Дали ВМРО освои 150.000 гласови помалку од претходните избори?

• Креатор на темата Креатор на темата firewall
  • Време на започнување Време на започнување
ima opcija da se ukinat vizite i na krajot Makedonija da izgubi 150000 glasovi

Evropskiot parlament ne e obvrzan,treba vladata ili takanarechenata komisija da go prifati toa pa tek togash da dobieme datum za pregovori.Minatata godina istiot izveshtaj beshe taka shto takanarechenata komisija ne otkachi bidekji ne se soglasuva so vladata i nie pak izgubivme godina dena.Inaku so drugi zborovi nemozhe da se kazhe deka e losh izveshtaj ama sepak kje ostani kluchno prashanjeto za sporot so imeto.

Дечко ги израчунав на рака од www.dik.mk државна изборна комисија. И од тие општини што ги има таму вмро има 310 000 сдс 210 000 за советнички листи.

Момче не се целосни тие резултати од кај шо ги земате, читаше во Дневник, Од ДИК веројатно не е дадена точната бројка во електронска форма, сфаќаш. Не читате таму дека се првични резулати до 13:00 часот.

Алоооо,што го тупите не ми е јасно. Факт е дека има помала излезеност на овие избори.Факт е и дека Вмро има околу 100000 гласови помалце од минатата година. Што не ви е јасно ?

Резултатите испаднаа супер.
Имаме win win ситуација.
И едните се радуваат што победиле и другите се радуваат што изгубиле оти овие што победиле ги победиле со помалце во однос на минатиот пат.

укратко и грујо среќен и емилијан се радува.

и љубе победник и имер победник. сите сме победници. нека ни е со среќа

заборавив да ги додадам и нанче славеше и оној другион од охрид славеше

Момче не се целосни тие резултати од кај шо ги земате, читаше во Дневник, Од ДИК веројатно не е дадена точната бројка во електронска форма, сфаќаш. Не читате таму дека се првични резулати до 13:00 часот.

Јас го напишав тој пост и се однесува на 949 976 гласови. Резултатите се до 13 часот и нема да има нова надградба до финалната верзија на резултатите. Споредбата со гласовите кој ја направив е со онаа од парламентарните избори и тоа тогаш гласале 987 021. Колку ви се валидни зависи од самите вас. Сепак јас лично не би верувал многу што ќе објави еден весник.

Јас го напишав тој пост и се однесува на 949 976 гласови. Резултатите се до 13 часот и нема да има нова надградба до финалната верзија на резултатите. Споредбата со гласовите кој ја направив е со онаа од парламентарните избори и тоа тогаш гласале 987 021. Колку ви се валидни зависи од самите вас. Сепак јас лично не би верувал многу што ќе објави еден весник.

Спореди ги овие локални со претходните локални 2005. И увери се.

За рејтингот.

Нормално му е паднат сега, али не толку колку што тврдиш ти.

Јас не тврдам ништо. Јас само ги покажав бројките какви што се според ДИК.

Јас не тврдам ништо. Јас само ги покажав бројките какви што се според ДИК.

Нема врска шо ги покажуваш тие бројки, неможиш да направиш споредба со Парламентарни и Совет.

Парламентарни се за Партија, Локални и Совет се за Луѓе.

Нема врска шо ги покажуваш тие бројки, неможиш да направиш споредба со Парламентарни и Совет.

Парламентарни се за Партија, Локални и Совет се за Луѓе.

Локалните(кога се бираат советници) се пред се за партија. Така кажаа вечерта експетите кои беа на Канал 5, исто и Латас и еден од неговите гости го изјави тоа и рече дека ги чекаат тие резултати за да видат до каде се. Не е идеална споредба ама е општо прифатена како најреална во споредба со онаа за градоначалници и за претседатели.

Што не ви е јасно ?

Kje im se razjasni po Maj koga kje se vrati Branko,ushte 20% ostanuvaat,10% gi odnese matnata.Moj lichen stav e dokolku dpBne i Gruevski ostanat 3godini plus na vlast toa kje gi dozakopa,a iskreno go posakuvam toa iako sum protiv ovaa anti-narodna reketarska vladejachka garnitura.

За рејтингот.

Нормално му е паднат сега, али не толку колку што тврдиш ти.

Malku se 10% za 3 nepolni meseci?

Kje im se razjasni po Maj koga kje se vrati Branko,ushte 20% ostanuvaat,10% gi odnese matnata.Moj lichen stav e dokolku dpBne i Gruevski ostanat 3godini plus na vlast toa kje gi dozakopa,a iskreno go posakuvam toa iako sum protiv ovaa anti-narodna reketarska vladejachka garnitura.
а ако се врати Бранко ке бидат 40 %,исвирени виолини доста му се на народот. Боље нека си остане Заев,едини ок човек ви е у партијата

а ако се врати Бранко ке бидат 40 %,исвирени виолини доста му се на народот. Боље нека си остане Заев,едини ок човек ви е у партијата

Мора да признаам Заев ме изненади. Ја доби подршката во својот глас и покрај тоа што го апсеа и го нарекуваа криминалец.

Malku se 10% za 3 nepolni meseci?

Не се запрашуваш колку ви е вас рејтингот наместо опозиција вас да ви се крева, вас ви паѓа. Дека Груевски има уште три години пред него и може да си направи уште рејтинг.
Да добиевте над 270.000 можевте да се надевате, али вака тешко.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom