Латас...и работите кои ги кажа вечерва...

Кое е вашето мислење за вечерашниот негов настап?

• Вкупно гласачи
    213
Член од
20 декември 2005
Мислења
503
Поени од реакции
6
Ne ja gledav emisijata dali mozi nekoj nekoe klipce da stavi ovde vi se molam???

Член од
20 декември 2005
Мислења
503
Поени од реакции
6
Jas ne rekov deka e kreten tuku pobarav ako ima nekoj video da stavi da pogledam

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
Што? Просветли... Пренеси целосно
Пааааааа...изгледа татко му не му е татко...,му кажала мајка му пред некое време...само тоа може да биде објаснение......другото дека е лажго е неверојатно, знаејќи ја неговата честитост... :)

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
серципо:pos2: збореше на вести прееска...ќе го биде тоа чоече,само лошо е шо ќе мислат дека он е комуњарско дете пошто у тој контекст беше стаен...

А инаку да прашам кој е тој мангупот шо ќе ги запалел сите цркви....шо беше у емисија на А2????....тој свесен ли е шо кажа или треба да се преземат поригорозни мерки?!

Член од
3 декември 2008
Мислења
321
Поени од реакции
8
Е, во тоа време ја уште сум бил малечок, арно ама јас го јадам стапот за тие што го продадоа телеком (лјубчо и гвујо), за тие што ја продадоа окта (повторно лјубчо и гвујо), и како ќе им објаснам на моите идни поколенија дека во Македонијава не можеш ни како чистач да се вработиш без партиска книшка....

Или можда бугарски пасош да си извадам, шо викате!?

:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

Ајде малку размисли иако знам дека не го можеш тоа.

Дали окта и телеком денска работат? Да работат.
А другиве претходно што ги набројав ниту една не работи.

:tapp::tapp::tapp::tapp:

Епа сега пак размисли ако тоа го можеш.

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
И ?! Истото го велат и анархистите во Грција, не признаваат како нација, го признаваат македонското малцинство во Грција и тн и тн . . . но сепак, шират идеологија со која јас не се согласувам, направија хаос во својата земја, нешто на што некои повикуваа да се случува и овде а истото наиде на голема осуда и на форумов, или грешам . :toe:

Што има нејасно во тоа што јас го кажав, од една страна зборува за комунистичкото минато за дел од политичката сцена во Македонија и истото јавно го осудува, а од друга маструбира на братската ( комунистичка ) партија на неговиот газда, Ѕинго .
Па поддршката за името во изјавата на претставниците на тие две партии, никако неможе да се спореди со анархистите и немирите.

Го утна со примеров искрено. Дури и услуга му направи со спомнувањето на случајов.

Зад комунизмот стојат луѓе со име и презиме, само тој пристап на одредување вина е правилен.
А доколку обвинуваме чисто идеолошки тогаш никој нема да биде казнет, како што ни се случува и како што денеска истите екс-комунисти се испопикаа во сите можни партии.

Член од
2 април 2007
Мислења
394
Поени од реакции
13
Џабе, премиерот денес првата изјава ја даде на Сител ТВ во дневникот кој го водеше Латас.
Директна подршка на се што каzа Латас.
Со тоа за мене се е јасно, иако не го подрzувам гласам за Фрчковски.
ДПМНЕ мора да си оди.

Член од
20 декември 2005
Мислења
503
Поени од реакции
6
Џабе, премиерот денес првата изјава ја даде на Сител ТВ во дневникот кој го водеше Латас.
Директна подршка на се што каzа Латас.
Со тоа за мене се е јасно, иако не го подрzувам гласам за Фрчковски.
ДПМНЕ мора да си оди.

TI KE KAZIS KOJ DA ODI KOJ DA OSTANE, KOJ SI TI, TI MOZIS DA DADES SAMO EDEN MIZEREN GLAS

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.583
Поени од реакции
27.429
И ?! Истото го велат и анархистите во Грција, не признаваат како нација, го признаваат македонското малцинство во Грција и тн и тн . . . но сепак, шират идеологија со која јас не се согласувам, направија хаос во својата земја, нешто на што некои повикуваа да се случува и овде а истото наиде на голема осуда и на форумов, или грешам . :toe:

Што има нејасно во тоа што јас го кажав, од една страна зборува за комунистичкото минато за дел од политичката сцена во Македонија и истото јавно го осудува, а од друга маструбира на братската ( комунистичка ) партија на неговиот газда, Ѕинго .
Анархистите, кои претежно се интернационалисти не признаваат народ...

H

HITCH

Гостин
серципо:pos2: збореше на вести прееска...ќе го биде тоа чоече,само лошо е шо ќе мислат дека он е комуњарско дете пошто у тој контекст беше стаен...

А инаку да прашам кој е тој мангупот шо ќе ги запалел сите цркви....шо беше у емисија на А2????....тој свесен ли е шо кажа или треба да се преземат поригорозни мерки?!
Фраерот е Мирко од ПМГ Бог знае колку бил издрогиран тогаш треба да го бараат него и за други работи не само за таа изјава :toe:

Член од
24 март 2009
Мислења
22
Поени од реакции
1
1.Во врска со атентатот,не знаеш ништо ни ти ни јас. Да имаше Фрчкоски некаква врска со тоа досега оваа влада ќе му најдеше нешто и ќе го обвинеше.
2.За Гостивар не ми кажувај,тука живеам и знам отприлика што се дешавало.Тоа не биле демонстранти,тие пукале на полицијата.Се криеја по покриви на згради и пукаа на специјалците.Ова ти зборам сигурно затоа што и кај мене имаше скршени прозори од пукање,и на поткровјето се криеја “демонстранти“ со оружје.
За наредните две пак ќе ти речам...Ако имало нешто,досега и Фрчкоски и тие што тепале и кршеле ќе беа во затвор.Не се секирај! Оваа влада имаше да ги пикне по затвори,и нормално ќе ги снимаа како ги приведуваат со лисиците,со претресувања и слично.
Znaes li sto e problemot so nas vo ovaa drzava!!! toa sto majka ti, tatko ti , cicko ti , irelevantno.....itn. rabotele(zemale pari kolku-tolku) vo МЗТ, ФАС, Железара, Славија, Центро, Алумина, Мирка Гинова,Kozara, ima uste eden kup!!! znaeme sto se desilo so niv - kupeni od politicki funkcioneri , propadnale....
a sega ti pak ke glasas za niv ( ne mi smeta sto gi poddrzuvas , no ne mi e jasno kako moze da gi branis tolku mnogu i da se zalagas za vrakanje na don brane i kompanija, i vlagas u konflikt so sekoj sto ne gi saka Sdsm) kako sto znaes toa se i lugje vnatre od partijata(Bocevski........)

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Собрав веќе 4(четри за пола саат),и ќе соберам бар 50 неопределени до 5-ти ти гарантирам.
И Фрле во недела ќе добие 200.050 гласа... кој успех само:tapp: браос бе комуњарчиња ашкол сум, среќа од избори до избори се повеќе се намалувате. На минатите бевте 240.000 сега 200.000, со повеќе памет на наредните 160.000..итн...итн.

Kajgana Shop

На врв Bottom