Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kaj gomnarite.a biljalji vo koj kosh e staven?
Hodza e tinja za politicar. Prosto ne ja biva zenata, ne e sozdadena za toa, taa e za tamu da prodava pamet za toa sto go znae..... za toa ja biva.
Teuta e izmislena za politika. Ja vsusnot ne ni znam nekoja druga zena vo Makedonija, bez razlika na etnicka pripadnost, koja bi mozela da i parira.
More ne mi treba Teuta za da go podrzi cekorot, tuku studenti za da go realiziram.Зборувате за СТУДЕНТСКА ИНИЦИЈАТИВА...
Ете ја Теута мислам дека би подржала ваков чекор...
a biljalji vo koj kosh e staven?
Abe u redu so kriloto od PDP...
Ama kaj kogo e mokta vo partijata, koj gi drzi koncite, koj vladee, koj nareduva..... mislis go sisa nekoj Aziz Polozani?![]()
Туку кога зборувате за Албански политичари, мене многу ми се допаѓа Хоџа, супер е жената, паметна, а пред се има способност да одржува рамнотежа ( што е всушност способност горе доле на секоја жена )...
Не ми е јасно само како таков интеектуалец залутал во Гнездото на Тачи на мене таа не ми се вклопува во Каубојската слика врзана за Тачи...
Истото го мислам и за Теута Арифи која исто така ми стои ЗАЛУТАНА во ДУИ...
Како да е македонските Албанци имат квалитетни политичари кои за жал досега не дошле до израз...
More ne mi treba Teuta za da go podrzi cekorot, tuku studenti za da go realiziram.![]()
Mislam deka ne si u pravo, ama aj batali, uz kafe ke pravime nekogas podobro muabet.Па беше министер, подобро шишање што сакаш ? Овие сегашниве министри со исклучок на Османи на десни да не ти личат а моќта во секоја партија брат е во оние кои ја финансираат партијата особено кога е во опозиција. Ако мислиш дека Али нешто решава се лажеш, не е способен проширена реченица да замисли и да искаже а камоли друго. Единствено човекот е фамозен,фаца,херој,страв и трепет за македонците ама во реалноста такви патриоти ДПМНЕ ги јаде за доручек.
E sea zaebavas, Ahmeti mi go pretstavuvas kako lesen zalak za DPMNE, a Selmani mi go jacis od druga strana. Nemoj ne me raduj.Здравје за во иднина. Еве Селмани се покажува,Османи во Гостивар исто така, Османи, министерот за здравство исто така. Од овие избори многу нешта ќе се променат, ДУИ ќе падне на колена на овие избори, а на следните парламентарни ќе ја изгуби власта.
Па беше министер, подобро шишање што сакаш ? Овие сегашниве министри со исклучок на Османи на десни да не ти личат а моќта во секоја партија брат е во оние кои ја финансираат партијата особено кога е во опозиција. Ако мислиш дека Али нешто решава се лажеш, не е способен проширена реченица да замисли и да искаже а камоли друго. Единствено човекот е фамозен,фаца,херој,страв и трепет за македонците ама во реалноста такви патриоти ДПМНЕ ги јаде за доручек.
Здравје за во иднина. Еве Селмани се покажува,Османи во Гостивар исто така, Османи, министерот за здравство исто така. Од овие избори многу нешта ќе се променат, ДУИ ќе падне на колена на овие избори, а на следните парламентарни ќе ја изгуби власта.
DUI ne pagja na kolena, pogotovo ne na ovie izbori.Од овие избори многу нешта ќе се променат, ДУИ ќе падне на колена на овие избори, а на следните парламентарни ќе ја изгуби власта.
Nova demokratija na ovie izbori ke se sooci so surovata realnost na polikata. Ke doznaat deka za uspeh ne e dovolna samo podrskata na portokalovata marketinska masinerija.ok aj da rezimiram...i dali bi se soglasile so sledniov rasplet kaj albanskive politicki partii za i posle izbori.
nova demokratija..se promovira i stanuva biten igrac so toa nejzinata ``pazarna`` vrednost na scenata raste ..i i se smee vlada
dui zema pola opstini so albansko dominntno naselenie ( mozebi ke zagubi gostivar) ama drugive pogolemi mesta gi zema, za struga diskutabilno, za vtor krug zavrsuva domasna zadaca za ivanov i se cementira vo vlast.
najgolem gubitnik dpa.....mozebi ne znam...ama ne gledam opstina vo koja bi pobedile, i faktor koj najveke ke gi kreva megjuetnickite tenzii vo drzavava zasto koga nemas nisto nemas ni sto da izgubis.
rufi..mozna pobeda vo gostivar, ama pak selmani ke ima kjar od toa ,demek bez nova demokratija pobeda bi mu bila zagrozena, dodeka dui e stabilen vo vlada rufi ako napravi partija do naredni parlamentarni ke se iznaceka da stane legitimen igrac...
DUI ne pagja na kolena, pogotovo ne na ovie izbori.
Rufi igra mnogu pametno i itro. Ke se isproba prvin vo Gostivar, pa ako mu trgne ke otvori nova partija, osven ako ne ja napravi najgolemata greska vo negovata politicka kariera pa da mu se prikluci na Selmani.
Za uspehot na eventualnata negova nova partija klucen ke bide kadarot koj ke go sobere okolu sebe. Ako pocne i toj so sobiranje na otpadoci i gjubretini, pisi propalo.![]()
Многу си ми радикален некако, неможам да те сфатам во кој правец ти се движат желбите...
Што се однесува до муабетот „ДУИ НА КОЛЕНА„ потполно те подржувам...
И да министерот за здравство е исто многу калитетен човек...
Има има дал господ квалитени политичари уште да се извлечат од водството на погрешни луге.,..
Fino lepo spomenav, vo Gostivar e neizvesno.Kakvi se aberite ? Paga DUI ili ne ?
Od Gostivar ako nemas aber eve od mene da razberes... Rufi gazi se pred sebe![]()
Sega zasega ako nema na esen izbori moze da odi na pribiranje na pratenicite na ND + Leka i Dogani iiii veke se ozboruva deka i Talat Xhaferi ako ne i drugi od DUI preminuva kaj Rufi.
Najsigurno od se e deka Ali Ametovski sere krv od Rufi hiihihi. Aj pozdrav brat.