Колку чини еден Јанша?

• Креатор на темата Креатор на темата concrete
  • Време на започнување Време на започнување

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
Веб-сајт
www.luft46.com
Гледам ова службава за маркетинг на ВМРО пак предложила набавка на некоја атракција за зајакнување на и онака ПРЕСКАПАТА кампања???
На изборите пред една година видовме некои комедијанти од Италија кои ординираат за соодветен надомест...., но искрено ме изненадува овој Јанша и тој ли отиде во шоу бизнис??? :) која му е тарифата??
Но не ми е јасно зошто на Гwујо му требаат вакви глупости на толкав рејтинг..дури и да е лажен..сепак е респектабилен..:)

Гледам ова службава за маркетинг на ВМРО пак предложила набавка на некоја атракција за зајакнување на и онака ПРЕСКАПАТА кампања???
На изборите пред една година видовме некои комедијанти од Италија кои ординираат за соодветен надомест...., но искрено ме изненадува овој Јанша и тој ли отиде во шоу бизнис??? :) која му е тарифата??
Но не ми е јасно зошто на Гwујо му требаат вакви глупости на толкав рејтинг..дури и да е лажен..сепак е респектабилен..:)

Ѓоле:
-Јанша,кажи бе дека не сме во изолација,кажи бе другар,те молам,оти има многу “слепци“ кој сами не можат да видат дека живееме во ГЕТО,тебе ќе ти веруваат како на Словенец.Кога можеа твоите Словенци да ти веруваат за 20милиони евра окулу транспортерине Фински,дека не си ги украл,зошто Македонциве да не ти веруваат за една “пишлива“ изолација?:pos2:

Еден Јанша?Сигурно повеќе отколку да се соберат цели предизборни кампањи на сите другите партии заедно.:jaj:

Еден Јанша?Сигурно повеќе отколку да се соберат цели предизборни кампањи на сите другите партии заедно.:jaj:

А да го пратиме во некоја ЕУ амбасада да им изигра едно оро,колку да докаже дека тоа е практика и за Словенците,кога веќе го плаќаме во предизборната кампања?:smir:

А да го пратиме во некоја ЕУ амбасада да им изигра едно оро,колку да докаже дека тоа е практика и за Словенците,кога веќе го плаќаме во предизборната кампања?:smir:
Може и тоа,зошто да не :)

Oд словенец поголем педер нема!
Нек ги вратат тие прво парите што ги здиплија од нас и другите ју републики па после нека јадат гомна!

Oд словенец поголем педер нема!
Нек ги вратат тие прво парите што ги здиплија од нас и другите ју републики па после нека јадат гомна!

taka ljubljanska banka izgorele 300 milioni evra sramota...pa posle oni si se razvivaa a ova e sramota za vmro kako partija(spored mene)pa ne mi trebaat politicari od stranstvo za rejting-ako me biva ke me izbere glasackoto telo ako ne FAIL i tocka.....a da gi viknea ovie od vinozito od grcija ili OMO ilinden:smir:

najmnogu ima marketing kadar od ekonomski skola pa zatoa svatile kako se pere mozok...a i sirenjeto mudrosti na TV ne im bese loso:wink:

јанша лепотанот на гости ни дојде :) :) ...и цело време не фали... :) почитуваниот гостин на вемеро...

Ме радува единствено што на маркетингот партииве му посветуваат многу внимание (од професионален аспект ) - друго ништо !
А плус се заебале шо го платиле само за олку “малце“ фалење...мене да ме платеја... :)

50 000 евра од ден :P Стварно која глупост е ова со Јанша, ко божем Јанша со Иванов од мали се знаат :nesum:

Ма кога ќе се кандидирам јас ќе си ги купам Барек Обама и Кондолиза Рајс па ќе тепам и јас на избори само да не знае колку ќе ме коштаат двајцата?

Ма кога ќе се кандидирам јас ќе си ги купам Барек Обама и Кондолиза Рајс па ќе тепам и јас на избори само да не знае колку ќе ме коштаат двајцата?
За нив двајца, почни да собираш од денес, зашто може да не ти стигнат.

50 000 евра од ден :P Стварно која глупост е ова со Јанша, ко божем Јанша со Иванов од мали се знаат :nesum:
Па да де, демек еве Иванов има контакти со политичари од другите земји. Колку пари се фрлија само, не само за Јанша, воопшто за кампањата на ВМРО.

Janez...
тој истакнат член на BND.
Стока. :toe:
Samo na BND ? Vodnikot sto e odgovoren za ubistvo na 12 vojnici na JNA-snimeno od avstriska strana. Podocna provalen deka rabotel za site, cia, bnd, sis mis vamu tamu.
Bas da go vidam kako kje izleze nadvor osobeno vo Slovenija, ili Srbija pa ko kje go naceka nekoj kako onoj sto go oslobodi cia da ne vadi tefteri :):):) kako kje tikuva....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom