Ете кој ќе биде „ХЕРОЈОТ“ кој ќе ни го смени името, абре луѓе сето тоа се знае дека ние губиме во секој поглед, сега господинот премиер се одлучи да стави „непартиски“ кандидат кој што и да направи партијата ќе се огради од неговата постапка и готово. сево ова е да се спаси што се може, односно господинот премиер да ја спаси неговата политичка кариера. Сепак има дел од народот што не се овци. Од сево овас ми е криво само дека во Ммакедонија немаме ние трета опција за која би се надевале да не оправи
па затоа е многу веројатно дека после сите пазарења пак на власт за неколку години може да се вратат истите што пред некое време ни го шитнаа знамето , а тогаш тие ќе бидат херои зошто сепак знамето во споредба со името и идентитетот е ништо па затоа сите ќе се свртат кон нив...
Јас сметам нека даде кој сака и што сака само да се нормализираат некој работи во државава зс ова вака веќе не оди.
Јас би сакал да не се сличи ништо од можното сценарио кое го пишав, ама како поминува времето и според развојот на настаните веројатноста да се случи тоа е се поголема...
Нека ни е Господ напомош, Хорхе имаш моја целосна подршка да ја оправиш државава без оглед како битно да е на поарно