Митинзи: Најавувајте ги во оваа тема!

• Креатор на темата Креатор на темата @komita@
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Меѓутоа прашање е дали твојот став е изграден на твојата форумска активност или во реалниот свет си познат како тврдокорен националист (јак само на зборови). Ако си таков, не си од малкутемина во нашава држава. Но ако си националист, чии зборови преминуваат во дела, еден од ретките си.
Jas sum pravel mnogu ama me pravele budala a jas koga go branev Ljube me plukaa lugje i kako mozam da branam ubiec a Ljube pamtam vo 2001 izleguvashe pred lugjeto i ne kazuvashe pred sobranie kako eu, nato se krivi sto nemozime da se branime kako sto treba a i treba da se borime makedonskoto ime da ne zagine a sega ajde sve e zaboraveno sakam fotelja i pari pa ne vazi nisto poveke.
Sto kur glumeshe ludilo so lavovi i tigri a sega albancite mu se braka, amerika nie najgolem prijatel, ne bil nikogas nacionalnost a haskite slucaji treba da se zaboravat.
Ne izdade site sto sme go pocituvale, sakale i branele.

Копиле зашто се претставуваш како Македонец а во сите твои постови пишуваш дека сме биле под ропство па сме биле од такви како тебе да ти ебам се што имаш разбираш од тоа страда МАКЕДОНИЈА од своите изроди ......
Не страда бе од него,страда од Вмро и Сдсм и од политичари кои г'з дадоа за фотељи. Единствен патриот од политичариве е Гошев,постарите знаат зашто.

Копиле зашто се претставуваш како Македонец а во сите твои постови пишуваш дека сме биле под ропство па сме биле од такви како тебе да ти ебам се што имаш разбираш од тоа страда МАКЕДОНИЈА од своите изроди ......

Смири се бе чуек, на форумов секој има право на свое мислење па и ТМРО.
Некој го сака Љубе, некој го мрази, некој е разочаран а некој е индиферентен.
Јас искрено по она интервју пред месец на АЛСАТ МК сум малце разочаран.

Ke gi pomolam moderatorite da ne go banuvat ili kaznuvat.
Nema nekoj na forumot ovde secam raka sto go sakal, podrzuval i velical Ljube. Ama se vrati od haag kako smenet covek i kako predavnik.

Мајмун еден па ти не си поминал низ чаир па си предавник а камоли нешто друго затоа подобро да си ја исечеш главата зошто е празна

Jas sum pravel mnogu ama me pravele budala a jas koga go branev Ljube me plukaa lugje i kako mozam da branam ubiec a Ljube pamtam vo 2001 izleguvashe pred lugjeto i ne kazuvashe pred sobranie kako eu, nato se krivi sto nemozime da se branime kako sto treba a i treba da se borime makedonskoto ime da ne zagine a sega ajde sve e zaboraveno sakam fotelja i pari pa ne vazi nisto poveke.
Sto kur glumeshe ludilo so lavovi i tigri a sega albancite mu se braka, amerika nie najgolem prijatel, ne bil nikogas nacionalnost a haskite slucaji treba da se zaboravat.

Исто како Љубчо, сфати дека не може да оди против цел свет сам, дека не може да подлегне на ОГРОМНИОТ притисок од надвор, но и од внатрешните квинслизни, па затоа ја смена реториката.

Мајмун еден па ти не си поминал низ чаир па си предавник а камоли нешто друго затоа подобро да си ја исечеш главата зошто е празна
Ok predavnik sum.

Па не те правеле бе будала ти стварно си будала, од една страна викаш дека брат Љубе и Јохан се предадени а од друга дека се убијци

Исто како Љубчо, сфати дека не може да оди против цел свет сам, дека не може да подлегне на ОГРОМНИОТ притисок од надвор, но и од внатрешните квинслизни, па затоа ја смена реториката.
Ubava taktika toa a, znaci i pod tursko trebavme taka i ajde site janicari da stanime.
Ne izdade, a seselj ludakot sto ne smeni retorika? Ova e makedonski sindrom, ne sme samo nie pod pritisok.

Па не те правеле бе будала ти стварно си будала, од една страна викаш дека брат Љубе и Јохан се предадени а од друга дека се убијци
Johan e heroj i tocka. Ljube bese heroj ama nekeshe da bide toa poveke tuku podobro mu beshe da bide predavnik i ako gledashe na alsat vecer ke videshe deka na Ljube ne mu se zboruvashe za Johan i negoviot slucaj sto pokazuva kolku se rasipal covekot.

Ubava taktika toa a, znaci i pod tursko trebavme taka i ajde site janicari da stanime.
Ne izdade, a seselj ludakot sto ne smeni retorika? Ova e makedonski sindrom, ne sme samo nie pod pritisok.

ТМРО, зад Шешељ и Србите стои една велесила, Русија. Кој стои зад нас? САД? Од завчера? Треба да имаш каква-таква поддршка за да применуваш сила и да форсираш национализам.

ТМРО, зад Шешељ и Србите стои една велесила, Русија. Кој стои зад нас? САД? Од завчера? Треба да имаш каква-таква поддршка за да применуваш сила и да форсираш национализам.
Da beshe Rusija zad srbija i seselj sve ova nemase da bide vaka, seselj nemase da bide vo haag, ni karadzic, nitu tadic na vlast, rusite imat praveno golemi utki vo nadvoreshnata politika.
Treba da imash kolku tolku nacionalno cuvstvo i so obeidunvanje na nacionalni glasaci nesto sto nemame.

Johan e heroj i tocka. Ljube bese heroj ama nekeshe da bide toa poveke tuku podobro mu beshe da bide predavnik i ako gledashe na alsat vecer ke videshe deka na Ljube ne mu se zboruvashe za Johan i negoviot slucaj sto pokazuva kolku se rasipal covekot.

Пак не те разбирам бе човек!!!!!!!!!!!!!!!!!Од една страна викаш дека е убиец знаци се борел за Македонија а од друга дека е предавник дали е несто до мене или до тебе.А за брат Јохан не се секирај со новиов адвокат ке излезе многу брзо само се ми се чини дека тогаш и за него ке викаш дека е предавник бидејки не ти е во интерес пошто мислам дека ти не си МАКЕДОНЕЦ туку една од следниве три опции 1.србоман 2.бугарофил 3.грикоман

Da beshe Rusija zad srbija i seselj sve ova nemase da bide vaka, seselj nemase da bide vo haag, ni karadzic, nitu tadic na vlast, rusite imat praveno golemi utki vo nadvoreshnata politika.
Treba da imash kolku tolku nacionalno cuvstvo i so obeidunvanje na nacionalni glasaci nesto sto nemame.

Мислиш на Русија од Борис Елцин? Па тој не умееше да ја среди војната со една Чеченија, ќе давал поддршка на Србија. Јас алудирав на Русија од Путин, царот Путин. Економски и политички моќна суперсила во светот.

Абе не живи во облаци, спушти се малку на земја. Русија е отворен поддржувач на Србија, значи србите имаат една велесила која што стои зад нив. И покрај таа велесила Американците пак им зедоа се, а замисли да се сами.
Со кого ќе имаш национално чуство, и што дека ќе го имаш? Со 2 милиони народ што можеш да постигнеш? Да населиш еден кат во зграда во Њујорк, ништо повеќе! Затоа треба да се фати една страна и еден силен сојузник, нешто што одамна го прават албанците со Америка. Кој ќе ги спасеше албанците во Косово кога ги нападна Милошевиќ? Националното единство? Американците си завршија работа тука и точка.

И ајде да не одиме офтопик.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom