Sokol Mitrovski , Staro-Nov Gradonacalnik na Gjorce Petrov

• Креатор на темата Креатор на темата P-S-G
  • Време на започнување Време на започнување

P-S-G

ЃОРЧЕ НАД СЕ ДРУГО...
Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.087
Поени од реакции
20
Vo prviov krug Sokol gi deklasirase site . Slavenje so Ognomet uste vo 22:30 . Neka ni e za Mnogu godini . VMRO vo Gjorce Vecno !!!:helou:

Па со оглед на тоа што го направи за Ѓорче,беше еден и единствен избор за многу граѓани на општината.
Го бива човекот.

Сигурно победи The Hawk? Зашто не е за чудо и малце да има предност па да слави. И ако е така тогаш ке го делам Ѓорче 2 од негова ингеренција зашто и така му е гајле за овој дел каде што нема сменето ни улична сијалица...

Fala Fala da vi se vrati :helou:

Хехехе, абе, на свети Јован во Ѓорче кај едни роднини праиме муабети. Комшииве негови и тој самиот да ги боцнеш саде дапамне крв од нив течиТ. Им викам Сокол ќе ви биде градоначалник, лееееј, брат кога ми рипнаа. Кој бе, нема шанси, лопов, ова она, ќутук, дрво, итн итн. Тврдеа Дпмне саглам чоек ќе кандидирал и ќе го победеле Сокола....понатка да не ти причам....сам си пиша во првиот пост ..:pos2::pos2::pos2:

Хехехе, абе, на свети Јован во Ѓорче кај едни роднини праиме муабети. Комшииве негови и тој самиот да ги боцнеш саде дапамне крв од нив течиТ. Им викам Сокол ќе ви биде градоначалник, лееееј, брат кога ми рипнаа. Кој бе, нема шанси, лопов, ова она, ќутук, дрво, итн итн. Тврдеа Дпмне саглам чоек ќе кандидирал и ќе го победеле Сокола....понатка да не ти причам....сам си пиша во првиот пост ..:pos2::pos2::pos2:
Druze dojdi da vidis sto napravi vo Cela Opstina pa da pravime moabet . Nikoj do seg ne napravil tolku kolku Sokol sto napravi . Alal neka mu e na covekot , si raboti posteno , se gleda ima rezultati od toa . Neka mu e so sreka i uste poveke da napravi od ova sto e sega :helou: . Inace kolku za cista informacija Sokol osvoi 85 % od glasovite od cela opstina . E toa ti se vika Deklasiranje :vozbud:

ОК, ако ви е добар, нека ви е со среќа. Јас само ти кажав дпмновски ставови од Јануари.

Јас сум разочаран од народот во Ѓорче. Епа ај нека ви е со добро ке гледате како се гради таму по селата како Кучково, Волково а кај нас ке градиме згради сред парк и ке кршиме коли по дупки на темни улици...

Јас сум разочаран од народот во Ѓорче. Епа ај нека ви е со добро ке гледате како се гради таму по селата како Кучково, Волково а кај нас ке градиме згради сред парк и ке кршиме коли по дупки на темни улици...
Opsto kazav za cela Opstina . Eve koj ke go odberese drug za gradonacalnik :Totic ? , ili onoj dedono od SDSM ? ili poeton Tolevski ? Jas mislam deka ova e najdobro resenie :toe:

Opsto kazav za cela Opstina . Eve koj ke go odberese drug za gradonacalnik :Totic ? , ili onoj dedono od SDSM ? ili poeton Tolevski ? Jas mislam deka ova e najdobro resenie :toe:

А Сокол па што беше коа победи? Пензиониран генерал од ЈНА. Поврзано со градоначалник? Не. За разлика на пример Толевски беше 2 години В.Д. градоначалник и уште колку години во советот на општината. Тотич е млад и има барем план а дедото никој не го знаеше и затоа изгуби.

А Сокол па што беше коа победи? Пензиониран генерал од ЈНА. Поврзано со градоначалник? Не. За разлика на пример Толевски беше 2 години В.Д. градоначалник и уште колку години во советот на општината. Тотич е млад и има барем план а дедото никој не го знаеше и затоа изгуби.
Tolevski da ti kazam pravo , znam kade zivee . Da ti kazam nema staveno 1 sajka na kukata negova ama da ne diskutiram poveke da ne otvaram novi temi . Doma ne si sredil pa Opstina ke oprava . Moze i Sokol ne e cveke za mirisanje ama kolku tolku cepnuva po malce , vamu tamu . Kako i da e , glasovive na narodov kazuvaat se : 85 % ne e mal procent :toe:

Tolevski da ti kazam pravo , znam kade zivee . Da ti kazam nema staveno 1 sajka na kukata negova ama da ne diskutiram poveke da ne otvaram novi temi . Doma ne si sredil pa Opstina ke oprava . Moze i Sokol ne e cveke za mirisanje ama kolku tolku cepnuva po malce , vamu tamu . Kako i da e , glasovive na narodov kazuvaat se : 85 % ne e mal procent :toe:

Мора да се спомене која партија ја подржува Сокол па после кажи процентот. Човекот не е компентен сам да направи нешто али ај ке видиме дали ке се покаже. Сепак 8 години ке му бидат ова до следните избори. Може за некое чудо ке се сети на западно од општината малку да чепне а не само преку мостот накај селата.

Druze dojdi da vidis sto napravi vo Cela Opstina pa da pravime moabet . Nikoj do seg ne napravil tolku kolku Sokol sto napravi . Alal neka mu e na covekot , si raboti posteno , se gleda ima rezultati od toa . Neka mu e so sreka i uste poveke da napravi od ova sto e sega :helou: . Inace kolku za cista informacija Sokol osvoi 85 % od glasovite od cela opstina . E toa ti se vika Deklasiranje :vozbud:

Во реонот каде што живееме јас и Дарк Кинг, како што кажа самиот, една сијаличка не е сменета, улиците се како останати од бомбардирање, од којзнае кога се чека Сокол да даде одобрение за Сремски фронт улицата конечно да се отвори како што треба, затоа што еден вол си ја загради, двор си направи. Улично осветлување ми снемува на секои 5-6 дена, ги извади лежечките полицајци по улицата каде што има школо... Што друго сакаш?

И што направи кај Тинексот? Фонтана? Наместо да ја отвореше улицата да се паркираат луѓе или па да поминуваат, за да не се трупаат на главната па во 15:00 да не можеш да си дојдеш до дома, тој фонтана стави :tapp:. За паркот алал да му е, но паркот не е цело Ѓорче. :wink:

Не сум партиски определена, но воошто не сум задоволна од работата на Сокол.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom