Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Drugar4e na koj nacin moze da se podigne windows ako ima nekoja greska so prepolnet lokal disk C ili od virusi zarazen. Kako mozam da go resam problemot zna4i kako mozam da dignam windows od mrtvite.
ke vidam utre so cistenejto od prasina inace procesi imam 27 sose priklucen mob. skajp mozila i aimp2 so znaci imam nekade okolu 23 inace se toa pocna da se desava koga posleden pat go formatirav so windos xp pro expirience inace imam licenciran kaspersky koj dobro raboti mislam imam go i skenirano so nod i avasti i nemat nisto naogano a drajverite go simnuvam od nvidia za grafickata i koga ke gi instaliram mon mi stane mrckanici i e kako da e windos od 94
Kako bi mozel se da otstranam za da mozam da go podignam windowsot t.e da instaliram windows xp
Си пробал друга графичка да ставиш? Од другар, комшија сеедно. Добро е ако е софтверски проблем (но ако тазе си го форматирал, а пак прави прболем...).ke vidam utre so cistenejto od prasina inace procesi imam 27 sose priklucen mob. skajp mozila i aimp2 so znaci imam nekade okolu 23 inace se toa pocna da se desava koga posleden pat go formatirav so windos xp pro expirience inace imam licenciran kaspersky koj dobro raboti mislam imam go i skenirano so nod i avasti i nemat nisto naogano a drajverite go simnuvam od nvidia za grafickata i koga ke gi instaliram mon mi stane mrckanici i e kako da e windos od 94
Прашина чуда прави. Па види кога ќе можеш.. резултати, како испадна.Lurtz mojot komsija go ima totalno istiot kom kako mojot i istiot windos i se e isto no samo sto kaj nego se si raboti kako sto treba a eve kaj mene nesaka jebiga
a inaku sega koga go cistev... malee so prasina imase covece toa bese neverojatno cela terasa mi stana lom. Duri i jas neveruvav deka mozelo nesto tolku da sobere prasina u pm.
Dali moze nekako da gi izvadam vazni raboti sto gi imam vo lokal disk D dokolku ne mozam da go pogignam windowsot ako ima koj e nacinot
Ajde jas nesto da prasam: Ubeden sum deka nisto ne cepkav i nemam smenato ama
naednas ne mozam da gledam videa na YOU tube i sl. Tamu vika deka mozda Java script is off ili starata verzija od adobe flash, pa mi nudi da ja instaliram poslednta verzija ama nesto ne moze da se instalira ili neprima, ne znam tocno kako da go definiram problemot. Ako nekoj moze sovet da dade mu blagodaram.
Ajde jas nesto da prasam: Ubeden sum deka nisto ne cepkav i nemam smenato ama
naednas ne mozam da gledam videa na YOU tube i sl. Tamu vika deka mozda Java script is off ili starata verzija od adobe flash, pa mi nudi da ja instaliram poslednta verzija ama nesto ne moze da se instalira ili neprima, ne znam tocno kako da go definiram problemot. Ako nekoj moze sovet da dade mu blagodaram.
Jas koristam IE.Само на Firefox така ти прајт или и на IE?