eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Како сојат таксите во Турција !
Пиши за Храна Голд... За да знам дали да работам за тебе!

Јас изгледа ќе ја продавам фирмата ич нема профит оружјето се продава по нереално ниска цена . :tapp:

Јас изгледа ќе ја продавам фирмата ич нема профит оружјето се продава по нереално ниска цена . :tapp:

и јас немам профит,само во минус одам.
на пример-дадам 100 пари за плата и raw materials.
а земам 20 од тоа што го продадам:tapp:

Јас ни ќар немам засега ни зијан ептен ефтин е Grainot ама не купуваат толку :(

Абе ви пишаа да не трошите пари за фирми, со тие пари кога ке ја пуштат еМакедонија ке купевте фирми

Јас веќе ставив едната да се продава.За другата ќе видам.

Може ли подетално да ми кажете за организациите?
Дали може да се контролира повеќе фирми?
Дали може компаниите да бидат во различни држави и сл?

Може ли подетално да ми кажете за организациите?
Дали може да се контролира повеќе фирми?
Дали може компаниите да бидат во различни држави и сл?

Организацијата да ја формираш чини 5 злато и после можат во неа пример да донираат и сл. Инаку можеш да повеќе фирми да имаш во организацијата и најверојатно но не сум сигурен за последново дали ќе можеш компании во различни држави би требало да може.
Инаку ако сака некој добра компанија за 40/50 злато со работници можам да му најдам таква за асална заработувачка.

Иам предлог еден.Ај да направиме македонска војска.Да има луѓе кој че отворат компании за жито,дрво,железо и компании за оружје и леб.И да не плаќате по 1 паричка а да ни давате по 1 оружје и 1 леб?

Иам предлог еден.Ај да направиме македонска војска.Да има луѓе кој че отворат компании за жито,дрво,железо и компании за оружје и леб.И да не плаќате по 1 паричка а да ни давате по 1 оружје и 1 леб?

Тоа кога ќе се формира Македонија сега за џабе ќе креираме такви компании плус дали ќе тргне компанијата тешко е барем сега да се пробиеш да ги продаваш продуктите и така ќе пропадне веднаш освен ако има некој пари за трошење отфазла.

Ја ставив јас компанијата за продавање :) ај можи ќе се прелажи некој

Dojdite svite u Turska aj ne ja dupite rabotava, barem ce se tepamo so grci. neka bida sve makedoncite u turska najuboo e.

БРАЌА дај да влеземе у Турскаааа некој шо е над 13 левел нека напрае партија Македонска Партија се пикамо свите и ќе имамо и членство и паре и моќ и све

Dojdite svite u Turska aj ne ja dupite rabotava, barem ce se tepamo so grci. neka bida sve makedoncite u turska najuboo e.

БРАЌА дај да влеземе у Турскаааа некој шо е над 13 левел нека напрае партија Македонска Партија се пикамо свите и ќе имамо и членство и паре и моќ и све

се сложувам... кандидат ајде... и кажете како да се селам шо плати има и кај да купам карта?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom