eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ново! Админите ќе воведат државјанство така да доколку направиме ТО и победиме ќе треба да седиме бајги време оти ако сакаме да се преместиме во друга држава конгресот одлучува во таа држава и може само 35 државјанства неделно или месечно незнам точно, вреди да се ризикува за 100~ злато толку ескпириенс ?

Побрзо чекам одговори да видиме што да одлучиме.

Мислам дека не вреди.
100 злато се само 50 играчи * 52 IDR... А месец дена experience е поважно него 100 злато.

ај па тие сеа им текнало државјанство да воведуваат:tapp:

Мислам дека не вреди.
100 злато се само 50 играчи * 52 IDR... А месец дена experience е поважно него 100 злато.

И јас мислам така ако се согласат уште 2-3 до утре прекинуваме со ова и јас мислам дека не вреди по пола злато зима секој од нас на ден.

ај па тие сеа им текнало државјанство да воведуваат:tapp:

Тоа е тоа барем идната eMacedonia ќе биде посигурна, иначе ти си за или против стопирање на акцијава ?

Дали ова значи дека иако немаме наша земја ке имаме туѓо државјанство?

Во цела оваа работа има само 1 добро , а тоа е тоа што ако влеземе во конгес во Тајланд тогаш потешко дека ќе не избркаат можеме и целосно да ја преземеме власта, секој ден државните приходи да ги земаме за нас и така!
Мислам дека не треба да се прекине акцијата, бидејќи ова го правиме за Македонија, а ако ја откажеме тогаш сите ќе се распрснеме по светот и после собирање никогаш!

И јас мислам така ако се согласат уште 2-3 до утре прекинуваме со ова и јас мислам дека не вреди по пола злато зима секој од нас на ден.

Тоа е тоа барем идната eMacedonia ќе биде посигурна, иначе ти си за или против стопирање на акцијава ?
па што знам,од една страна,ова акцијава ако биде успешна може да бидеме приметени од админите,па полесно да ни даат држава,од друга страна па,нема војни у Тајланд,шо значи помалце експириенс ќе качуваме итн...........
али па читам сеа,утре ќе имало тренинг војна со малезија
така да нз:toe:
Мислам дека треба да се продужи со акцијава,али као одлучат повеќето,така ќе праиме

Во цела оваа работа има само 1 добро , а тоа е тоа што ако влеземе во конгес во Тајланд тогаш потешко дека ќе не избркаат можеме и целосно да ја преземеме власта, секој ден државните приходи да ги земаме за нас и така!
Мислам дека не треба да се прекине акцијата, бидејќи ова го правиме за Македонија, а ако ја откажеме тогаш сите ќе се распрснеме по светот и после собирање никогаш!

И што е добро после да не можеме македонско државјанство да извадиме оти ќе бидеме заглавени во Тајланд и некои што ќе бидат таму ќе неможат државјанство да ни дадат а не дај боже од непријатели да биде и сега ќе ризикуваме за Македонија ?
И нема да ја полниме касата оти Тајланд има 6-7 компании во држава другите се со лиценци ако бидат големи таксите ќе нема да продаваат тука и готово.

Така да сеуште сум за стопирање.ѓ

@ DracevoTheCity
Само еднаш ќе биде војнава изгледа .. :(

Ај малце да разбијам монотонија..
Подолу следи мал preview од досега сработеното.. преведен е скоро целиот интерфејс (минус одредени небитни делови и некои копчиња кои не се предаваат :)). Еве неколку слики:

erep_goren_del.jpg

erep_kariera.jpg

erep_opstestvo.jpg

erep_pazar.jpg

Благодарност до Ајсшутер што ми даде занимација и до aleksandarr за дел од преводот :)

Браво ѕвер супер си го доправил, предходно слабо ни беше направено, инаку кога ќе биде готово тотално се ?
После ќе го објавиме во весников ај белким ќе забележат и админите дека имаме бајги работи направено па на есен ќе ни дадат држава, инаку П.Овердрајв ај како поискусен кажи што да правиме, јас викам да се откажеме од планот ?

Дали ова плугинот со македонски јазик ке работи на опера?

Дали ова плугинот со македонски јазик ке работи на опера?

Не само на фајрфокс, исто така ќе треба греасмонкеј ќе биде сега објавено во весников ова, инаку готова е иницијативата беше на aleksandarr и делови преведени а го доврши П.Овердрајв.

Се надевам деновиве, ако успеам да склопам некоја функција за менување на вредности на аргументи на тагови.. aleksandarr ќе треба да ја смени старата скрипта на userscripts.org со оваа новата (прати му го линкот ако сакаш).

Инаку, знаеш дека сум против било каков takeover, освен кога би се искористил како последно средство за с(т)опирање на нападите на некој непријател :)

Зошто го снема медалот за Амбасадор?

eRepublik Insider напиша:
(за статијата државјанство)
.. During this evaluation of the home page, we spent time assessing what should go where in order to optimize the page's layout, and one of the changes we wanted to inform you about is the movement of the Ambassador achievement - which will now be considered a honor, and will live next to your citizen name. ..

Не е лошо да ги читате официјалните известувања..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom