pozdrav do site clenovi od forumot a posebno do onie sto imaat problemi so akni. jas od licno iskustvo moram da vi kazam deka ni majonezot ni cokoladite nitu pak gaziranite sokovi ne se pricinata za da na licetoto grbot ili pak ramenata izleguvaat akni. deka e potrebna higiena toa sekako megutoa koga nekoj ke rece pocesto mienje na liceto so soodvetni gelovi i losioni i problemot e resen toa ne e tocno. nemase losion,krem i gel so nemav probano se bese zaludno,ni kozmetickite tretmani ne pomagaat potrebno e nesto da se napravi za da tie akni ne izlegvaat.Mojot problem pocna na 19god koga veke ne bev vo pubertet i edinstven lek i pomos najdov od Dr DOXCEV spored mene najdobar e.Koga prv pat otidov kaj nego toj mi pobara eho snimka na jajnici zatoa sto problemot e hormonski,praev terapija t.e. piev lekovi 6meseci a rezultatite bea vidlivi uste po 2 mesec prvo piev MINOCIN,potoa DIJANE 35 paralelno so SKINOREN krem,bev presrejkna sega posle tolku godini akni nikako a dodeka gi imav nesakav od doma da izlezam kosata non stop ja pustav za da mi go pokrie liceto.Pred izvesno vreme isprativ eden drugar kaj DOXCEV i toj piese lekovi po nekoja sema so toj mu e prepisa i deteto e prezadovolno.Zatoa ne frlajte pari po saloni za ubavina odete kaj doktorot pregledot e mislam seuste 400den i nisto pojke.Dijane 35 jas togas gi plajkav po 500 den sega mozat i na recept da se zemat. ako nekoj nesto go interesira slobodno pisetemi