Дуел помеѓу Зоран Заев и Силвана Бонева

• Креатор на темата Креатор на темата Betty Booop
  • Време на започнување Време на започнување
Од кеиф БОНЕВА ЗА ГРАДОНАЧАЛНИК!!:vozbud:
Се расправале Тони Монтана и Дон Корлеоне кој е поголем мафијаш дојдел Зоран Заев и двујцата заќутиле..:vozbud:

И јас сум зоран заев и јас сакам 8 милиона

zaev zaev.,,, kazete vie so ke napravite dosta so zaev .... LOL!!!

Ххаха 10 000 евра за 15 палми :pos2::pos2::pos2::pos2:

Aj собери се малко јасно ли ? :tapp: ако пишаш за дуело нешто ок ако не гитла оти ного замараш . незнам шо работат тии администратори и модератори тука или се прават оти не гледат...:nenene:

Кој си бе ти да кажуваш кој што да праи админите и модераторите на закачалка се?треба по цел ден да пратат што се случува :nesum::@ интересни сте:toe:
Реприза на некој од другиве телевизии ке има ? да видиме за што се дебатирало а победникот ќе го дознаеме по изборите:smir: не кењајте пред време

Луѓето и на месечината градат:pos:,вие викате неможе еден плоштад да се направи.Може се да се направи,треба само желба за тоа.

Ох брее абе прво нек ги науче заев зборвето кој шо как значе ако не знаа има една книжарница тама бс нек оде тама ке му даат мош со попуст нек се образува неможам да го гледам веке коо незнаа шо значат зборовето а ги употребува.

Свидовица има веќе водовод,а вие им ветувате нов водовод во вашата програма:pos:

ke izgradam vodovod vo s. Sushica - Silvana boneva
veke postoi i funkcionira - Zaev

Cirkuzzz

3 саата ги гледам, чисти глупости говорат. Само колку за кратко коментар...

Заев глупости говоре, буквално глупости, многу од работите ги прекрива, најинтересно ми беше кога спомна за 11те фабрики. Многу од работите што ги кажува немат врска, ама Бонева е недоволно информирана. Не знае како да го стегне на Заев, со вистинските прашања ќе го заглава и тоа доста добро. :pipi:

(неутрален сум, важно е ќар да има и од 2те страни :smir:)

Идиот дома на мајкатати а ако имаш РЕПЛИКА повели.

pa pokazaa dokument deka site palmi vo Strumica kostat 2.000 evra, celiot proekt so navodnuvanje-kap po kap, humus, i sve sranje ne se sekavam kosta se zaedno 10,000 evra,

abe dvorot me kostase 3000 evra da go sredam bre brat , so zamaras

pa pokazaa dokument deka site palmi vo Strumica kostat 2.00 evra, celiot proekt so navodnuvanje-kap po kap, humus, i sve sranje ne se sekavam kosta se zaedno 10,000 evra,

abe dvorot me kostase 3000 evra da go sredam bre brat , so zamaras

Аха две капки по две капки :pos2:Ти ме реплицира и ти ме замараш мене јас само си кажах шо слушнах.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom