto drugo !

Омер Паша - Латас или Михаил Лтас реден е во Хрватска(од тука од каде нашиов херој Драган имање во Хрватска)каде станал австриски офицер,емигрант во Турција,во Бања Лука примил ислам,станал виден турски генерал,успешно војувал во Сирија,каде го задушил востанието на Дервиш Царе.
Во Македонија и Албанија командувал со турските војски во 1848,во 1850год. бил скопски санџак - бег.
Дали историјата ни се повторува,одраз на неговиот дедо од Хрватин во Турчин,од Православен во Муслиман и со нашиот нов Драган од коренот на Латасите,
,,КАДЕ Е СИЛАТА ТАМУ СЕ И ТИЕ,,
Штета за премиерот кој ги има многу такви,а не може или не сака да ги види.
А ние се радуваме В.М.Р.О.................................

ti si odbra da si aut od procesot , imas glasanje ne izleguvas...sega pak ke osporuvas legitimitet ))))))0 zosto?

zasto tvojot standard ne se ispolni za kvalitet na kandidat..pa koj te sprece od 7 ponudeni da najdes.....a i toags mozebi ne malo po tvoj standard a??? e pa togas izmisli go....pronajdi go...od ponudeneto zadovoli se...ili cekaj nova roba da dojde...do togas trpi

ustvari moz ne ni zivees tuka ali nema veze toa duri i uste poloso ako e taka da osporis legitimitet.

legitimitet mozes da osporis samo na neregularni izbori, vo sprotivno tvoeto blekanje e samo nesoglasuvanje so pobednickata opcija i nisto drugo !
прво ја не го оспорувам легитимитетот ....

второ има други кои го оспоруваат легитимитетот а се користи во насока на градење заговор теории од типот б.ц се враќа а не да се погледне убаво што смрди и да се разгледа кој смрди и да се изгради дебата околу тоа како да се намали смрдеата која не гуши ...

Трето дел од албанските политички паритии ја користат оваа прилика када албанците гласале за да го напојат нацционализмот и да добијат поени кај албанското гласачко тело кое им покажа буквално среден прст на партиите во одредени општини ...

И четврто читај убаво погоре

Омер Паша - Латас или Михаил Лтас реден е во Хрватска(од тука од каде нашиов херој Драган имање во Хрватска)каде станал австриски офицер,емигрант во Турција,во Бања Лука примил ислам,станал виден турски генерал,успешно војувал во Сирија,каде го задушил востанието на Дервиш Царе.
Во Македонија и Албанија командувал со турските војски во 1848,во 1850год. бил скопски санџак - бег.
Дали историјата ни се повторува,одраз на неговиот дедо од Хрватин во Турчин,од Православен во Муслиман и со нашиот нов Драган од коренот на Латасите,
,,КАДЕ Е СИЛАТА ТАМУ СЕ И ТИЕ,,
Штета за премиерот кој ги има многу такви,а не може или не сака да ги види.
А ние се радуваме В.М.Р.О.................................

ne te rrazbiram, koja e vrskata na postov so diskusijava?

Само за потсетување. За г-динот Трајковски (за тие избори) во некои реони гласаа 100% гласачи.
иначе да се корегирам тогаш цензусот од 50% не беше пречка а не како сега

и ако може да најде некој статистијка и линк до неа од избори 1999 да не збориме на памет сите

гледам нема теорија ....

ја свати поентата?

Проблемот што сите го приметуваме е поголем процент на незадоволни,сега нашиот татко на нацијата стана татко отприлика со околу 30%.Значи 70%незадоволни мегу кој најголемиот дел се неопределени.
Дали ова не треба да биде сигнал за г.Иванов дека треба да биде обединувач за сите нас кој чивееме во Македонија без разлика на вера и партија.

гледам нема теорија ....

ја свати поентата?

Абер немаш што зборуваш, контрадикторна си на самата себе:

1. Нормално дека сега е помала излезноста 42%, Албанците не излегоа. Сите го знаеме тоа. Што ти е муабетот? Дисциплинирани се: им рекоа да не излезат, не излегоа.

2. Тетово не го изгубија Албанците, двајцата кандидати беа Албанци, од двете партии излегоа, едните собраа повеќе гласови од другите.

