Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па да и така треба.Слушам многу паметни сте биле па да позајмам некоја идеа од вас си реков...:pos2:
А кажи ми бе тебе што ти беше толку лошо во времето на СДСМ,што имаше пари да си шеташ,ја не памтам кога народот бил посиромашен од сега,оди прачај ги млекарите што им било толку лошо за време на сдсм.Евентуално ти опростувам што гледаш сител и се крстиш во Латас.
Колку му поголема за 300 денари?Одлично,голем напредок,како поткупуваат.Не знам брат ти во кој свет живееш? Земјоделците добиваат повеќе, на татко ми пензијата е поголема, на сестра ми платата. Јас живеам подобро. А ти ако си како овие платенициве од сдсм (соросоид), пратен да го убедиш мнозинството дека сдсм се најдобри во свет нема да успееш.
Колку му поголема за 300 денари?Одлично,голем напредок,како поткупуваат.
И ти ќе го памтиш република македонија скопје,а приватизацијата ќе се десеше без разлика кој беше на власт.И престанете со тие соросоиди,ќе незнаевте азбука да пишувате.Барем не укинаа 8 посто на пензионерите. Не е народот глуп ко што мислат соросоидите. Народот памети. Го памети БЈРМ, памети приватизација, а ти што пишуваш во нешто што не веруваш? Или тоа ти е опис на рабортно место?
И ти ќе го памтиш република македонија скопје,а приватизацијата ќе се десеше без разлика кој беше на власт.И престанете со тие соросоиди,ќе незнаевте азбука да пишувате.
А за времето на Киро јас не се сеќавам некој да се побуни,си имаше вчера Кирче интервју и убаво си кажа,човекот си имаше храброст да си понесе одговорност за ти денеска во UN да бидеш.
Транзиција,соросоид,и уште два збора,па ќе ти даат диплома за завршено 4-то одделение.Социјал демократски сојуз на македонија? Каде гледаш ти социјализам во таа партија? Македонија-па тие запнаа да се викаме Северна Македонија? Демократија-20 години исти фаци се вртат.
Љубе ко што гледам ќе прави партија и едвај чекам да има ситуација вмро на власт љубе опозиционер или обратно а сдсм-предавници во историја.
А ти слободно смени си го никот во соросоид.
Транзиција,соросоид,и уште два збора,па ќе ти даат диплома за завршено 4-то одделение.
Или евентуално портокалова членскаТранзиција,соросоид,и уште два збора,па ќе ти даат диплома за завршено 4-то одделение.
Доктор и јас ти кажувам по трет пат,и сеа шо?дипломиран електроинжинер ти кажувам по вторпат. ако сакаш ќе ти ја скенирам дипломата.
Колку му поголема за 300 денари?Одлично,голем напредок,како поткупуваат.
Или евентуално портокалова членска![]()