M
marko 1996
Гостин
Ама ти требаат и Wellness box они така ги добиваат тие Battle hero medalСо Q5 оружје ќе правам 120+ штета ако не и повеќе, Battle Hero Medal и вејтинг фор јоу![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ама ти требаат и Wellness box они така ги добиваат тие Battle hero medalСо Q5 оружје ќе правам 120+ штета ако не и повеќе, Battle Hero Medal и вејтинг фор јоу![]()

Ама ти требаат и Wellness box они така ги добиваат тие Battle hero medal![]()

А бе во Турција јас не можам појќе, дај кажете кај има воњи да се преселам, оти овде е тапа!:smir:

До тие што го преведуваа еРепублик на Македонски, гледам има некои преведени делови. Кажете ако треба јас ќе ги преведам, само кажете како да ви го дадам тоа.
Да стварно има и грешки (до сеа една најдов а сигурно има поише), кај да ги истакнуваме грешките за да бидат поправени, или да почекаме да излезе целосна верзија(пошто оваа има непреведени делови) ???
Не, не. Погрешно ме свати. Не дека незнаеш да ги преведеш, далеку од тоа, туку јас да помогнам некако.Не е дека не знам да ги преведам, туку во моментов едноставно има делови кои не може да се преведат. Сметајте ја оваа верзија како work in progress.
Да стварно има и грешки (до сеа една најдов а сигурно има поише), кај да ги истакнуваме грешките за да бидат поправени, или да почекаме да излезе целосна верзија(пошто оваа има непреведени делови) ???
еј денеска на мене и на еден мој другар велнесот ни се намали на пола мене вчера ми беше 90 денеска ми е 45 а на другарми му беше 100 денес му е 50 па ме интересира дали ова е само кај мене и другарми или и кај сите е ?
и сега што направивме се откажавме од ТО или не ?
Продавам оружје 7Q1=1 gold
шиткам 7 q1 оружја за 1 голд... не ми требаат ако сака некој нека пише...
Пратете на elemeNtmkd ($h@doW m@n како ти е никот на еРеп ? )
Зема battle hero?Па ќе земам ќе потрошам 20 злато = 10 wellness box само првен да фатам чин генерал.![]()
Зема battle hero?