3. Мала лекција од демократија: кој собере повеќе гласови ја има власта. Мнозинството одлучува. Ти ми збориш за државни удари, менување по насилен пат, зошто не си можела да трпиш. Нема што да коментирам тоа, ако има психијатри на форумов добро е да напишат две - три реченици за тоа...

ne te rrazbiram, koja e vrskata na postov so diskusijava?

Врската од каде му е силата,што е многу блиску до ,,куварот,,кој како ке му направе добра запршка ке биде нов претседател.
Кај куварот нема С.Д.С.М. ИЛИ В.М.Р.О. таму сите се исти.Ако Бранко згрешил пред куварот смена,ако Лјупчо пред киуварот сњмена........................................................................................а ние овде ке дебатираме до утре......................................
,,ДАЈТЕ ДА ГИ ОСЛОБОДИМЕ НАШИТЕ ПОЛИТИЧАРИ ОД КУВАРОТ,,КЕ СЕ ОСЛОБОДИМЕ И НИЕ ОБИЧНИТЕ.

Од овде глава ме боли од режии,и само режии,во стилот на Латас,оној па изеди го бурекот,леле,леле,Латас што кажа се прави на Тошо/
Ете зошто поминаа изборите тѕака како што поминаа,нашиов народ граганин на Македонија се освестува,и на сите им е преку глава од ,,куварот,,

прво ја не го оспорувам легитимитетот ....

второ има други кои го оспоруваат легитимитетот а се користи во насока на градење заговор
теории од типот б.ц се враќа а не да се погледне убаво што смрди и да се разгледа кој смрди и да се изгради дебата околу тоа како да се намали смрдеата која не гуши ...

Трето дел од албанските политички паритии ја користат оваа прилика када албанците гласале за да го напојат нацционализмот и да добијат поени кај албанското гласачко тело кое им покажа буквално среден прст на партиите во одредени општини ...

И четврто читај убаво погоре

#106 tvoj post za tivkoto mnozinstvo se sekjavas...demek na tie 75 % ako vi prekurcelo...pa organizarajte se i bujrum na politicki megdan...ama zaboravas deka vo tie 75 % ima politicki obeni kontra tivkoto mnozinstvo...ti forsiras na obedinet front protiv 25 % tivko mnozinstvo vo koj vleguvaat site politicki oboeni i plus ``neoboeni`` kako tebe i vistinski neoboeni..

baska toa )))):smir: gledam na profil se azurirate so realen07 za cenzusov za predsedatelski. ))))))

Хехе, а како гласаа за Борис, и тоа масовно? Да излезеше Љубиша Георгиевски од на времето со тоа канџите и орлите повеќе гласови ќе собереше од Иванов.

Се гласа исклучиво по партиска директива. Албанците не гласаа зошто ДУИ и ДПА решија да не гласаат, а не по своја волја. Тие се многу дисциплинирано гласачко тело. И нема теорија да им рекле fuck off на своите партии. Тоа што рекле овие во јавност си е приказна за јавност. Жалосно е што морам ова да ти го цртам.

Иначе ако им е тој конзервативен го имаа другиот како опција.

Ти каде живееш?
ајде да те потсетам малце што кажа пред пет минути мали
Абер немаш што зборуваш, контрадикторна си на самата себе:

1. Нормално дека сега е помала излезноста 42%, Албанците не излегоа. Сите го знаеме тоа. Што ти е муабетот? Дисциплинирани се: им рекоа да не излезат, не излегоа.

2. Тетово не го изгубија Албанците, двајцата кандидати беа Албанци, од двете партии излегоа, едните собраа повеќе гласови од другите.

3. Мала лекција од демократија: кој собере повеќе гласови ја има власта. Мнозинството одлучува. Ти ми збориш за државни удари, менување по насилен пат, зошто не си можела да трпиш. Нема што да коментирам тоа, ако има психијатри на форумов добро е да напишат две - три реченици за тоа...
тетово иначе победи незазисен кандидат за тоа зборувам сеа дај малце прочитај се себеси ,значи нема партиска стрикна директива ...кај нив барем

тоа мене ми личи на своја слободна волја за разлика од нас каде што никако да излеземе од партиските стеги и да прекинеме да играме по музиката која ја свират партиите

јас не зборамза државни удари туку некој сенилен од нова македоија туку зборам за немири ....
Инаку случајно да не беше темава за б.ц и некој негов повторен обид за преврат ???мислма само у вашите глави не забегувај мали п

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom