M
Mario Gómez
Гостин
Па да те пофалам оти сите ти се противЈас интелектуалец? Основно само имам завршено (во паралелка со 40 ученици, број 32 бев јас). Далеку сум од интелектуалец.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па да те пофалам оти сите ти се противЈас интелектуалец? Основно само имам завршено (во паралелка со 40 ученици, број 32 бев јас). Далеку сум од интелектуалец.
Па да те пофалам оти сите ти се против![]()
Инаку да придонесам за темава.Еден мој познаник професор,каде што сега е на советничката листа на град Куманово ми кажа, порано Албанци советници имало 9,сега со строги контроли се 4.
Не,други ми се плановите
Prviot pat imase 4, pa potoa 9 a sega se 5 a ne 4.
Vo Kumanovo sekogas se glasalo eden za eden, nemalo manipulacii, komisiite se mesani, dodeka vo selata so mnozinstvo makedonci so slavjansko poteklo komisiite se ednonacionali, odtamu nikoj nisto ne kontrolira.
Inaku vo Kumanovo albancite se nad 25 %.
Hajt me lule!
Аха,25 со се Прешево или...
И еве ти читни нешто за славјаните,да не мислиш дека ме навредуваш со тоа,напротив
http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=37181
Realnata brojka e 33-35%. :helou::helou:
I toa blagodarenie na toa sto zadnjite godini mnogu albanci otidoa na pecalba, inace ke bese pogolema.![]()
Samo so Kumanovo i selata Sopot, Vojnoviq, Romanovce, Cerkezi i Lopate.
Toa tie nema beganje, ne sum jas vinoven.
Stvarno znaes da bides i da izigravas ekstra glup koga imas potreba od toa.Значи по твојава “логика“ само во Италија сега има 5 милиони Албанци?![]()
вика дека не познава Албанец што не е нацист...
ајде поздрав за сите...:smir:
Stvarno znaes da bides i da izigravas ekstra glup koga imas potreba od toa.
Aj teraj.....
p.s. inace, 90 iljadi albanci samo od Makedonija vo Italija. Proverena brojka
Господине, цитатот премогу ти е наивен!Во Тафталиџе основното има албански паралелки, децата ги носат од Кондово и Бојане.
Еееееј.
Кај е Тафталиџе, кај е Бојане?
Зошто си ги малтретирате децата за да постигнете некои болни идеи кои мислите дека само на вас ви се познати?
Ова е само еден пример, а верувај дека школото во Бојане или Кондово , не учат 40 деца во клас, туку помалку.
I, sto sea da ti repliciram jas?Како бе 90 000 кога од 50 загинати 4 лица се Албанци,значи според процентот треба да има 5 милиони,а не само 90 000.![]()