eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас на моиве им ги намалив малку платите :( слабо оди оружјето и ефтино а добри плати зимаа, едни од најголемите ако сака некој да оди во друга компанија нека оди тоа е тоа :(
Гледате и лазократите заминаа по Унгарија ние нај ќе ја чуваме земјата :)

abe sega ne pravete propaganda za odenje od Turcija...neli resivme ovde da se sobereme site pa da vlezeme i vo kongres za da ne zabelezat deka ne ima povekje

Јас идам во печалба кај што ке ме плаќаат подобро. Кога ке треба за избори помош ке долетам, ке гласам. И така во друга земја ке заработам многу пари и ке можам да си приуштам карти кога сакам.

dobro togas da odime vo drugi zemji da se zasilime ekonomski pa koga ke treba ke se sobereme:smir:

jas sega zasega ne si odam...za 5+ Land skill zemam 35TRY pa ok e

Јас тука неможам да земам ни 15 турски пари со скоро 5 скил (тапа).
Ако има некој карта да ми прати, колку треба ќе платам ?

аиии овие се ненормални бе,193try една картаа:tapp::tapp:

За изборите ги направија така оти ќе гласат во други држави и да бидат ќар, инаку има некој бе надвор од држава ќе платам злато колку треба карта да ми купат аман ?

3 македонци у турски парламент,ај на претседателските да се изгласа македонски кандидат :)Спортед број на жители и тоа што Турција е поделена по доста партии,со 100 гласа може да се земе власта.Турција имаше излезност од само 17 % односно околу 391 гласач,и имаат 4 големи партии.Еве нека излезат 500 души,да ги поделиме во 4 партии тогаш по 125 луѓе од кандидат,а има околу 150тина македонци во есветот па со складирање тикети за македонците во други земји со 100-130 гласа можеме и да победиме на претседателските избори.Е сега е проблем ако има некој препопуларен кандидат па може да обере доста гласови.Ние имаме потенцијал од одприлика според моја проценка 120-130 гласачи,а со малце среќе и некој коалиција со некоја помала вонконгресна партија може да има македонец претседател на Турција. :)

немора да победиме иако имаме некакви шанси,важно е да излеземе со кандидат на изборите за да не видат дека има македонци во играта не само да се криеме

немора да победиме иако имаме некакви шанси,важно е да излеземе со кандидат на изборите за да не видат дека има македонци во играта не само да се криеме

Од кога за да им кажеме дека не има се прави ТО ? - И србите направија на австрија па сега едвај влегуваат во Пис.

Hello koljo92,
Thank you for your report! We kindly ask you to provide us with more detailed information. Specifically we need the link to where the offensive comment was said. A screen shot is not sufficient for analyzing these issues.

Regards,
The eRepublik Team

ми бараат линк за тој да го банираат што не нарекуваше вардарска.
ајсшутер избришана ли е таа статија во весникот?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom