"МАКЕДОНСКИ" ИНТЕЛЕКТУАЛЦИ НА ГРЧКА ТВ

• Креатор на темата Креатор на темата Македонцки
  • Време на започнување Време на започнување
Предавници!
Немаат друга стратегија за да го придобијат гласачкото тело, и се покажуваат во тоа во кое се најдобри! Да лажат и да манипулираат со изјавите.
Никогаш не биле ништо повеке од тоа што се сега! Предавници!
Се гнасам!

Невладиниот, правичниот и обесправениот, гмизавецот кој пред букурешт одеше на состаноци во амбасадата карши седмица...

Гмизавецот кој со една цела машинерија се обиде да поткопа раздели и подели ЕДНА ЗЕМЈА И ЕДЕН НАРОД....

ексклузивно

В Битуше оквиве ги викает ЛАЊО

Не ми е јасно со каква совест овие копилиња спијат навечер. Клетва смрт да ги докопа.

Treba Mesijata sega da se izjasni za gerovski bidejki mu bil golem prijatel.
Se prasuvam dali znae deka Gerovski e predavnik na se sto e makedonsko,a za ova intervju gore koj znae kolku pari mu imaat plateno,jas sum za toa da se sobereme i da go lincuvame ovoj debil od zivot.

Колку е дебилен геро, ќе тужеше бидејќи го дупеа по нет.
Ритард.. на нет е поинаква играта геро, нема милост за никого, особено не за такви како тебе.
Ќе те ребриме и понатаму, со задоволство ќе абиме тастатури.

Кај ги најдоа предавнициве(освен Љубе) да ги интервјуираат, пребрани копиљиња кои ја продаваат својата земја - Ова е срам за Македонија. И за кого да гласам? За копиљов фрчко? Уште не станат претседател а веќе ја брука сопствената земја од која егзистира, рани куче да те лае се вика ова! Пазете ја срамоти својата земја пред непријателот, зошто ниту еден грк не прави интервју со Македонски медиум и во истото интервју да си ја понижи својата земја? Е Фрчко Фрчко кај ти е крајот, да даде господ цела фамилија да ти се сотре!

А за штакоров и трифунче немам коментар, нив парите им се дури и пред семејството.

Хаххахаа...
Геро ќе трпи втора рунда...
Нека ме тужи!
Давам генералии на ПП!:)
ххххххххшхшшшшшшшшшхххххххххшхшхтрххххх

Па добро бе мајкуму имат ли овие барем малку мозок и да речат, чекај бе еееееј шо правам јас па овие се грци и на секој начин се обидуваат да не сотрат а ја за нив интервју давам!
Па и одозгора ни ја црнат државата со сешто ке можата да кажат и да излажат!

Морони невидени клетва да ги стаса до седмо колено арно кажал ЏорЏе човекот во право бил. Мамицата нивна предавничка.
Зар може некој ден да се оправиме бе ние и еднаш да застанеме на нозе и да ја одбраниме оваа држава за која луѓето трпеле 5 века за да ја одржат во живот и последната мајка која раѓала синови македонски!

Срам срам срам да и е ја стварно не знам после како излаваат во медиумите наши и се чукаат во гради дека тие биле спасителите на оваа ни ЗДРОБЕНА Македонија!:cry::cry::cry::cry:

Јас ....предлагам на овој предавник... да му го извадиме рбетниот мозок, да го попариме на глава со жешка вод да му ги пресечеме јајцата и да му ги ставиме во тава , па да ги изеде за вечера ........потоа најдобрите хирурзи кај нас да направат операција да му ја отстранат кожата и да му стават кондом врс телото и да си го чуваме во зоолошка ..............со натпис ГОМНОЈАДАЧ ......:vozbud::vozbud:
ова важи за сите кои размислуваат како него:toe:

Naijenteresno e sto so stavovite na Gero, Frcko, Ljube i Kostovski se slagaat poveke od 500 000 makedonci.

Не се демаскирани до крај.
Овакви видеа немаш по нашите телевизии.

Меџународни Фрчко кажуе у септември во НАТО ама не го кажува планот.
Они народот го сваќаат како багра која не заслужува одговор по ниедно прашање.

Значи за гејците СДС и Фрчко да победат е добро?
Епа сеа знае што...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom