Партнерот ми е од село, што да правам?

Каде живеете?

• Град

Гласови: 322 78,5%
  • Село

Гласови: 88 21,5%

• Вкупно гласачи
    410

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.277
Треба под итно да се донесе закон за антидискриминација, каде покрај оние со поинаква боја на кожа, различни вероисповеди, гејој, национални малцинства... ќе се вметнат и сељаните.
Плус мислам дека не е примерн на некој да му викаш селанец, тоа е застарен назив од комунизмо и едноумиетом сега модерно да се викаат “самостоен земјоделски производител“

Значи закон со кој државата му гарантира на секој селанец... пардон самостоен земјоделски производител дека ќе си фати женска.

P

PewDiePie

Гостин
Јас сум од село па до сеа не се пожалиле. :)

Не се пожалиле не,отворете тема фан клуб Милан ќе видите што е репање :icon_lol: ;)

Абе не е битно од каде е ако ви е убаво заедно ич да не ти е гајле што ќе кажат другите,башка сега цели села се преселуваат во Скопјево така да ќе се чувствува како дома. :wink:

B

BooBojan

Гостин
Треба под итно да се донесе закон за антидискриминација, каде покрај оние со поинаква боја на кожа, различни вероисповеди, гејој, национални малцинства... ќе се вметнат и сељаните.
Плус мислам дека не е примерн на некој да му викаш селанец, тоа е застарен назив од комунизмо и едноумиетом сега модерно да се викаат “самостоен земјоделски производител“

Значи закон со кој државата му гарантира на секој селанец... пардон самостоен земјоделски производител дека ќе си фати женска.
Кполку си бе ти паметен!

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
И Драганче од Лесковец ја имаше оваа дилема...

Член од
30 мај 2010
Мислења
131
Поени од реакции
3
абе најлошо е мн пари за бензин шо ќе бегат и плус то мома од село можи и колата да ти ја превртат некој од соселаните уште се така исфорсирани да никој мома не му земи од село

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.612
Луѓееее ми се бендисува едно моме многу али од село е ... Инаку типкава е паметна,убава,фина..Се запознавме преку сестрами и нејзиниот братучед. Коа се запознавме се гледаше дека и оставив добар впечаток.. али мене ми е тоа шо е од село!! Ке ми се смеат бе . шо да правам!?
финтата е тоа шо секогаш викам. Никогаш нема да фанам девојка од село
Типот треба да оди во село, па да лежат на трева, па да се капат во реки/потоци, па да водат љубов на ливада или во стог сено, па да се дружат заедно со цела фамилија во природа и слично.

Па да сфати што значи село и колку тој пропушта што е „градски“ израснат.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.782
Поени од реакции
11.336
Битно да се сакате...се друго е излишно ;)

P

PewDiePie

Гостин
Зависи,на пример ако девојката е од село недај боже да одиш убаво облечен среден намирисан да ја земеш или да излезеш со неа,локалните сељаци со вили и српови ќе ти се стават зошто мислат дека доаѓаш да им ги собереш соселанките,што реално секој што доаѓа од град е во можност да го стори ама нивото на развиеност им е толку ниско и примитивно. Башка треба и да си провериш дали некој и го скинал цветчето претходно зошто тие кога се отвараат,се отвараат ко шахти хинт-(цело село). :toe:

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.395
Поени од реакции
16.622
Зависи,на пример ако девојката е од село недај боже да одиш убаво облечен среден намирисан да ја земеш или да излезеш со неа,локалните сељаци со вили и српови ќе ти се стават зошто мислат дека доаѓаш да им ги собереш соселанките,што реално секој што доаѓа од град е во можност да го стори ама нивото на развиеност им е толку ниско и примитивно. Башка треба и да си провериш дали некој и го скинал цветчето претходно зошто тие кога се отвараат,се отвараат ко шахти хинт-(цело село). :toe:
Еве едно типично стереотипно размислување. Твоето ниво на интелигнеција е ниско ако размислуваш на тој начин и тие таму што живеат разбираат некои работи верувал или не. И дечките што живеат во село можат да имаат девојка од некој град, па некој нафуран билдер да му се стави со железен бокс зашто ќарил девојка од град.
А ако девојките од село се отваараат ко шахти, што да се рече за некоја од град, таа може да го има Големиот Кањон меѓу нозе.

B

BooBojan

Гостин
Само колку глупаво размислување имате повекето од вас кои пишуваат овде!Еве јас на пример сеуште немам слушнато некој од село или град кога ке отиде во село со некоја добра кола некој на пример да му буши гуми,да му ја гребе колата,да му крши бришачи,вади гуми(најлошото) се тоа намерно.А имам доста слушнато на кои во град дали на паркинг или на друго место паркирана на улица кола му се има случено некоја од погоре споменатите варварско-простачки работи(немојте да речете некој од село дека ги сторил тие работи во градот). И немам слушнато кога некој дојде од град во село да му се собира веднаш народ да го тепа гони и не знам што.Единствено ако претера во некои случаеви лицето од градот веднаш се фака носи на место каде нема никој да види и кон лицето се применуваат воспитни методи.
И за крај едно прашање до оние кои имале девојка/дечко кој/а е од село:
Дали сте имале повеке пријатели/непријатели од селото од кое бил/а дечкото/девојката?

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Абе сељачишта колку сакаш има сегде и во село и во град.Ама овде за селанец правиме муабет.

Kajgana Shop

На врв Bottom