eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Зашо срамота,што ме мене интересира кој е главен на некоја си партија во Унгарија во која што преска влегов:toe:

Зашо срамота,што ме мене интересира кој е главен на некоја си партија во Унгарија во која што преска влегов:toe:

Па шо знам... обично се влегува со некоја цел во партија... или ти си влезен за да имаш сликичка повеќе на профилот :))...

Не сум влегол со некоја посебна цел онака само.
Која е твојата цел што си во таа партија?

Не сум влегол со некоја посебна цел онака само.
Која е твојата цел што си во таа партија?

Да ја презентирам македонија, кои сме ние и да добиеме било каква поддршка од моите сопартијци за идната eMacedonia... тоа би требало на сите да ни биде цел...

иначе, ОNE, во elections можеш да видиш кој ти е водач на партијата...

A najloso e sto jas ne mozam da izlezam od partija vo indonezija, koga ke kliknama na PARTY me vraka na pocetnata strana, i sega ne mozam da se iselam:uvo:

same here...:tapp:
имаат нешто направено овие, за инат да не можеш да се отселиш. :)
изгледа за џабе ме отпуштија од работа и за џабе купив тикет :nerv:

Сите што сте во Индонезија има војна сега можете да се борите Чиле vs Аргентина изгледа Аргентина е во Peace сојузот.

Да бе, Аргентина vs Чиле беше PEACE war games...

Му пишав на претседателот, па ке видам сега, би требало да ме ШУТНЕ.

Znae nekoj što bidna so Poverdrive zošto ne igra?

Мислам дека игра уште сеа проверив последен пат во компанијата работел вчера.

Абе со 3.1 скил (мануфекчринг) 13 левел бива да земам 7 идр или ме прелажа газдата па да барам друга работа?

Му пишав на претседателот, па ке видам сега, би требало да ме ШУТНЕ.
Истиот случај е и кај мене...
Заглавен сум во Индонезија...Нема никаков начин да се преселиш освен ако не излежиш од партијата, а кога одиш на страницата на партијата се појавува почетната страна...
Веќе им писаш на админите па ке видиме со ке биде...Ако нењ ќе барам од преседателот да ме избрка ако може...
АПЕЛИРАМ ПО СИТЕ МАКЕДОНЦИ ДА НЕ СЕ ЗАЧЛЕНУВААТ ВО НИКОЈА ИНДОНЕЗИСКА ПАРТИЈА ЗАШТО МОЖЕ ТЕШКО ДА ПОМИНАТ КАКО НИЕ 2-3 ШТО СМЕ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom