eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас да соберам пари и би отворил фирма.Ама не отварам фирма ако неам минимум 60 голд.

Џабе ти е со Q1 компанија ништо нема да направиш само времето ќе си го трошиш евентуално ако имаш Q2, Q3 компанија за железо и една Q1 за оружје дури тогаш ќе можеш да имаш профит, јас продадов се што имав сега чекам избори да поминат за конгрес и претседател и после одам во Русија да се борам.

Џабе ти е со Q1 компанија ништо нема да направиш само времето ќе си го трошиш евентуално ако имаш Q2, Q3 компанија за железо и една Q1 за оружје дури тогаш ќе можеш да имаш профит, јас продадов се што имав сега чекам избори да поминат за конгрес и претседател и после одам во Русија да се борам.

а ако те изберат/ме за претседател/конгресмен??? тоа за конгресмени ке има пријавување или??

Ќе има пријавување и известување рано е уште 7 дена има пред изборите.

Најдобро е овие 2-3 дена да се организираме за да не биде касно после да не дојде до забуни кој каде треба да гласа

Кој сака да отвара Фирма нека пише ! ако сака некој да отвараме заедно слободно :smir:

Најдобро е овие 2-3 дена да се организираме за да не биде касно после да не дојде до забуни кој каде треба да гласа

Рано е викам.. ќе им се каже што како 3-4 дена пред изборите да имаат ем време да напуштат работа.

Кој сака да отвара Фирма нека пише ! ако сака некој да отвараме заедно слободно :smir:

Јас купив веќе Q3 Iron сега уште Q3 за оружје (кога ќе соберам пари) и почнувам со работа инаку во компанијава има 500 железо (можам да го продадам) и уште 800 BLR бразилски пари а за 90 злато ја земав.

Компанијата има ..
- 4 лиценци (80 злато)
- Да се направи од Q1 во Q2 (20 злато)
- Да се направи од Q2 во Q3 (50 злато)
- Има 500 ирон
- Има 800 BLR

Ако отвара некој за оружје сега ќе направиме договор.

Напраив Фирма за Земјоделство
Имате добри понуди од мене...
Фирмата е Q1 Али дава добра плата и се надевам дека ќе имам добра работа !
Линк: http://www.erepublik.com/en/company/-tea-colorzz--179072
Ќе покачувам Плата ако иде а ќе иде работа!
Ајде Кој сака добредојден е =) -- Над 80 Велнес

Работници :
1. Македонеро

Сеа за сеа !
Сите сте добредојдени со над 80 велнес !

Понуди:

0 Скил ---------- 2 идр
1 Скил ---------- 4 идр
4 Скил ---------- 11 идр
--------------------------------------------------
Поздрав!

Душан бе нели гледаш во тој регион нема Grain така да на ден ќе имаш по 5-6 највеќе Grain со 10 работници, продавај таму компанијата ако ти ја земат за 5 злато биди среќен нели гледаш во регионот има само Iron и Diamons :nesum:

Душан бе нели гледаш во тој регион нема Grain така да на ден ќе имаш по 5-6 највеќе Grain со 10 работници, продавај таму компанијата ако ти ја земат за 5 злато биди среќен нели гледаш во регионот има само Iron и Diamons :nesum:

Нема ни толку да зима:tapp::tapp:
Гледајте малку бе пред да отворете компанија,сеа никој нема ни да ја купе

Едит :
3 имам у компанијава!

и кога ке имаш 10(најголема продуктивност) ништо нема да зимаш:tapp:

Ме прочита што пишав погоре ?
Бркај ги одма работниците нека не ти зимаат за џабе плата ќе зимаш 0.01 злато на ден со 5-6 Grain на ден а ќе плаќаш 5-6 злато, и нема шанси да успееш со Q1 компанија плус во Индонезија, и прашајте некој веќе што работел со тоа а не одма да отварате :(

Подобро да ги донираше парите или да не прашаше отколку вака сеа што ги потроши! Нема шанси да ја дадеш за 16 голд:tapp:

Подобро да ги донираше парите или да не прашаше отколку вака сеа што ги потроши! Нема шанси да ја дадеш за 16 голд:tapp:

Има шанси ќе се најде некој бот што ќе згреши исто вака.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom