eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Продавам оружје 7Q1=1 gold

До тие што го преведуваа еРепублик на Македонски, гледам има некои преведени делови. Кажете ако треба јас ќе ги преведам, само кажете како да ви го дадам тоа.

Да стварно има и грешки (до сеа една најдов а сигурно има поише), кај да ги истакнуваме грешките за да бидат поправени, или да почекаме да излезе целосна верзија(пошто оваа има непреведени делови) ???

А бе во Турција јас не можам појќе, дај кажете кај има воњи да се преселам, оти овде е тапа!:smir:

Можеш да се бореш во војната против САД и во војната против Канада:toe:

Гледај малку подобро

До тие што го преведуваа еРепублик на Македонски, гледам има некои преведени делови. Кажете ако треба јас ќе ги преведам, само кажете како да ви го дадам тоа.

Не е дека не знам да ги преведам, туку во моментов едноставно има делови кои не може да се преведат. Сметајте ја оваа верзија како work in progress.

Да стварно има и грешки (до сеа една најдов а сигурно има поише), кај да ги истакнуваме грешките за да бидат поправени, или да почекаме да излезе целосна верзија(пошто оваа има непреведени делови) ???

Сите грешки кои ќе ги најдете испратете ми ги како ПП (со објаснување, а по можност и со слика каде се појавуваат).

Не е дека не знам да ги преведам, туку во моментов едноставно има делови кои не може да се преведат. Сметајте ја оваа верзија како work in progress.
Не, не. Погрешно ме свати. Не дека незнаеш да ги преведеш, далеку од тоа, туку јас да помогнам некако.

еј денеска на мене и на еден мој другар велнесот ни се намали на пола мене вчера ми беше 90 денеска ми е 45 а на другарми му беше 100 денес му е 50 па ме интересира дали ова е само кај мене и другарми или и кај сите е ?
и сега што направивме се откажавме од ТО или не ?

Праќајте ги по приватна кај П.Овердрајв инаку не е финална верзија напишав и таму кога ќе испадне двојката ќе биде целосно завршено и има некои работи кои неможат да се преведат, а и регионите нема да ги преведуваме ќе биде лошо за комуницирање тогаш зошто некои ќе го имаат инсталирано некои не и ќе настане гужва, еве мене подобро ми е на англиска верзија навикнат сум и неможам да ја сменам сега.

еј денеска на мене и на еден мој другар велнесот ни се намали на пола мене вчера ми беше 90 денеска ми е 45 а на другарми му беше 100 денес му е 50 па ме интересира дали ова е само кај мене и другарми или и кај сите е ?
и сега што направивме се откажавме од ТО или не ?

Изгледа буг е некој отворете тикет да го пријавите.
Инаку уште 3 пријатели да стигнат 6-ти левел го зимам вториот медал „Society Builder“ и кренав веќе 10.000+ штета.

шиткам 7 q1 оружја за 1 голд... не ми требаат ако сака некој нека пише...

Пратете на elemeNtmkd ($h@doW m@n како ти е никот на еРеп ? )

никот ми е makedonero, пратено 7 оружја...плати таму од кај што ти пратив...(моја организација е тоа,за да имам место за чување)

имам уште 5 q1... и нив ги шиткам...0,7 голд...

Зема battle hero?

Не првен ќе почекам да земам генерал чин и кога ќе ја продадам компанијава да имам пари за повеќе wellness да земам тогаш да не ризикувам вака и денеска направив повеќе од 1300+ штета, и ако сака некој да му продадам компанија за оружје нека пише.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom