eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Одма почнаа да јадат бурек Грциве... Ако добиеме држава со името под кое се водиме во ОН (како што инсистираат Грците), ќе покренеме петиција да не пишат Republic of Macedonia (нели за да се разликува од "грчкиот" регион Македонија). Па ќе видиме од колку луѓе ќе добиеме поддршка.

Одма почнаа да јадат бурек Грциве... Ако добиеме држава со името под кое се водиме во ОН (како што инсистираат Грците), ќе покренеме петиција да не пишат Republic of Macedonia (нели за да се разликува од "грчкиот" регион Македонија). Па ќе видиме од колку луѓе ќе добиеме поддршка.

pa dali ovde moze da pomognat turcive i indonezijcite!!

Абе не бидите толку себични :). Не гласајте само за македонија да ја додадат. Гласајте и за некои други држави како Малта или Црна Гора или Египет. Ако им покажеме дека имаат подршка и од нас кога ќе ги имплементираат ќе имаме + сојузници :)

player Joseph Stalinator:
Macedonia cannot be added unless it takes the full name "Former Yugoslav Republic of Macedonia". Otherwise it is not a clear demonstration of their inferiority to the Greek state.

player Joseph Stalinator:
Macedonia cannot be added unless it takes the full name "Former Yugoslav Republic of Macedonia". Otherwise it is not a clear demonstration of their inferiority to the Greek state.
Остави го нека зборе што сака. Ќе видат админите дека ние не трзаме и дека грците се тие што пробуваат да провоцираат а не ние. НЕ потпаѓајте на нивните провокации.

хмммм...дали тоа јас сум неписмен??? 65-10=55 така?? а зашто за една борба ми зема 30 велнес и сега имам 35??/ова е ретардирано бе ејјј...шо баг е ова???за една борба 30 велнес...ццц у кураццц...дај ве молам пратете 2-3 гифта кој има, да се излечам до 40,па после преку болница...ал ве молам, ке ви вратам

хмммм...дали тоа јас сум неписмен??? 65-10=55 така?? а зашто за една борба ми зема 30 велнес и сега имам 35??/ова е ретардирано бе ејјј...шо баг е ова???за една борба 30 велнес...ццц у кураццц...дај ве молам пратете 2-3 гифта кој има, да се излечам до 40,па после преку болница...ал ве молам, ке ви вратам

Ок ти пратив и гледај како што ти напишав на профил одржавај го 90+ ем секојдневно ќе се тепаш 4-5 пати плус ќе имаш 90+ вилнес.

По конечно 16 ка кренав , сакав да прашам колку злато треба пример за да направам своја компанија и што точно треба да се направи. :toe:

Не би било добро да се направи попис како стоиме со членовите Македонци со 15+ левел? Онака чисто за статистика и да имаме факт плус за формирање на еМакедонија.

Да се попишам. Hans Schmitt, level 16.
Туку, како ќе ги заобиколиме бубашвабине јужни? Кога и да се спомне Македонија скокаат како попарени, ќе цркнат од лобирање кај админите ако овие покажат намера да ја стават Македонија.

По конечно 16 ка кренав , сакав да прашам колку злато треба пример за да направам своја компанија и што точно треба да се направи. :toe:

Па треба бајги на почеток и има ризик треба да направиш договор барем с о некоја фирма која ќе ти ги купува производите ако работиш за суровини ако не ќе ти биде полесно во зависност од конкуренцијата која ја има во држава во која сакаш да отвориш.
Јас отворив пред 3-4 дена во Шпанија ја купив 33 злато Q2 компанија за Grain потребен е Land skill и засега имам 6 вработени да соберам 10 ќе имам максимална продуктивност и ќе ми остане само да најдам на кого ќе продавам оти ако не им пишеш и сл тешко дека ќе ти земат. И ако бара некој работа може слободно да дојде кајмене има уште 4-5 најмалку места во фабриката.

Да се пофалам конечно тргна првата суровина продадена, иако беше малку :)
Отворени нови места за работа уште 4 ми се потребни.

2 места (Land skill) 4 скил = 8 ESP
2 места (Land skill) 5 скил = 11 ESP

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom